Спойлери от реалити предавания

• 77 571
  • 762
  •   1
Отговори
# 300
  • софия
Предполагам резултат 18:10 за Стефан.
А Любо е въздух под налягане. Време е да го видим на арената.

# 301
  • Велико Търново
Току-що стана ясно, че спойлерът за резултат 17:10 не е верен.
защо?
Защото общият брой точки е 28. Резултат 17:10 би бил възможен, единствено ако не се играе битка за 1 точка.
Написах поста, когато обявиха, че ще се играе именно битката за 1 точка.

# 302
Стефан нагледно показа как за битките не трябват само мускули, а се иска и акъл.
А знае ли се какво се случва между десятката на Мирон и финалната четворка? Много ми е интересно Любо от кого отпада.
Стефчо победи празноглавеца.Най-после ще спре да ни облъчва с тъпотрони

# 303
  • на село
А сега, кой ще е на пангара тази седмица,  май нищо не се знае ?
Иначе, ако финалистите наистина са Мартина, Кирил, Пламен и Живка, въобще не ми харесва.
Тогава със сигурност съм за Живка, то няма много избор, не ми се иска, Кирил и Мартина въобще да стигат до там. Пламен ми е безразличен.

# 304
Лора ще е следващата отпаднала.

# 305
Лора отпада идващата седмица. След това дуел между Ваня и Ралица, от който не знаем изхода, но май няма особено значение, ако спойлерът за финала е верен, тоест която и да спечели, няма да се класира на финал.

Все ми се иска спойлерът за финала да е грешен, но за съжаление като добавим и това интервю на Теодора, вече съм убедена, че е факт.

# 306
Лора ще е следващата отпаднала.
Така е, ще ни спести дразнещото крещене на битките 😁

# 307
Предполагам че ще играе срещу Ралица , но на Ралица ще и дойде много и срещу Ваня. Аз лично искам пак Ваня на арената чисто само да подобри рекорда на Хепи Ванче 😁

# 308
  • Велико Търново
Лора отпада идващата седмица. След това дуел между Ваня и Ралица, от който не знаем изхода,
Аз все още си държа на това, че въпросния дуел ще го излъчат в събота. Лора ще отпадне, но не по традиционния начин вероятно. Не че знам как. Просто иначе толкова коментираният и засега основен (преди появата на този за финалната четворка) спойлер на Мирон не пасва.
При положение, че Коци от понеделник нататък продължава да е ратай, битката за имунитет от ратайство ще е само между жени. Не знам Стефан кои от четирите останали ще посочи, но е много голяма вероятността Лора да е една от тях. Без да искам да ѝ желая злото, си мисля дали не се е контузила до степен да не може да продължи Rolling Eyes

# 309
Съмнявам се Лора да се е контузила или поне до степен да отпадне служебно, защото съфорумка по друг повод ми беше писала, че вижда Мариян и Лора да ходят на фитнес заедно след нейното излизане.

# 310
Зуумнах скрийншота от "Животът зад фермата" с портретите на последните 10 и видях звездички на снимките на Стефан и Пламен. Стефан бил ли е Фермер? Ако не, сега ще стане. След това отпада Лора срещу някоя жена и ще избере Пламен, който ще стане фермер.

# 311
  • Велико Търново
То точно заради звездичката на Стефан бяхме сигурни кой ще е вторият дуелист тази вечер.

# 312
Има логика Лора да посочи мъж за фермер.

# 313
Аз много се чудех има ли звезда Пламен или не. Не мога да преценя.
Аз сега вече разбирам защо дуела ще е женски без значение дали първи дуелист ще е Лора или някоя от другия отбор. Нали Коцето ще е ратай и мъжете пак си го пазят за накрая.😒

# 314
  • На морето!
Зуумнах скрийншота от "Животът зад фермата" с портретите на последните 10 и видях звездички на снимките на Стефан и Пламен. Стефан бил ли е Фермер? Ако не, сега ще стане. След това отпада Лора срещу някоя жена и ще избере Пламен, който ще стане фермер.
Това обяснява нещата. Другият вариант е Лора наистина да отпада поради друга причина преди дуелите.

Доколкото разбрах Любо отпада от Пламен, както и Коцето.
Много е неприятно, че Ваня и Ралица ще се изправят една срещу друга и още по-неприятно е, че Мартина с лекота и интриги стигна до финала.

Общи условия

Активация на акаунт