Августови бебета 2022

• 22 163
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря ти, аз обожавам с много топла вода и не знаех, че не трябва.
Също се събуждам посреднощ стоя въртя се, лошо ми е, хапна някоя мандарина пия мн Вода и ми помине.. Ноо наистина това безсъние влияе и на работа и на настроение...
Супер е че хремата отшумява, но не си киснете дори и краката в гореща вода. Рязширяват се кръвоносните съдове. Също не редно и с много топла/гореща вода да се къпем!

# 466
На мен ми се спи доста, но това ставане до тоалетна ще ме умори. Аз по принцип си уринирам често, но сега е мъка.. представям си понататък.

# 467
Mariela Savova, и аз съм някъде колкото теб в седмиците на бременността. На 22 съм на преглед.
Аз също имам безсъние. Но други симптоми за сега никакви. Спомням си, че с първата бременност гаденето ми се появи доста по- късно.

https://redacnomade.com/pchelnijat-prashec-pri-bremennost.html Ето една полезна статия  за пчелния прашец по време на бременност

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 08:03 от Lilium :)

# 468
И аз съм с безсъние, но съм си виновна аз.
ММ ми бие мускулен прогестерон сутрин в 7.00ч и  аз се довършвам клексана. След това ставам в 8.30ч да си направя закуска, че пия хапчета.
По обяд и следобяд ми се доспива.
Най-лошото което правя е че след вечеря не влизам да си ударя душ и така да гледам ТВ , ами се опъвам на дивана.... и заспивам. Sad
Съответно като стана към 23ч и си хвърля един душ, да приготвя на милото от кои инжекции има да ми бие. ...и като ококоря едни очи и станало 2 ч. през ноща.

# 469
Здравейте,
нищо не се случва при мен, чакам си часа на 23.12 и гледам да не мисля за бременността, че  много се притеснямам и тогава започва безсънието.
Ако всичко е напед ще правим Пренатален тест 9-10 г.с.
Симптомите ми са напрегнати гърди, лека замаеност. А когато бях бременна със сина ми, страдах от адско главоболие  през 2 и 3 месец. После нищо ми нямаше. Беше страхотна бременност. Искам и тази да е такава. Без проблемна ! 😇

# 470
Medein13 Натаспин е хранителна добавка за подобряване на кръвообращението.Изписват го при лека тромбофилия или при не толкова лека в комбинация с инжекции или ацетизал(аспирин) .Не мисля ,че ще ти навреди ,тъй като е хранителна добавка както казах.
Lilium Simple Smile приемах пчелен прашец преди да забременея ,но май някъде мярнах обратната на твоята статия и реших да не продължавам.Може обаче и да съм се заблудила.
JoyJoy и твоята не е лесна с тия мускулни и не само инжекции, но в името на малкото човече с всичко ще се справим! Снощи дори разсъждавах как ако на някой му се наложи операция от нещо си , ще го е страх , ще му стане тъжно може би и притеснено, а когато става въпрос за операция , с която да извадят бебето жените сме готови без много много  да страдаме и да му мислим.

# 471

Има ли бъдещи мами от Бургас?

Аз съм от Бургас! Simple Smile

Много ми е трудно с намирането на читав гинеколог…приемам препоръки 😀

# 472

Има ли бъдещи мами от Бургас?

Аз съм от Бургас! Simple Smile

Много ми е трудно с намирането на читав гинеколог…приемам препоръки 😀

Първата ми бременност бях при д-р Недялков и останах доволна, но сега работи в Бургасмед и съм в дълбока чуденка. Имам много малко време да реша, вече съм в 7ма седмица и трябва да се записвам. Може би Кироваков , въпреки че е претрупан?Rolling Eyes

Ти имаш ли някакви отзиви?

# 473
И аз съм със симтоми още от 5 седмица 😁 Първо се започнаха болки в гърдите и леко гадене сутрин. Сега вече е целодневно, придружено с повръщане. Като добавим умората, постоянната жажда за сън и променливото настроение направо става ужас.

# 474
  • София
И при мен е гадене, но и с първата бременност бях така и психически бях подготвена. Спи ми се постоянно, обаче с тази работа няма начин.

# 475
Убеждавам се, че всяка бременност си е индивидуална Grinning
Аз продължавам да си я карам почти безсимптомно, имам леки придърпвания ниско долу, зърната ми са малко по-чувствителни и това е. Ям нормално, даже имам страхотен апетит и спя нормало (въпреки че ставам да пишкам всяка нощ, понякога няколко пъти, попринцип винаги съм спяла непробудно). Иначе интересното е, че сънувам много, основно неща свързани с бременност - вечерта преди да си направя тест сънувах мноого тестове с две чертички, после бебешки ръчички, прегледи при лекар, майка ми постоянно ми казва "бременна си" (още не съм и казала), и такива неща, които така или иначе постоянно са ми в главата, не ме оставят и в съня. Grinning

# 476
  • Асеновград
Аз пък днеск сънувах че прокървявам, много съм се притеснила явно.. уж съм спокойна..
Иначе като хапна нещо веднага като стана и изобщо не ми се гади цял ден и често по малко хапвам, иначе е ужас.
Спя без проблем иначе.
 След няколко часа съм на преглед, ще се включа след това пак. Simple Smile

# 477
На мен симптомите ми също са много малко. Гърдите ме болят и имам доста киселини, както и подут корем, това е при мен. От време на време ПМС болки.

# 478
  • София
Това, че не трябва да се киснат краката в гореща вода не го знаех. За къпането знам, но за краката не знаех. Ще го имам предвид. Благодаря!
Иначе и аз нямам кой знае какви симптоми все още. Изморена съм през деня, но при условие, че ходя по няколко пъти през нощта до тоалетна и не спя добре, няма как да не ми се спи през деня. Едното следствие от другото.
Леко ми е подут корема, но четох, че е нормално и се дължало до голяма степен на повишения прогестерон. Той отпуска не само матката, а и мускулатурата на стомашно чревния тракт. Заради това се задържа малко по-дълго храната там и ферментира и заради това се получават газове, които са причината да се подува корема и може да има и запек.
Гърдите леко ме наболяват, но болката е слаба и не е постоянна.
Иначе гадене, повръщане, световъртежи и подобни все още нямам и тайничко се надявам така да си остане 😁
Иначе днес съм още една идея по-добре с хремата и кашлицата. Надявам се до края на седмицата да отшумят напълно.
Пожелавам и на останалите пипнали вирусче да се възстановяват също толкова бързо, че и по-бързо 🤞❣️

# 479
За запек яжте сушени кайсии! Ефектът е WoW. Прочетох някъде из форума за сушените кайсии и изведнъж аз, която цял живот съм страдала от запек, сега съм като часовник Joy .
Това, че не трябва да се киснат краката в гореща вода не го знаех. За къпането знам, но за краката не знаех. Ще го имам предвид. Благодаря!
Иначе и аз нямам кой знае какви симптоми все още. Изморена съм през деня, но при условие, че ходя по няколко пъти през нощта до тоалетна и не спя добре, няма как да не ми се спи през деня. Едното следствие от другото.
Леко ми е подут корема, но четох, че е нормално и се дължало до голяма степен на повишения прогестерон. Той отпуска не само матката, а и мускулатурата на стомашно чревния тракт. Заради това се задържа малко по-дълго храната там и ферментира и заради това се получават газове, които са причината да се подува корема и може да има и запек.
Гърдите леко ме наболяват, но болката е слаба и не е постоянна.
Иначе гадене, повръщане, световъртежи и подобни все още нямам и тайничко се надявам така да си остане 😁
Иначе днес съм още една идея по-добре с хремата и кашлицата. Надявам се до края на седмицата да отшумят напълно.
Пожелавам и на останалите пипнали вирусче да се възстановяват също толкова бързо, че и по-бързо 🤞❣️

Общи условия

Активация на акаунт