🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 796
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 155
Пацо  де що има шифър е там Grinning

Ама на пъзела хич го нямаше 🙂

# 1 156
  • Асеновград
Лорчето  малка ,малка   колко  да е малка ??? , тя  си е тъпичка.
Коцьо едвам му издържам тъпотиите , добре че Иван му се скара да престане да говори в трето лице за себе си. Как може  40г. мъж да се държи като в детската градина. Да прави схеми му идва на акъла  да спасява кожата , а за друго се прави на ненормален.
Много ми е противно като започнат на Кирил да му казват Кико....Много моля не сме бебета. Киро мина покрай капките , никакво наказание , запали чергата на Ивайло и се ската под дъба да му говори.
Пламен съвсем вече ми изпадна от класацията за победител.
Все ми е тая на кого ще дадат парите.....Никой не се пробуди и никой не заслужава наградата.....
Айде на мрънках се.

# 1 157
Време беше Иван да ги сложи на място.
Голям кеф беше да им гледам мутрите на тия отворки. Мартина не била това казала не била онова, хайде вземи сега тоя телевизор и пак се оправдавай 😄
Коцан и той, бил дете с Лора 😂 Тя Лора вече не е дете, ама той се изкарва такъв.
Ами Лора като ходи да им се обяснява сакън да не споменат пак че е страхлива, така ще е . Па сепни им се, питай Любчо той колко пъти гласува за мъжки дуел, освен сега защото е сигурен, че няма да е избран и с такава кахърна физиномия го направи.,,
Виж, виж Лорче, заради теб си плюя на принципите🤦🏻♀
Тя гледа в земята и му мълчи, нека те смачкат тогава. Живка и говори за Коцан, не той бил несъзнателно го направил. Човека привика Пламен, оградил с пръчка в калта името ѝ, ама тя несъзнателно било. Той червеи за риба явно е търсил па случайно излязло нейното име 😄
Е той Любо за нейно добро го прави, да надвие страховете си и да е по-смела и уверена.  Той като е смел колко дуели спечели, ехеее... И докато Ваня не слиза от арената, лекуват Лорчето от страха й от дуели, ей така мъжете плетейки чорапи на люлката ще стигнат вкупом до финала.

# 1 158
Лора дано да бяга от Любо с 200 като излязат навън.

# 1 159
"А Пацо види ли кодове и възможности за нарушаване на правилата, се възбужда така както го прави само когато гледа Брад Пит във филма "Троя"."

Satisfied Smiley Satisfied

Така съм се хилила с двамата съзаклятници. Коце с шапка и гугличка като бабичка на години които само тя може и има право да определи.

Много ми се искаше единствения камък в купата на Лорчето да е на Кирил...

# 1 160
Според мен Ваня заслужава наградата, а аз лично бих се радвала също за Георги, Ралица и Стефан. Но от жените определено Ваня показа стабилност и добър пример. Мога да се абстрахирам от дребнавите разправии с Теодора за праскови и банани, също и за джакузито е пренебрежимо малка изцепка спрямо всички други там.

# 1 161
"А Пацо види ли кодове и възможности за нарушаване на правилата, се възбужда така както го прави само когато гледа Брад Пит във филма "Троя"."

Satisfied Smiley Satisfied

Точно на този пасаж се смях с глас. Много добре го наредиха.

# 1 162
Да, трябва да им се признае, че макар и да беше нечестно това заговорничене, беше много, много смешно. Даже и някои от засегнатите от него се смяха.
Недоумявам как може така да принизяват труда на Рали. Тази жена има прекрасен занаят и златни ръце. Не знам, аз съм така устроена, че нещо, което на самата мен не ми се отдава, буди възхищение, когато го видя у другите. Приложните изкуства не са ми сила и искрено се кефя на хора, които творят красота с ръцете си. А тез ми ти грънци са ужасно пипкаво нещо. Бих си купила с радост от нейните Simple Smile

# 1 163
Дали са приключили снимките вече? Не е ли време за спойлери за финалистите 😂, ако има някой.

А той точно Киро принизи труда на Ралица, който е също човек /ужким/ на изкуството. Абсолютен грубиян!

# 1 164
Кирил и Ивайло са пример за това какво се случва като някой си повярва твърде много и се възгордее, че е мега велик...започва да се излага като кифладжия и достига дъното. Малко скромност е здравословна, ама те откъде да го знаят това.
Кирил излъчвал вот на недоверие към Ваня. Joy Who cares? Rolling Eyes Тя с нищо не е нарушила правилата, бидейки фермер, така че Киро да си гледа работата. Много се надявам Иван да им набие канчето днес на двамата с Ивайло, особено на Ивайло лекето, който не знам защо е решил, че това, че той дразни някого го забавлява не му дава право да го прави. Той така някой изнсилвач може да каже 'ама на мен ми е супер кеф да изнасилвам и това ме оправдава". Нелепо е. Тормозът на Ивайло към Ваня трябва да спре. Това е булинг. В живота това е наказуемо, може да съдиш някого за булинг. Не знам какво наказание ще му измислят, но се надявам да си струва.

# 1 165
Дали са приключили снимките вече? Не е ли време за спойлери за финалистите 😂, ако има някой.

https://m.bg-mamma.com/?topic=1388531

# 1 166

https://m.bg-mamma.com/?topic=1388531
Благодаря, пропуснала съм тази тема.

# 1 167
  • Вестерос
От какъв зор Ваня ще слага две кофи, тя е фермер и нареди на Иво да сложи четири, да бе как ще му играе по свирката, много е добра даже. Аз отдавна да съм го навряла да не казвам къде...

# 1 168
Сега гледах промото за довечера. Абе аз ли нещо не разбирам, но наистина ли не могат да се справят с тия двама Макс и Мориц. Не съм гледала от самото начало предаването, почнах го по-задълбочено от първата битка на Ваня и много ме впечатли колко е методична и как се бори, но не мога да разбера защо е това отношение към нея, сега забелязвам, че и към Ралица? Аз не съм ги видяла по цял ден да лежат и нищо да не правят. Нито ги смятам за глупачки. А и останалите освен да плетат, не виждам да са се назорили кой знае колко. И защо Кирил каза на Ваня, че за да управлява трябвало пипе, тя няма акъл ли? Не мисля така. Наистина на моменти прекалената любезност идва в повече, но по дяволите, как може да се държат така с човек, само защото е любезен?

Също много ме впечатли онази вечер, когато правеха нещо с водата и някой спомена думата каптаж, а Ваня беше там и нещо говореше, а отстрани Кирил каза нещо от сорта - какво приказва, тя нищо не разбира, ама с някакви обидни думи, не запомних. Е хубаво де, Лора дали знае какво е каптаж? И дали пък ако тя беше фермер всичко щеше да е ток и жица? Не знам за кой път ще кажа - ама наистина не разбирам какво са сторили тези жени???
А пък Коцето е такъв лалугер... тъпоъгълник.

# 1 169
Нищо не са сторили Ваня и Ралица. Просто така се случва като някой те нерочи да те мрази. Не е нужно да има причина, защото Ивайло го прави просто, защото му харесва и не му е нужна причина. Права е Ваня, че не им влиза в тона, тях точно това ги побърква. Те искат да има реакция, иначе за какво се хабят да хейтят. Затова и при последната битка Киро се оплакваше, че другата групичка не реагирали на техните психоатаки. Joy Ма защо да реагират и да падат толкова ниско? Супер си играе играта Ваня, любезничи с тях и ги побърква. BlushGrinning

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 12:56 от daizy_g

Общи условия

Активация на акаунт