WIZZ AIR - 40

• 44 272
  • 791
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Здравейте!
В Петък вечер купих билети, но не можах да платя с карта и се наложи по банков път. В Неделя сутрин отидох до ДСК и  пуснах парите, но до днес още нямам потвърждение.
Някой от опит да сподели след колко време пращат потвърждение?

# 376
Уизеър каца и на летище Гетуик, южно от Лондон. 20% промоция имат днес.
За пътуващите до Брайтън това е по-удобното летище.

# 377
Здравейте!
В Петък вечер купих билети, но не можах да платя с карта и се наложи по банков път. В Неделя сутрин отидох до ДСК и  пуснах парите, но до днес още нямам потвърждение.

2-3-4 дена

# 378
  • София
Здравейте!

2-3-4 дена
Благодаря!

# 379
Здравейте! Моля, ако някой знае, да ми каже дали за пътуване до Франция се изисква попълване на PLF? Не мога да намеря информация. Освен това след онлайн чекиране ми излезе бордна карта, на която пише, че е невалидна. За първи път ми се случва и не мога да разбера нормално ли е или не… И също необходима ли е декларация за отсъствие на симптоми и ако да, от къде мога да я изтегля? Благодаря

# 380
Здравейте! Моля, ако някой знае, да ми каже дали за пътуване до Франция се изисква попълване на PLF? Не мога да намеря информация. Освен това след онлайн чекиране ми излезе бордна карта, на която пише, че е невалидна. За първи път ми се случва и не мога да разбера нормално ли е или не… И също необходима ли е декларация за отсъствие на симптоми и ако да, от къде мога да я изтегля? Благодаря
Проверете в Re open europe,  какви са точните изисквания за влизане във Франция към днешна дата.
Показвате на гише на летището невалидната бордна карта, лични документи и евнтуално друг документ, свързан с Ковид мерките и ще ви издадат валидна бордна карта.
Допълвам се, погледнах сайта, който писах по горе- ако нямате ваксина, тест или не сте преболедувал, попълвате декларация, че нямате симптоми, чийто формуляр е даден.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 21:25 от Евиан

# 381
Много Ви благодаря за отговора. Ние сме ваксинирани. Това означава, че няма нужда от декларации и PLF, ако правилно разбирам

# 382
# 383
  • SF
Здравейте,
искам да купя билети до Париж, летище Орли. Когато избирам полета, вляво дестинацията е отбелязана като Париж-Бове.
Знаете ли защо се получава този бъг?

# 384
Орли е само временно докато има ремонт на Бове. Ако изберете подходящите дати трябва да даде Орли.

# 385
  • SF
Избирам Орли, дава ми Орли, а всъщност отстрани пише Бове. За същите дати Раян лети до Бове.
Има ли къде да прочета дали ремонтът ще е свършил до края на март и къде ще кацат самолетите на УИЗ?

# 386
По същия начин на някои дати за Лондон Гетуик дава Лондон Лутън. Мен ме интересува гр. Брайтън и затова ми трябва летище Гетуик, но на едни дати дава Лутън, на някои Гетуик. Затова трябва да се сменят датите и да се гледа отстрани какво летище дава. Даже сайтът на Уизеър групира примерно 3-4 полета дневно и до двете летища в едно търсене. И това леко обърква. Но така са го направили, предполагам, че е същото с Орли/Бове и Дубай/Абу Даби.

# 387
  • София
Защо не проверите в сайта на приемащи те летища, аз така правя.

# 388
# 389
Искам да Ви попитам за изтичането на валидност на точките в Уизер профил.
Другият месец ни изтичат доста точки.
Как да им удължа валидността? Знам, че е възможно при резервиране  на полет с тях  и взимането на Flex към него, което поражда някои въпроси:

1.Да разбирам ли, че при анулиране от моя страна ще възстановяват цялата сума без FLex?

2.След като са възстановяват точките в профила с валидност 3 месеца, мога ли пак с тях на направя резервация с Flex и отното да анулирам? Дава ли  получа нови 3 месеца?

Много благодаря! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт