Харесах си “приятелят с привилегии”

• 22 583
  • 761
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Както казват, не е лудия този, който яде баницата. Докато има такива, които се съгласяват на подобни отношения, ще има и такива, които предлагат такива. Вторите ще спрат да предлагат такива отношения чак когато изчезнат първите.

Така де... друг път да не ми навира баницата и после ама как така съм я яла JoySatisfied

# 361
  • Агент под прикритие
Както казват, не е лудия този, който яде баницата. Докато има такива, които се съгласяват на подобни отношения, ще има и такива, които предлагат такива. Вторите ще спрат да предлагат такива отношения чак когато изчезнат първите.
Защо да изчезват? Аз съм на мнение, че за всеки влак си има пътници. Искала съм да пробвам това-онова, с този-онзи - пробвала съм. Това НИКОГА няма да изчезне.
Тук не е много по-различно от търговец с липсваща клиентела - или търси нова такава, или излизаш от бизнеса.

# 362
  • София

Някои не се съгласяват, а искат такива отношения. Отношения понякога и за малко, без ангажименти, без уговорки, без сметки за бъдещето, без обяснения в любов. Симпатията и привличането са достатъчни, хората се познават, имат и за какво да седнат да пият по едно и да си говорят, а ако искат могат и да продължат, могат и само да пият по едно и да си ходят.

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 13:55 от Andariel

# 363
  • Пловдив
Защо да изчезват? Аз съм на мнение, че за всеки влак си има пътници. Искала съм да пробвам това-онова, с този-онзи - пробвала съм. Това НИКОГА няма да изчезне.
Тук не е много по-различно от търговец с липсваща клиентела - или търси нова такава, или излизаш от бизнеса.
По едно време срещнах мъжа си. Но ако не го бях срещнала можеше доста време да откарам в проби.

# 364
Цитат
... Искала съм да пробвам това-онова, с този-онзи - пробвала съм. Това НИКОГА няма да изчезне.
Ей това е сериозна приказка. Привилегията няма значение, важното е да е голяма.

# 365
И какво лошо има в "Лягам с когото ми скимне"? Аз съм имала такива периоди. Правила съм секс с разни мъже, които просто са ми харесвали. Сега съм моногамна лелка, женена от сто години.
Нищо лошо няма, просто не е ПсП. Но явно много хора го намират за неприемливо за жените.

# 366
  • Пловдив
И какво лошо има в "Лягам с когото ми скимне"? Аз съм имала такива периоди. Правила съм секс с разни мъже, които просто са ми харесвали. Сега съм моногамна лелка, женена от сто години.
Нищо лошо няма, просто не е ПсП. Но явно много хора го намират за неприемливо за жените.
Е техен проблем, да си го намират за каквото искат. Колко хубаво, че мен не ме интересува тяхното мнение.

# 367
  • Агент под прикритие
То при ПсП няма много варианти - или някой е пробвал веднъж-дваж и не му е харесало/преценил е, че не е неговото, съответно не е повторил, или след края на всяка т.нар "сериозна връзка" тичка при някой/някоя нов/нова или съществуващ/съществуваща от тефтерчето с fuck buddies, да си ближе раните и за "бенефитите", естествено: валидиращ секс, емоционален тампон и т.н.
По средата между тия двете положения, изключенията са много редки, поне това са моите лични наблюдения.

И тя драмата е с вторите, не с първите...
Основно за другата страна. Grinning

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 14:23 от Хитър Потър

# 368
Приятели с привилегии, неангажираща връзка, срещи за секс без обвързване, секс без чувства, ходене по ку.ви ... Красиви и не толкова красиви названия за едно и също нещо.
Да питам: отворената връзка синоним на горните неща ли е, или там е по любов, обичат се, но са си дали взаимно съгласие да спят с други и да не се сърдят един на друг.

# 369
  • София
Не. Отворена връзка е кръшкане при съгласието на двамата и уговорка да не стават драми от това. По-скоро единият го иска, а другият се съгласява. Единият получава разрешение да кръшка колкото си иска, а другият според зависи.  При ПСП няма връзка с друг човек, хората са свободни електрони.
Помолих те да не използваш гадни изрази.  Разбрах как мислиш.

# 370
Дмитри, тези неща, които си изброил, не са синоними. Хайде да допринеса и аз с един термин - мърсуване. Това също не е ПсП.
А отворена връзка имаха мои близки, затова съм сведуща. Ами за тях беше важно всеки да дава колкото е необходимо в брака: имам предвид да дава достатъчно време, достатъчно внимание на децата и достатъчно секс на партньора. А остатъците ги раздаваха по свое осмотрение, без другият да се интересува или поне без да се прави, че се интересува. Според мен, това, че се правеше секс извън семейството и от двамата, беше предизвикано от разбирането, че мъжът и без друго щеше да го прави, а жената нали да не остане назад - определено не се лишаваше... но това е само мое впечатление.

# 371
Еми така де, друго си е да го наречеш приятелство с привилегии, хем звучи модерно, хем си мислиш за приятелство, хем пък и приятеля привилегирован. Къде по-просташки и обидно да го наречеш ку*валък... По същество не виждам кой знае каква разлика, до известна степен е добро понеже не залъгваш другата страна със сладки приказки, пък в същото време да си ходиш и при други тайно. Но пак си е чисто е*не, така че който го устройва, няма лошо.

# 372
Не. Отворена връзка е кръшкане при съгласието на двамата и уговорка да не стават драми от това. По-скоро единият го иска, а другият се съгласява. Единият получава разрешение да кръшка колкото си иска, а другият според зависи.  При ПСП няма връзка с друг човек, хората са свободни електрони.
Помолих те да не използваш гадни изрази.  Разбрах как мислиш.
Защо да не използва? Тъкмо ще видите и мъжката гледна точка за такива отношения.

# 373
  • София
Много добре я видях. Звучат гадно. Сигурно твърдят, че уважават жените, обаче само собствените. малко по наполеоновски.

# 374
Е истината е гадна понякога, ама карай. Примерно ако чуете как се обсъжда в мъжка компания коя как я е е*ал ще ви стане лошо, и то точно за такива отношения, е*ане без обвързване. За гаджета или собствени жени никога не съм чул някой да коментира, обаче ш*балките как се коментират.... При това доста цветущо с много подробности.... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт