WIZZ AIR - 40

• 43 754
  • 791
  •   1
Отговори
# 690
В България ще остана около 3 седмици,затова.А и не ми се струва да са чак толкоз стриктни.Но ще го разделя на две по 100 мл.

# 691
Единствено ръчния ти е безплатен.Останалото го плащаш с намаление,заради членството.Ако искаш куфарче с теб в кабината,освен ръчния,си купуваш приорити.
Утре летим,само с ръчен.искам да си взема любим лосион в туба от 200мл.Не ми се пресипва,а и няма да ми стигне по-малко.Да рискувам ли?
Аз не бих, колкото и малко да е останало в опаковката, го вземат. Ако ви е любим, не рискувайте.

# 692
Винаги нося външна батерия в ръчен багаж.
Не мога да разбера на кое казвате "външна батерия"? На зарядно или на power bank? И двете може в ръчния багаж, разбира се.

И промоцийка от днес:

# 693
  • Варна
Външна батерия е power bank. Зарядното си е зарядно.

# 694
  • гр.София
Здравейте,имам питане към по-често пътуващи по маршрут София-Лондон Лутън,мога ли и колко цигари мога да имам в ръчния багаж за лично ползване? Благодаря Simple Smile
Мисля, че можете да минете проверката с 1 стек и от фришопа да вземете още един. Ние така правим вече 3-4 пъти. Забелязвам,че никой не следи обаче за това.

Благодаря! Чудя се понеже полета е в 6ч сутринта дали изобщо ще е отворен магазина,май по-добре да купя преди това.

# 695
Здравейте,
Предстои ни пътуване до Катания, Италия. В секцията за изискванията по държави при пътуване има изискване за формуляр при пътуване до Катания, но при отваряне на линка, там има само информация за ваксини и как да си запазим час. Ако някой е пътувал скоро в тази посока, може ли да ми каже къде да намеря този формуляр?
https://testcovid.costruiresalute.it/ - mandatory form to be filled out before departure to Catania!
Писах и на колцентъра, но все още нямам отговор.

Благодаря ви!

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 12:50 от mar4ela

# 696
# 697
Здравейте,
Предстои ни пътуване до Катания, Италия. В секцията за изискванията по държави при пътуване има изискване за формуляр при пътуване до Катания, но при отваряне на линка, там има само информация за ваксини и как да си запазим час. Ако някой е пътувал скоро в тази посока, може ли да ми каже къде да намеря този формуляр?
https://testcovid.costruiresalute.it/ - mandatory form to be filled out before departure to Catania!

Благодаря ви!
Здравейте, това за което питате не е ли локейшън формата, която генерира код: https://app.euplf.eu/#/
Ние също пътуваме следващата седмица към Катания и ще попълваме такава.

# 698
Здравейте,

Благодаря ви!
Здравейте, това за което питате не е ли локейшън формата, която генерира код: https://app.euplf.eu/#/
Ние също пътуваме следващата седмица към Катания и ще попълваме такава.

Нямам представа. В списъка е отбелязано, че се изисква като формуляр специално за Катания. За локейшън формата знам. И за майка ми попълвах в края на миналата година.
Всичко останало съм набавила. Ще отидем поне 2 часа по-рано на летището и ако се налага нещо допълнително да попълваме, ще го направим.
Благодаря Ви! Simple Smile

# 699
РАЗПРОДАЖБА ЗА РАМАЗАН - ОТСТЪПКА ОТ 20%.

НОВИ ПОЛЕТИ ДО ШРИ ЛАНКА

# 700
Имам интересен казус, дали някой се е сблъсквал. Става дума за пътуване без запазване на места, един вид прескачаш опцията и би трябвало системата да ти даде някое си място автоматично.
Във Fb група за пътуване, писа дама, че не може да се чекира поради липса на места? Възможно ли е да не може да пътуваш, ако са продали повече билети от наличните места, а си решил да не си купуваш специално място, примерно не ти се дават още едни 80 лв отгоре за място? Това се случва в разрешения за чекиране 24 часа преди полет?
На някой случвало ли се е подобно нещо?

# 701
Да, възможно е. На някоя от предните страници имаше дискусия за въпросния овърбукинг и възможността да не можеш да се качиш на самолета при липса на запазено място.
На 35-та страница от темата е започната дискусията с овърбукинг.

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 10:59 от Балкай Бартокомляс

# 702
  • Варна
Онлайн чекирането не започва ли 48 часа преди полета?

# 703
Нали имаше компенсация в случай на оувърбукинг? Не просто ти казват, че съжаляват, обаче не можеш да летиш...🤔

# 704
Компенсация се води на хартия, но дали е така на практика? На мен щеше да се случи същото преди 2 години, с друга авиокомпания, въпреки закупените места, багаж и приоритетно качване. Следващият полет беше 9 часа по-късно, а това означаваше в последния момент да си запазвам стая в хотел. Да не говорим, че нямах възможност да се чекирам по-рано заради работата.

Общи условия

Активация на акаунт