91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 8

• 61 070
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Шарлот, браво! Художествено си го написала, не като мен Simple Smile
Всички я ...недолюбват. Дори и протежетата й, дори и разложените от мързел в последните години бивши добри учители. Тази манипулаторка ги съсипа.
Сега, когато я махат, може би ще се съживи Общественият съвет, може би ще има приемен ден?
Дано новият директор е човек! И дано е възпитаник на НЕГ!

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 09:45 от ЗаСлон

# 511
Джалева преподава на сина ми от 8 клас. Обичат си я доста, аз също я харесвам много. И е пред пенсия със сигурност. Последните две години няколко пъти им е казвала, че ги изкарва тях и приключва. Което мен определено ме изненадваше, тя е толкова енергична и дейна, хич не си я представям като пенсионер Simple Smile. Но скоро говорихме с него пак за това и вече била споменала, че няма да си тръгва догодина.
Дали има надежда тези смени на директори да се случат през лятото и от септември да сме с ново ръководство? Вчера коментирахме с приятелка, чийто син също е в НЕГ, че така би било най-логично, ама знае ли се. Дано.
Аз вярвам, че все пак може да дойде нов и читав човек. Директорката на испанската например не е отишла там по схема много по-различна, така че и за нас има надежда. Тя умира последна Simple Smile.
Изведнъж ми стана почти смешно как чакаме всеки 15.09 за новини, новини. И подскачаме радостно при всеки слух и клюка Grinning

# 512
  • където и да е,само да не съм сама
Най-прясното : съществената разлика в сложността на две матури  за профилирана подготовка по мат, които трябва да са  на еднакво ниво предвид факта, че ще се умножават по еднакъв коефициент при кандидатстване...
Русалке,изпуснала съм драмата с матурата по МАТ. По мнение на дъщеря ми е била по-лесно,отколкото е очаквала или по-лесно спрямо това,за което госпожата ги подготвяше.
Споменавала съм и по-рано,че г-жа Бонева се раздаде на макс за това. Тъй като часовете по ЗП по МАТ бяха под всякаква критика,тази матура беше единствения й вариант ако остане да учи във ФМИ.

И аз съм на мнение,че облекчение има от факта,че е завършила,а не че се разделя с НЕГ.
При малката ми дъщеря,обаче,май ще съм на друго мнение....

# 513
  • София
Предполагам дъщеря ти я е държала математиката като втора матура. Става дума за разлика в сложността между  тази матура и матурата, държана от мисля  67 души в страната като трета (тоест по желание), но пак профилирана. А резултатите на децата ще се умножават за нашите ВУЗ с един и същи коефициент...

И нещо не те разбрах. Имам само хубави  впечатления от Валя Бонева. Как така е направила всичко възможно да ги подготви за  матура по ПП, а в същото време ООП е била под всякаква критика? Или при различни учители са били по едната и другата мат, наистина не разбрах..

# 514
  • където и да е,само да не съм сама

И нещо не те разбрах. Имам само хубави  впечатления от Валя Бонева. Как така е направила всичко възможно да ги подготви за  матура по ПП, а в същото време ООП е била под всякаква критика? При различни учители ли са били, наистина не разбрах..
Да,при различни бяха.Г-жа Бонева й беше сама на профила. На ООП се редуваха госпожи -в 11кл.една,а в 12-друга и имаха много свободни часове. Голяма част от материала остана непредаден и затова дъщеря ми реши втората матура да е по МАТ,защото подготовката там беш на много високо ниво.

# 515
  • София
Ясно, значи правилно предположих, иначе изглеждаше странно. Simple Smile

# 516
  • София
Валя Бонева. Прекрасен учител и колега.

# 517
Поредната промяна в датата за връчване на дипломите на випуск 2022, този път е за добро - на 23 юни 2022 от 15.30 ч. във Военния клуб.

# 518
  • столицата
Това сигурно ли е ? Преди час нямаха подобна информация при телефонен разговор.
На 25.06.2022 Ден на отворените врати в НЕГ. Записва се предворително час на фейсбук страницата на Ученическия съвет.

# 519
  • София
Поредната промяна в датата за връчване на дипломите на випуск 2022, този път е за добро - на 23 юни 2022 от 15.30 ч. във Военния клуб.

Нали това целяха оплакванията  на родители не само от НЕГ Simple Smile А НЕГ, вече в частност, дано я спазят .

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 12:52 от пенсионирана русалка

# 520
# 521
Това сигурно ли е ? Преди час нямаха подобна информация при телефонен разговор.
На 25.06.2022 Ден на отворените врати в НЕГ. Записва се предворително час на фейсбук страницата на Ученическия съвет.
Къде има информация за деня на отворените врати?

# 522
# 523
# 524
Записах младежа, супер инициатива!

Общи условия

Активация на акаунт