WIZZ AIR - 40

• 43 754
  • 791
  •   1
Отговори
# 675
Би трябвало да сте получили отделен имейл за уиз трансфера, проверете. Wizz Transfer съм ползвал в друга държава и не мога да Ви помогна за Лондон.

# 676
  • гр.София
Здравейте,имам питане към по-често пътуващи по маршрут София-Лондон Лутън,мога ли и колко цигари мога да имам в ръчния багаж за лично ползване? Благодаря Simple Smile

# 677

Аз да питам, безплатният багаж задължително ли отива в багажното?
Уиз са ми пратили имейл да си купя приоритет, защото само пътници с приоритет можели да си вземат багажа на борда.
Гледах им в условията, там пише, че няма гаранция, но малкият безплатен багаж не ходи в багажното, освен ако не надвишава размерите или по технически причини.
От преди пандемията не съм летяла, та да си сверя часовника.
Така е, когато си купиш приорити имаш право на малък куфар 55х40х23, който е с теб на борда, както безплатния ръчен багаж.
Предстои ми пътуване следващата седмица и честно казано се обърках...Купих си wizz discount group и не виждам опция за безплатен багаж (малък куфар), за ръчния е ясно. Имате ли представа този discount дали поне ми дава опция за по-изгодна цена за добавяне на малък куфар?

# 678
Единствено ръчния ти е безплатен.Останалото го плащаш с намаление,заради членството.Ако искаш куфарче с теб в кабината,освен ръчния,си купуваш приорити.
Утре летим,само с ръчен.искам да си взема любим лосион в туба от 200мл.Не ми се пресипва,а и няма да ми стигне по-малко.Да рискувам ли?

# 679
  • София
Здравейте, имам питане. Скоро ще пътувам с уизеър, с ръчен багаж и приорити съм, но нося слухов апарат и бих искала да си взема батериите за апарата си, дали ще ми направят проблем? Или да си доплащам за чекиран багаж?
Благодаря за отговора.

# 680
  • София
И аз се присъединявам към питането, мислех да взема външна батерия за зареждане на телефон, но видях, че батериите са в списъка на забранени вещи.

# 681
Преди две седмици пътувах София - Бари - София, с ръчен багаж, носех външна батерия за телефон, дори не ме питаха за нея, мина без проблем. И течностите много не проверяваха, освен че искаха да се извадят отделно.

# 682
Винаги нося външна батерия в ръчен багаж.
На Айндховен не искат да се вади нищо от багажа.Мисля да си взема лосиона.

# 683
  • София
Благодаря, ще я взема значи.
Сега се чекирах и на бордната карта няма код, пише, че е невалидна, шашнах се, но гледам, че пише да се явим на гишето на уизеър - на място ли ще я издадат?

# 684
Единствено ръчния ти е безплатен.Останалото го плащаш с намаление,заради членството.Ако искаш куфарче с теб в кабината,освен ръчния,си купуваш приорити.
Утре летим,само с ръчен.искам да си взема любим лосион в туба от 200мл.Не ми се пресипва,а и няма да ми стигне по-малко.Да рискувам ли?
Благодаря, така мислех и аз, но реших, че са се променили нещата.
По повод въпроса ви - рискувате да ви вземат лосиона Frowning1 Последния път от Испания насам изхвърлиха на човека, пътуващ с мен пяната за коса. Иначе аз си нося винаги лосион, шампоан, балсам с мен в прозрачни шишенца(много трудно се прехвърля, знам)...нося си и пинсета и всички гримове (фон дьо тени), в ръчния и не съм имала проблем досега, но те са под 100 мл.

# 685
  • София
И батерия за тел, и батерии за играчки си нося в ръчния багаж.
200 мл. лосион още в София ще го изхвърлят.
Ако е толкова ценен - пресипете го.

# 686
Аз летя към София.

# 687
Здравейте,имам питане към по-често пътуващи по маршрут София-Лондон Лутън,мога ли и колко цигари мога да имам в ръчния багаж за лично ползване? Благодаря Simple Smile
Мисля, че можете да минете проверката с 1 стек и от фришопа да вземете още един. Ние така правим вече 3-4 пъти. Забелязвам,че никой не следи обаче за това.

# 688
Благодаря, ще я взема значи.
Сега се чекирах и на бордната карта няма код, пише, че е невалидна, шашнах се, но гледам, че пише да се явим на гишето на уизеър - на място ли ще я издадат?
На гишето след като ви обработят документите, бордната карта става валидна. Никаква логика не виждам, но е така, хем искат да сканираш документи - сертификати и др., хем на гишето на ново ги проверяват и тогава валидират бордната карта.

# 689
  • Варна
Никакъв проблем не са батериите в ръчния багаж - на телефони, лаптопи и други дреболии, включително пауър банк.
Какъв е смисълът да рискувате 200 мл хубав лосион? Нито място ще спестите без пресипване, нито нищо. А ако ви е съвсем все тая дали ще го изхвърлят, то защо изобщо питате?

Общи условия

Активация на акаунт