Днес съм на разкрасителни процедури..коло маска и прочие
Използвам момента докато нашия тати е отпуска та да се видя и аз като бял човек. 
Относно ваксината - ще бием тривалентната но не тази която се полага от ЗК( Иначе и аз чух, че след НГ вече щя сменят ваксината от ХЕИ но предполагам, че няма да е Пентаксим-а.
Относно пръцкането - и ние сме в отбора на пърдящите
/Снощи към 18 часа такъв рев имаше...зверски колики...голямо гушкане падна. После се понапъва известно време и като даде един залп...та чак ако имаше и на врата си
Относно паузите на ядене - значи ние снощи ядохме така.....в 18 часа, 21 часа, 03,00 часа, 7,30 часа...абсолютно никакъв режим колкото и да се опитвам
mi6ka82 разглеждах снимките на Янислав...ние имаме същото одеало
Имам питане - знам, че трябва да му се бели главичката...обаче моят синковец има струпеи на веждите и точно на челото преди да почне косата му. Мажа с мазило направено от майка ми /мас и невен/ защото стоят като люспи иначе..но май не се махат...а май трябва...Уф...
Вие как сте по въпроса с беленето на децата?

,нe знам от вас чувам за тази Пентаксим,дофторицата ни е на очни и я няма та да се посъветвам ,но ще видим тя сега втория месец ли се слага??
,много я бият нервите
че сме ги носили и родили здравички - да не ги увредим от едната глупост 
Едни сополи се появиха, диша като дарт вейдър, кашля и програмата е пълна, ааа и не ще да яде с голям зар 50-60 грама да и набутам, но температура нямаме . Ще ходим на доктор в един часа да видим той какво ще каже. Дано да само само сополи 

) и аз я сложа в леглото, чува се пукотевица, след две минути вече сме решили, че не само няма да стоим наакани, ами пак трябва да си доядемммммм..........

а то ....май докато се кърмим ще е така, баткото беше с шише на АМ и ги спазваше 3-те часа.
.