Спойлери от реалити предавания

• 77 451
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
Чудесно. Ще ги осъди, сигурна съм. Аз в началото много подцених, когато Деси изрева срещу Ивайло, щото тя ми беше по-антипатична от двамата. Както се видя в развитие срещу Ваня, имала е основание.

# 496
Точно това заслужават тези лекета, не се спряха да обиждат.
Добре де, ако хипотетично кирчо е финалист и пак хипотетично спечели  по точки на последните битки, възможно ли е да спечели дори с нисък процент вот!?
Ми според мен при Киро ще се получи като с Надежда

Надежда май и на игрите не се справи много добре и от там беше назад с точките. Като се прибави вота и вече падна на дъното. А Кирил е победил в игрите.
Евала на Ваня ако наистина е завела дело. Slyncet0, надявам се да споделиш изхода от делото. Предполагам такъв тип дела минават сравнително бързо.
Тоест имаш информация, че Кирил е взел финалните игри? Отново ли ще са на запис както миналата година?

# 497
Така разбрах. От всичките спойлери на лични и из темите с такова впечатление останах.

# 498
Аз не разбрах защо плановете на продукцията са били Коце да напусне или да е на дуел.Те нямаше тогава да покажат записа или пък вместо ратай направо на дуел можеха да го изпратят. Нещо много неясна беше неговата работа с храненето на зайците и кокошките.

# 499
Току-що отново преминах през коментарите във фейсбук. Зрителка на "Фермата" твърди, че има сигурна информация от познат на Ваня - тази събота излизала на дуел срещу Ралица и я побеждава. Също така казва, че на финал са Ваня и Живка (отново твърди, че информацията й е от познат на Ваня и е сигурна). Не знам кое е вярно, но аз четох, че Мартина е на финал вместо Ваня, но не знам вече кое е сигурно!

# 500
И аз го прочетох това за Ваня, но вече всичко ми е под въпрос. То четиримата финалисти сигурно всички ги знаят, във фейса през два реда някой осведомява неразбралите, че Живка, Мартина, Пламен и Кирил са на финал.

Това е всичко, което жената е изписала по въпроса за Ванчето-финалист:

"Ваня се изправя срещу Ралица и я побеждава! Ваня е на финал и става фермер на седмицата. Недейте да гадаете повеч.
................
Сигурно е! От познат на Ваня знам.
.................
Не зная дали се изправя срещу Ралица или Живка, но Ваня е на финал и е фермер за втори път. То всъщност няма значение коя от двете ще избере, Живка доказа, че не е много читав човек. Няма да ме е яд да отпадне още сега, но чета коментари, че Живка също е на финал. Все пак участниците нямат право да коментират, но знам със сигурност от познат човек."

# 501
Ако Ваня стане пак фермер, то Киро следва да си излезе, защото нали така се закани Joy
Но пък, ако е верен спойлера за финалистите, явно не му е стискало да си тръгне сам.

# 502
  • Бургас
Ако Ваня победи в събота, най-вероятно си тръгва на следващия женски дуел, съмнява ме да е финалист

# 503
В тази тема някой беше написал, че от Игри на волята сами пускат разни уж спойлери, че ако изтече истинска информация зрителите да се объркат. Може и тази "приятелка" на Ваня да е всъщност човек от продукцията или фалшив профил.

# 504
Ама така не се ли опровергава спойлера на Мирон, там май Ваня я нямаше, а Ралица си беше? Ако обаче дуелът се е играл в момента от къде знаят, че Ваня пада?

# 505
В тази тема някой беше написал, че от Игри на волята сами пускат разни уж спойлери, че ако изтече истинска информация зрителите да се объркат. Може и тази "приятелка" на Ваня да е всъщност човек от продукцията или фалшив профил.
То не е и нужно продукциите да пускат фалшива информация, някои потребители сами си фантазират и заблуждават другите, че знаят нещо от кухнята на предаването.

# 506
  • софия
Снощи Киро каза, че няма да си ходи и че ако Ваня стане пак фермер няма да работи и да прави каквото и да било. По-вероятни за мен са събитията, които коментираме от началото. Всеки може да напише във фб, че е познат на някои от участниците и че знае какво ще се случи до финала. Другата седмица ще стане ясно Simple Smile

# 507
Ама така не се ли опровергава спойлера на Мирон, там май Ваня я нямаше, а Ралица си беше? Ако обаче дуелът се е играл в момента от къде знаят, че Ваня пада?
И двете бяха все още на стената, а иначе се снимаше дуел между тях двете.

# 508
  • Пловдив
Някой имали сигурен спойлер за довечера за ИВ? Извинявам се ако е коментирано,уж изчетох последните страници ,но явно съм пропуснала ....

# 509
Някой имали сигурен спойлер за довечера за ИВ? Извинявам се ако е коментирано,уж изчетох последните страници ,но явно съм пропуснала ....
Стратимир си тръгва днес, но понякога спойлерите излизат фалшиви.

Общи условия

Активация на акаунт