Спойлери от реалити предавания

• 77 616
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
Киро ако верно стигне финал, полага му се вот с отрицателна стойност.

# 181
Да, именно и аз на тази тема си мисля днес - има ли спойлери относно вота на финала? Мисля, че възможно тази година, предвид развоя на цялото предаване, от продукцията да подготвят гласуване с отрицателен вот.

# 182
Вотът на финала е на живо. Взема се предвид гласуването със смс-и, няма как да се знае отсега.

# 183
В спойлера на slyncet0 пише, че ще има битка между Живка и Мартина, а не дуел. А такава вече видяхме. Фактът, че и двете са на финал означава, че няма да има дуел само между двете преди финала.
Интересно Дана какво точно имаше предвид като писа, че не е вярно.

# 184
Дана, ако може да се включи и да разясни мистерията със снимките от Мирон.😀 Има ли дисквалифициран или доброволно напуснал участник?

# 185
Днес приятелка, която познава една от вече напусналите участнички, ми каза спойлер за последните четирима. Живка, Мартина, Кирил и Пламен.
То в такъв случай, аз не виждам друг победител освен Живка! Няма шанс тримата кретена да съберат някакъв зрителски вот. Може би Пламен ще получи някой и друг смс, но Живка трябва да спечели измежду тази кал на финала! Естествено, ако е вярна информацията.

Вие Живка сте я гледали в един двубой с Красимира- не ми изглежда чак толкова силна за колкото я имат, Мартина я би в един дуел дето се ориентираха в лабиринт. Пламен също не е слаб играч, малко е муден, но има сила, така че и той не е за подценяване. И дано не е Живка, защото с тия подмолни интриги ме дразни. Като е толкова отворена ще застане открито, а не да настройва хората един по един. Когато Теодора направи драмата с чутото и Мартина я попита защо е казала така, тя отрече. Да беше се изправила и да каже-Да, така казах и точка. И кой и подстригва косата на тая - другите се стрижат, тая си стои лилава и къса от 3 месеца. Като накара Ваня да изкара Теодора, защо после не защити Ваня като я нападнаха-за да не си разваля отношенията заради нея-иначе голяма приятелка......Пффффф

# 186
От тези изброени ще е Живка. Мухльото Пламен тепърва ще се излага, Мартина няма никакъв шанс, а Кирил още по-малко. Единственият шанс за тримата изброени е да видим нов регламент за финала и да се намали до минимум влиянието на зрителския вот върху крайния резултат, но тогава каква мотивация ще имат хората да хабят пари за смс-и, така че малко вероятно.

И все пак, с риск да се потретя и досадя на всички, все още вярвам, че Стефан е на финала, а не Кирил. Ако Стефан е на финала, мога да видя негов триумф пред Живка, защото ще получи подкрепа от зрителите, дори и да не е толкова силна, колкото тази за Живка и ако успее да се представи солидно в другите елементи на финала, ще има реален шанс. А и още повече, ако наистина той е дарителят и това удобно бъде споменато в навечерието, или на самия финал.

# 187
И аз ще се повторя, че няма спойлер, според който Стефан е финалист. Ако греша, с радост бих го подкрепила.

# 188
Мамче, има такъв спойлер. И аз харесвам Стефан.
А най-подмолна и противна е Мартина. Мартина, дето много удобно я заболява ръката.

# 189
И аз ще се повторя, че няма спойлер, според който Стефан е финалист. Ако греша, с радост бих го подкрепила.

Аз се позовавам на тирадите на майката на Пламен, които ме накараха да вярвам, че Стефан е финалист. Но трябва да призная, че не мога да цитирам какво точно тя написа и нямам скрийншот на постовете й, така че абсолютно е възможно да не съм я разбрала. В моя защита някои от коментарите й бяха странно написани.

# 190
По-скоро беше критика, че не са излъчвали Стефан и Мартина през първия месец. В контекста, че защитаваше сина си, че не бил свалял омъжена жена, аз го схващам като да е имало някакво ухажване от страна на Стефан, което не е било излъчено. Но не видях нищо, от което да съдя, че и Стефан е финалист - за съжаление. Би било страхотен обрат да си вземе дуелите.

# 191
Няколко човека бяха писали, че са разбрали от Пацовата мама, че Стефан е финалист. Аз не съм я чела, не мога да кажа какво е казала точно.

# 192
  • Другата България

Аз се позовавам на тирадите на майката на Пламен, които ме накараха да вярвам, че Стефан е финалист. Но трябва да призная, че не мога да цитирам какво точно тя написа и нямам скрийншот на постовете й, така че абсолютно е възможно да не съм я разбрала. В моя защита някои от коментарите й бяха странно написани.
И мен ме накара да вярвам в същото, но инфото е, че не е стигнал до финала.
За мое съжаление.
Аз също не мога да цитирам какво точно написа, беше посред нощ, а и много бързо го затриха.
Но помня какво написа за Пламен. Попитаха я кога отпада Пацо, а тя отговори точно така : "Не отпада". Имаше и емотикон с усмивка.

# 193
За Пламен си беше абсолютен спойлер.

# 194
  • Другата България
И много хейтеше Живка.
Не Мартина, а именно Живка.

Общи условия

Активация на акаунт