Хайде, мамо, ЯНУАРИ наближава, време за пазар не ти остава!!!

• 15 126
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
Абе Нимче,баш сега,когато ни се е паднало да сме огромни ще почнем да се дапресираме  newsm78 И мен редовно ме питат дали скоро ще раждам,ама аз им викам "когато бебето реши,аз незнам".

Айди аз ща са гримирам с новия подарък от мъжо.И без това няма хора и нямам какво да правя.

Последна редакция: нд, 05 ное 2006, 10:31 от mimi_81

# 31
Нимче, а и другите мами дето се мислят за огромни, аз да ви кажа моята приятелка (някои от вас са я виждали) си мислеше че е огромна и всички около нея и разправяха колко горям корем има и аз все се чудех  newsm78 съвсем нормална си ме изглеждаше. после когато я доведох в у-щето за мами и се светнахме - ами като се виждаш със събеподобни, т.е. всички са с кореми, тогава нещата изглеждат съвсем нормални. Тия приказки, за това коя изглежда огромна са от хора които не са свикнали  hahaha
Klemy а доктора при които ще раждаш не иска ли да те преглежда примерно всяка седмица.... newsm78

# 32
  • София
Ами не, може да иска да те гледа 1-2 пъти, ама чак всяка седмица... Rolling Eyes Моя каза да съм отидела няколко дни преди предполагаемото секцио в болницата, да ме види. Гледа ме и като се видяхме и това беше. Нали си те следят от ЖК? Моя всъщност каза, ако имам каквито и да е проблеми от сорта на кървене, изтичане на предполагаеми води, болки в областта на белега, да му звъня по всяко време. Нйа-вероятно като направиш уговорка и твоя това ще ти каже.

# 33
Здравейте и от мен!!!
Аз чакам ЖК в сряда за ми кажат най-накрая, ако е възможно, естествено, какво ще е - редуват за сега - момиче момче, и аз не вземам нищо в синьо или розово ... само бяло, жълто и зелено.
Разсъждавам по темата за леглата - едно преносимо и едно дървено или само едно преносимо, а после легло за по-големи. Вие как ги купувате ???

# 34

Разсъждавам по темата за леглата - едно преносимо и едно дървено или само едно преносимо, а после легло за по-големи. Вие как ги купувате ???

Аз публикувах снимки на бъдещото ни легло-става и за бебешоци и после като порасне детето не се налага да купуваш ново.Според мен това е практичен вариант,но всеки си решава.

# 35
Аз си мислех да вземем преносимо, но ми се сториха много несигурни. Ники като започна да лази и да се изправя  беше много подвижен (и сега си е такъв Heart Eyes), и ако и братчето му е същото ще събори преносимото легло Joy
Купихме дървено легло, дължина 140 см, до 2ри клас спокойно ще спи вътре.
А като тръгнем на път ще набавим една травел-кошара.

# 36
  • София
Здравейте мили Мами!
Да споделя и моя опит за креватчето - ние си взехме бебешкото преди 6 години, но малката спа в него само две години - после й сложихме голям матрак на земята и до днес спи там. Много ни е добре на всички, защото като пада нощем е само от 20см Simple Smile. Ще видим как ще е на новото легло, което ще е с нормални размери  newsm78, а бебешкото ще е за бебка.
Много ми се иска да си вземем и сгъваема кошара- когато пътуваме ще е много удобно. С каката имахме такава и беше много практично.
Мамчета, не се засилвайте много с козметиката - имам предвид, че не е изключено бебето да не му понесе крема, който се избрали. С каката смених три марки, докато открия тази, която да използваме.
Това е засега. Поздрави

# 37
  • София
Мамчета, някоя от Вас може ли да се ''похвали'' с болки ниско долу над срамната кост??? Сякаш ти се пишка болезнено... Аз по такъв повод почти не мога да ходя...

Галче, креватчетата Pierro + скрин колко излизат??? На теб нали ти е квартален магазин, сигурно знаеш...  Rolling Eyes Интересуват ме тъмните им модели. Матраци предлагат ли и какви? Дай малко инфо.

# 38
Аз също засега съм се ориентирала към подвижна кошарка, защотот до 1-1,5 год. ще се местим в ново жилище и тогава бих искала да обзаведа детската без да се притеснявам от вече купени мебели. От друга страна много ми допадна леглото на бебчето от Биг Брадър /Амбър/. Вие обърнахте ли внимание? Представлява люлка на колелца. Мисла, че е доста практично  1crib

# 39
Ivonska,мен някой път ме срязва там,но усещането е по скоро като напрежение в  корема,не мога точно да го обясня. Имам чувството,че пикочния ми мехур е пълен,а не е така!!Много бързо ме отпуска.Мисля си,че това е контракция-
  33uuнезнам!!
А иначе преди една седмица ,при едно кихане  получих болки много ниско вляво- и сега от време на време ме срязва и то нощно време!!Минава ми като легна на лявата си страна!!!Някой може ли да каже дали му се е случвало нещо такова и има ли за какво да се притеснявам!!!

# 40
  • София
Това е - изпратих си писмото до работодателя по e-mail, че погрешно ми изчисляват болничните и ако не последва нужната реакция, продължавам и по официалян път. Седях близо 5 минути с пръст върху "Изпрати", да не говорим колко пъти го препрочетох. Докарала съм го в любезно-жлъчен стил, нещо ала дипломатическо наплюване - много мило им тегля една между редовете.  Whistling

Освен това май ме поваля настинка - още нищо не ме боли, но се чувствам като парцал, гърлото почва да ме съмнява.  Tired Пия чай с мед и лимон, ям ябълки и Стрепсилс, ще взема и Парацетамол. Дано ме размине!  Tired

Ивонска, аз бих те посъветвала с тая болка да се занесеш на лекар утре веднага щом станеш. Може да е много неща - дет се вика може и резултат от настинката и кашлицата да е (цистит примерно), може да е от "нарастване на матката" (редовното обяснение, когато всичко друго изглежда наред), може контракцийки да са, ама все пак да си те видят. Стискам палци и се надявам да е поредното безобидно бременно неразположение!  Praynig

# 41
Мамчета, някоя от Вас може ли да се ''похвали'' с болки ниско долу над срамната кост??? Сякаш ти се пишка болезнено... Аз по такъв повод почти не мога да ходя...
При мен беше същата болка-не можех да движа левия си крак-но това се дължи на нарастването на бебето и притиска тази срамна кост, а може и някой нерв да засяга и затова. Някои мами тук във форума пишат че при тях това е започнало още през 5-6 месец от бременността, други съвсем в края -така че няма проблеми с малко повечко почивка всичко ще си дойде на мястото  Peace

# 42
Ним, успех Hug
Ивонска, наистина може да е притиснат нерв. На мен ми е притиснат на кръста. Иначе като ме срита бебо в пикочния мехур и така ме наболява. И си ме прерязва ту от ляво, ту от дясно. Почивката в леглото ме спасява.
Аз съм хремава от няколко дни. Започна с болки в гърлото и започнах веднага с осцилококцинум и ефизол.
Пазете се от гадните бацили.

# 43

Мдаа, и аз мисля като Ним - най-добре е доки да те види... Една приятелка бебето и беше притиснало един нерв и последните 2 месеца от бремеността каза че едвем спи нощем....

# 44
  • Willebroek, Belgium
Здравейте корем4ета Hug
ivonska и аз мисля 4е трябва да отидеш на лекар да те види за да си по спокойна Simple Smileина4е и аз понякога изпитвам същото,но това е когато беба ме ритне в пику4ния михур :mrgreen:4увството е едно такова все едно всеки момент ще се напикая Joy hahaha
утре ще се обадя на доки да видим за кога ще ми запише 4ас 4е ми стана мъ4но ве4е за бебка baby_neutral
да ви кажа моми4ета,ве4е се 4увствам като една лоена топка.така ми тежи корема Sadа ве4ер с сто зора се завъртам в леглото. Whistling
мойта бебка снощи така ме ритна 4е 4ак се уплаших.имах 4увството 4е ще ми излезне от корема Crazyама пък ми става едно такова хубаво 4е я усещам Party
е хайде да си лягам ве4е.утре пак ooooh!лека ве4ер и си по4ивайте пове4е bouquet

Общи условия

Активация на акаунт