Спойлери от реалити предавания

• 77 483
  • 762
  •   1
Отговори
# 450
И аз си помислих за Георги да не му стане нещо наистина, както се преструва.
По повод суеверията.....аз никога не спекулирам на тема здраве. Преди години си взех болничен, без да съм болна и познайте дали не се разболях. Scream

# 451
  • Разпиляна във въображението
То така стана и с онзи дето отпадна по свое желание - искал да се нарани в началото, да стои и да се ориентира в обстановката, а накрая ръцете му се влошиха наистина.

# 452
  • Другата България
Не е вярно,  че Георги отпада от Любо.
Не знам засега от кой отпада той, но Любо отпада от Кирил.

# 453
Мале, Любо ще се изяде, толкова се стремеше към финала

# 454
Не мога да повярвам, че ще го кажа, но предпочитам Любо на финал пред Кирил.
Кирил и Мартина във финалната четворка за мен ужасна новина Weary

# 455
Ох, Кирил се е запътил към почти нулев зрителски вот, та няма да е зле да е финалист, обаче двамата с Мартина ще ми развалят кефа от финалните игри. Вчера едва-едва гледах дуела между Лора и Мартина, защото бившата господарка на групата ми е много неприятна и това пречи.

# 456
  • софия
Изключително грозно поведение от страна на Мартина вчера. Пламен добре й се изказа. Ако бях на мястото на Лора, изобщо нямаше да ходя да я прегръщам и да й се мазня. Дано за Георги инфото да не е напълно вярно.

# 457
И аз не лъжа на тема здраве, един път го направих безобидно и се разболях.

Хич не искам Киро на финал, даже Коцьо предпочитам пред него. Но аз смтам, че чисто физически Пацата е най-подготвен и от мъжете няма кой да му се опре. Любо изобщо, ама изобщо не е толкова силен, колкото му се иска да е.
Лорчето да си ходи вкъщи, че само се чуди кой ѝ е майка, кой баща. Детска му работа (и не, защото е малка по възрсат).

# 458
  • Другата България
Аз мисля, че най-подготвен за игрите е Кирил.
Не само чисто физически, а комплексно.
Защото както се видя, трябва да се вложи и мисъл, не само заради пъзели, логически игри, подредби на думи и т.н.
Пацо в тази част го няма никакъв, видяхме го на дуела с Виктор, на късмет спечели и заради физическата подготовка.
И горното го пиша не защото знам, че на финала Кирил ще бие Пламен в игрите.
А защото от показаното до момента наистина Кирил демонстрира подготовка, която не виждам у друг участник от мъжки пол.
Разчитам на социалната игра, по-скоро на липсата на такава, и на отрицателния зрителски вот.
Но въпреки това мисля, че Живка ще вземе чека.

# 459
Дано. От всички там тя е най-добър вариант.

# 460
Финала на 17.12. ли ще бъде?

# 461
# 462
Аз ако съм на ИиА с Марто и Кирил на финал, ще пусна гласуването с отрицателен вот Smile
Живка ми е фаворит иначе. Искаше ми се Стефан и Георги на финал.

# 463
Не са ли Пламен и Стефан на финала от мъжете???

# 464
  • Бургас
май са Пламен и Кирил

Общи условия

Активация на акаунт