💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 688
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
Много съм щастлив за Тими. Знаете, моя човек, писах няколко пъти, че това е играча, който се отличава с лекотата с която играе. Много ловък, хитър и комбинативен състезател. 🙂 Лично за мен ако има участник, който играе с лекота във всеки един компонент (без пъзелите) този сезон, това е именно Стратимир.

Явно дори и за наглата продукция има някакви граници и след гаврата с Борис не са посмели да пожертват втори пореден топ участник. Видя се ясно, че Паулина е най-бутания участник. Каква амазонка, какви пет лева? Само едно плуване. Момичето трябваше отдавна да е аут, още срещу Мартин. Родните ни продуценти умират да тикат напред чужденци. Справка и Фермата. Тук имаме полякиня и казахстанец.

Поли без предимство имаше реално 20 пъти по-голям шанс срещу Мартин. Най-голямата гавра този сезон след онази простотия с Вальо. А Елизабет за 300 гроша и дават само 3 фалшиви тапи повече. Не че е малко, аз съм казал вече за предимствата и няма да се повтарям. За Поли обаче за 150 гроша умориха реално клетия Борис. А, Елизабет за 300 гроша реално много по-малко получи, хаха. смЕх.

Сега за играта. Реално Стратимир имаше само 2 грешки при тапите. 10 от 12, но само 2 от 7 фалшиви тапи изтегли. Или е най-големия късметлия на света или продукцията пак е сгафила нещо и хитрия Тими е хванал цаката. Може би се е виждало кое е фалшиво и кое не. От другата страна Елизабет също имаше 2 фалшиви, но от 4. 2 от 4 за нея, 2 от 7 за Тими. Амо не е малко...

Едно нещо е ясно, ако искаха да отрежат главата на Тими, то просто нямаше да му сложат десета тапа. И щеше да си остане на девет. Обаче Елизабет не е Поли...

Играта я направиха да е нещо като получестна, защото все пак Джуджи си имаше предимство и то не беше чак толкова малко. Това са 3 курса разлика при идеални условия. Друг е въпроса че за мен игри с късмет изобщо нямат място в подобен формат. Да стреляш/целиш да, но не и да се разчита на фактора късмет.

Да се върна на играта. Две неща изядоха главата на Елизабет (освен много силния и опонент и продукцията, която не я подпря както можеше ако искаше) според мен. Първо, беше много бавна при мятането на куката да вади тапите. Не знам защо не сте го коментирали това. И имайте предвид, че се реже при монтажа, т.е. още повече се е бавила. Имаше таман 3 момента в които Елизабет тръгва да мята да лови тапа, а Тими е по трасето още (на басейна) и той стига до нея и вади тапата преди нея?! И втория фактор беше на басейна. По-хитрия и наблюдателен от двамата виждаше хвърлените от Ели торбички. Той за това нямаше пропуск, реално повечето негови торбички бяха нейни нескопосано оставени в басейна.

Значи какво имаме на финала. 10-7 тапи за Стратимир. Това е категорична победа, дори нямаше драма. И то при положение, че Елизабет имаше 3 фалшиви тапи по-малко. Пак да се повторя и двамата имаха 2 празни курса за тапа. 2 от 4 за Джуджи и 2 от 7 за Тими. Това означава, че Тими е бил повече от 3 пъти по-бърз по трасето от нея, за да я победи с 3 разлика. Ние от поредния некадърен монтаж (пословична слабост на този посредствен екип) не останахме с такова впечатление (макар да ви акцентирах в стрелбата на Елизабет с куката), но това са фактите. И то при положение, че дават на жена и то гимнастичка яко ходене по греди. Да, ама и Тими е много ловък, не случайно му викат спайдърмена.

Елизабет така и не изпъкна с нещо. Според мен нямаше място толкова далеч в предаването. Просто за пореден път лъсна, че не е комплексна и че когато трябва да се вкара малко мисъл или съобразителност тя е тотал щета. Поли обаче също няма място за мен сред полуфиналистите. Тя беше докарана дотам от продукцията, категоричен съм. Сори ама това е положението. Да, много е красива, факт, ама аз гледам игрите, не външния вид, сори още веднъж.

Искам финал между Стратимир, Неделчо и Андрей, може и Симеон вместо Неделчо ако финала бъде тежък като в първи сезон и с много компоненти, за да е по-интересно. Защото Неделчо ще каталяса рано, рано. Поли няма място на финала и ще е статист там, така че прогнозирам, че ще отпадне на полуфиналите. А ще стискам палци на Стратимир и ако не е той на Неделчо. Те двамата заслужават да спечелят. В краен вариант става и Андрей, но него по-скоро не го искам победител, защото не изпъкна с нищо за 3 месеца, освен онази игра с тичането и цял сезон мълча със свити ръце.

От първите ми прогнози имам 2-ма сред петимата последни. Андрей и Симеон. Но за победител само Андрей бях писал тогава. Дано не позная, хаха.

Също така имаме двама оригинални приключенци (тук поне намирам някаква логика, защото за мен бяха най-стабилното племе, ама трябваше да е Вальо вместо певицата), един оригинален боец и един оригинален шампион. Плюс оригиналния отшелник, който после стана приключенец. И другото любопитно е, че тримата първи капитани (Неделчо, Андрей и Поли) са сред последните пет? Съвпадение, шанс, логика? Интересно...

# 1 576
  • Sofia
Ама защо така Дечо не хареса предложението на Поли за заглавие на филм "Игри на ролята"?!
То си беше баш сериал с определени роли за всеки,кои по-главни,кои поддържащи...

Утре май финалът ще е с трима. Видях три цвята.
Къде без непобедимата?
Иначе какъв финал ще е това? 🤔 😜
П. П. Къде са козичките? Нали трябваше до края да се грижи за тях.
Тя едната отдавна хвана гората. Mr. Green

Да ни е честит финалът утре.Stuck Out Tongue Winking Eye

п.п.Дяволче,убъркал си се,няма граници за наглата продукция.Wink

# 1 577

Игри на волята: България (02.12.2021)
Сезон 3 Епизод 66

Кукичките на единият участник, пак бяха неоткриваеми - нищо ново и нищо на случайността.
 Ясно беше, че са набелязали Елизабет, след като им дадоха две битки, в които тя заради ръста си не би имала шанс и трябваше да бъде номинира. Поли обърка нещата, като първа изпусна купичките, но намериха начин(предимство), с което да я запазят.
 Предполагам, че Стратимир им трябва за битка с Паулина, щом не можаха да получат такава, между Бети и Андрей.

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано,
   как се отварят тези линкове.

Мари, линкът не ми се отваря. От телефон го отварям, но ми изписва, че не е намерен.

# 1 578
  • София
Лайка, поправих линка

Скрит текст:
Първо място: Андрей
Второ място: Симеон
Трето място: Паулина
Присетете се за написаното сега, когато свърши всичко утре и ще разберете дали шоуто е нагласено или не Simple Smile
Харесва ми и ще зарадва много хора, съдейки по анкетата в темата и мненията в подкрепа на Андрей, във Фейсбук и Инстаграм. Исках Той или Дечко да са преди Симеон-Велики или ''великият'' Симеон, но и така е добре като финал на съперничеството между тях.

Паулина не е за това място и голям хейт отнася. Може и заради нея да отстраниха Красима и Елизабет, за да я възхваляват после от Продукцията, че тя е НАЙ-НАЙ и единствената жена останала на Финала.

Хубаво е, че въпреки всичко което Продукцията им причини, сега една не малка част от тях, са станали приятели.  
 Дори са готови и се надяват пак да ги поканят, ако има  All Stars.

Повечето участници минали през тези реалита, включително Биг и Вип Брадър, казват, че това което преживяват за тези месеци, никога не могат да изживеят в истинският живот. Толкова много емоции и хубаво, и лошо, но е нещо неповторимо и не съжаляват за участието си. Да не говорим, че това е реклама и трамплин, за който успее да си изиграе картите правилно, след предаването.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 09:10 от Mari_Mar

# 1 579
  • София
Според мен силно се преекспонира относно анкетите и гласовете за Андрей.
Без да съм на 100% сигурен, защото не отварям спойлери, но това не значи, че съм сляп и не мога да чета между редовете, та според мен причината Андрей да е лидер в анкетата се дължи на
Скрит текст:
народопсихологията на хората. И тя е такава, че обичат да са на страната на победителя. Явно е като бял ден, че хората масово са отваряли спойлери, знаят какво ще се случи и хайде да цъкаме в анкетата за крайния победител. Ако не друго в този слаб сезон, то поне това да стане. Така беше и миналата година с Милен, който беше изцяло незабележим и почти никой не го подкрепяше или отразяваше в темата и изведнъж след като излязоха спойлери как побеждава и стана изведнъж харесван (ти да видиш). Същата картинка и с Добрин в сезон 1, но там просто той нямаше този шанс, защото Юлиян размазваше по популярност навсякъде и всички и то с огромна преднина, такова чудо едва ли ще видя някога отново във форума и в социалните мрежи.

Та, имаше много анкети през сезона в които Андрей беше на дъното в различни допитвания, докато явно пак не са се появили точните спойлери и хайде да се припознаем в победителя.

Също така смятам, че ако Морунов и Мартин бяха в анкетата, то Андрей щеше да е доволно след тях.

Аз например писах, че Андрей е топ фаворит за крайната победа още на визитката му в премиерния епизод. И после в класациите ми беше на двата плюса почти месец време. Но с течение на времето виждах как е силен само в комфортната си зона (тичане, издръжливост, абе темповак), но не играе с лекота, а силово. И кой ли не го би. Също така без мнение, мълчащ, намусен и минаващ между капките.

Та така.

# 1 580
  • София
Дяволе, наистина ли си мислиш, че само ти и тези които са на твоето мнение, имате трезва преценка, а всички други са толкова елементарни, че да гласуват и да подкрепят този, който са им казали че ще победи!?

И за Добрин грешиш, защото тогава бях снимала колко лайка има във Фейсбук Добрин и колко хора се възмущаваха от Юлиян. Половината да са гласували за Добрин, пак са повече от лайковете които имаше Юлиян - може да е много добър като спортист, но поведението също като това на Симеон, Панчев и Тодор, не беше ОК.
 Но и  без гласуването, Добрин пак е победител, защото победи и във Финалната битка.
 Който си харесва Юлката, ще си го харесва и без спойлери, че е победител, нали

За Морунов и за Мартин съм съгласна, много ги харесвам и който от тях да беше спечелил, щях да съм много доволна.

# 1 581
Нямам търпение за финала довечера Trophy
Харесва ми това спортно шоу  с всичките му плюсове и минуси и догодина живот и здраве отново ще го гледам.

# 1 582
  • София
Дяволо, бъркаш за курсовете. Дори при фалшивите тапи да са били наравно, Елизабет често вадеше грешната кука от водата, което значеше много повече курсове по гредата. Същото стана и с куките на другите елементи. Освен това 3 тапи напред не значи три пъти по-бърз, защото 3*3=9, тоест за да е бил 3 пъти по-бърз, на девета тапа за Стратимир, Елизабет трябваше да е на трета.

Иначе наистина браво на Стратимир за съобразителността, много напред го издърпа този ход. Но поредна недомислица на продукцията. И изобщо, такава игра, в която късметът има такава тежест, няма място на финалите. Има и вероятност някак си да е разбрал кои са фалшивите тапи, наистина статистическият шанс да улучи 10/12 е много нисък.

# 1 583
Ама какъв късмет? Той направо виждаше тапите.

# 1 584
  • София
И за Добрин грешиш, защото тогава бях снимала колко лайка има във Фейсбук Добрин и колко хора се възмущаваха от Юлиян. Половината да са гласували за Добрин, пак са повече от лайковете които имаше Юлиян - може да е много добър като спортист, но поведението също като това на Симеон, Панчев и Тодор, не беше ОК.
 Но и  без гласуването, Добрин пак е победител, защото победи и във Финалната битка.
Аз подкрепях Добрин много преди да се стигне до битката между доброто и злото, в която той репрезентираше доброто. Защитавала съм го и от Радостина, и от близначките, които го обявиха за луд, от племето му, което го изолира, поставяха му се медицински диагнози и пр. Идентифицирах се с каузите му, с това, че е вегетарианец (и да, знам, че яде риба на рибарската колиба). Той още подкрепя същите каузи, разбрах, че е дарил част от сумата за засаждане на огромен брой дръвчета в Кюстендил. Освен това е силно преекспонирано твърдението, че е слаб играч, физически беше най-силен... Не е комплексен и не може да плува, но изнесе поне три игри на гърба си, буквално зависеха от него... Може би нямаше да го подкрепя на практика чрез изпращане на sms, защото в първи сезон нямах толкова изявен фаворит, както във втори, но когато се оказа, че има опасност Юлиян да е победителят, изпратих три (3) sms-а, не ме интересува дали гласуването на публиката е било зачетено (според мен беше и Юлиян получи неодобрението на зрителите), аз имах нужда да успокоя чувството си за справедливост. За мен като човек беше обидно някой, който се държи и разсъждава като Юлиян, да бъде определен за победител, било то и в риалити предаване.
Милен ми е безразличен, Андрей: по-скоро неприятен (не може да се сравнява с Юлиян, разбира се, нито с Веселин, нито дори с Елизабет), но на Добрин симпатизирах.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 11:50 от La Vikinga

# 1 585
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не знам на ниво фрапатност кое е по-впечатляващото..
Мартин,който вади фалшивите тапи една след друга(8 или 9 извади) или Стратимир,който извади 8 правилни тапи..

Кукучките в басейна също смятам,че са били изманипулирани.Кой може да каже,че наистина цветовете са били по равно? Само Продукцията,а ние тях ги знаем,че са едни големи лъжливи овчарчета...

Специално за играта снощи,Стратимир беше по-концентриран и бърз на терена,но приветствам идеята,че му е помогнато лекичко,я с торбичките в басейна,я с тапите.

И Фермата и ИВ за нищо не стават този сезон.С големи надежди съм за Сървайвър,там поне професионалисти го правят.

# 1 586
  • Испания
Бях за Стратимир, но в крайна сметка победата му нищо не значи. Остава един ден повече /според Ралица снощи - два/. Голяма работа!

Пратиха в "предпоследния ден" доносника вкъщи, остана да покажем колко, ама много, сме толерантни към чужденците. Всичко върви по план с анкетата ни или без нея.

# 1 587
Скрит текст:
Дяволе, наистина ли си мислиш, че само ти и тези които са на твоето мнение, имате трезва преценка, а всички други са толкова елементарни, че да гласуват и да подкрепят този, който са им казали че ще победи!?

За Морунов и за Мартин съм съгласна, много ги харесвам и който от тях да беше спечелил, щях да съм много доволна.

[/spoiler]
+ 100 за това мнение. Аз не пишех тогава, но понякога поглеждах във фейсбук и тук и бях останала с впечатление, че Юлиян е един от най-недолюбваните участници, може би това има предвид под ''Юлиян размазваше по популярност'' Grinning Grinning  Joy Laughing

# 1 588
Не разбрах какво означава "Симеон може всякакъв да е....ама може да ама далеч по-хубава жена до себе си."? Какво му е на това момиче? Нищо не знаем за него. Пък и за Симеон. И кой съди какво е красота, хубост и какво не е. Такива коментари са голямо разочарование.

# 1 589
  • Испания

Помолих вчера, ще помоля и днес за спазване на правилата, за да си запазим темата и да не последва съдбата на последната от миналата година. Големи и разумни хора сме.

Появи се и Андрей с коментар на напускането на Елизабет. И Габриела. Станаха четирима с Туджаров и Стратимир.

Общи условия

Активация на акаунт