🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 72 841
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 45
  • Mediterraneo
Ако Стефан не успее да стане фермер, Ваня пак ще е на дуел.

# 46
Иван и Андрей ще правят лайф, с въпроси от зрителите, че “много рекламации има в последно време, и много хейт”…😀
https://www.instagram.com/reel/CWyZKZ1IMtS/?utm_medium=share_sheet

# 47
  • Другата България
Аха.
Усетиха се, че яко нагазиха лука, че се поомазаха подобаващо, че провалиха сезона, и сега решили да замазват?
И да бършат?
За какво им е лайф, само миналата тема да прочетат, и ще им стане ясно, както и коментарите във ФБ.

Цвети ходила на гости на Цоньо???
И тя ли изкупва "грехове" и гради образ на "бяла и добра"?
Направо ми се повдига от лицемерни хора.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 22:50 от Merri_An

# 48
Много се радвам, че Стефан победи. Изненада ме с играта си - по-силен е, отколкото смятах. Оказа се, че не е толкова бавен, каквото впечатление оставя. Надявам се да стане фермер и да въдвори спокойствие във фермата, малко да се уталожат страстите.
Относно фермерството на Ваня, тя има правото сама да реши как да протече то. По мое мнение направи грешки, но това си е нейното виждане за нещата. Признавам, че е голям дразнител и определено вади някои хора извън кожите им. Аз, ако бях във фермата, не знам дали бих се разбирала с Ваня, странна птица е, но ако трябва да избирам между нея и Теди, определено Ваня печели.
Нямам търпение да видя какво е подготвила продукцията, много е загадъчно промото за утре, със сигурност ще бъде интересно.
Относно анкетата - поведението на Кирил и Ивайло не мога да го оправдая, съгласна съм с Живка и Георги и мисля, че с право казаха на Ваня с какво греши.

# 49
  • Велико Търново
Diavolo, не че имам много широки наблюдения, но почти съм сигурна, че държиш първенството за тема с изключително изчерпателна и актуална информация!

Табличката от първия пост на темата в цвят.

След 4 седмици, в които фермерът на седмицата "гони" някого от своя лагер, дойде ред за промяна на тази зависимост. В крайна сметка към момента "готините" губят.

Да си призная - хареса ми идеята Ивайло да е поискал да посочи Стефан за фермер на седмицата и това да е прецедентът. Тъй като мъжът ратай е ясен, за негова колежка Стефан ще посочи по една жена от двата лагера. И понеже от трите в лагер "Живка" Ралица е била ратай най-отдавна, вероятно ще е тя. По-любопитно ми е от другия лагер Мартина или Лора ще посочи. И на двете миналата седмица им беше отнет шансът да участват в двубой за имунитет от ратайство, но Лора го понесе много по-тежко, та може и да ѝ даде възможност за реабилитация. Пък и тя приключи с предишното си ратайство доста преждевременно, има да наваксва.

За гостуването на Цветелина у Цоньо -
Факт, който на пръв прочит доста изненадва, обаче пък имайки предвид, че Цоньо спокойно може да се казва Добродушков, просто няма как да не се приеме за нормален.

# 50
Ивайло при Петя Дикова каза, че синовете му единият живее в София, другият в Русе. Започвам да си мисля, че причината да ги вижда рядко наистина е факта, че жените му не са много съгласни или че съдът така е постановил. Аз мислех, че може да живеят в друга държава например.

# 51
Много харесвам информация в табличен вид!
Браво за усилията! Чудни сте!

# 52
Цветелина още преди няколко седмици беше споделила една история с Цоньо и изрично спомена, че били в добри отношения.

Абе, за да не съм вечно цинична ще кажа, че има вероятност това да е истина, защото се сещам преди няколко сезони как майката и дъщерята (Дана и Велислава май им бяха имената) много се караха с всички, най-вече с Красимира и Красимир, ама и досега чат-пат в препоръчаните постове в Инстаграм ми излизат нейни снимки с тях, та явно не само са се помирили извън Фермата, но и са се сближили дотолкова, че и няколко години по-късно все още да имат приятелство.

Въпреки че да, баш за Цоньо и Цветелина ми е много трудно да си ги представя като близки приятели. Във всеки случай Цветелина ми се струва засрамена от поведението си спрямо него, щом толкова държи да покаже, че навън са окей, така че това е някакъв плюс за нея. Може и да го прави за хорското мнение, но поне е нещо.

# 53
Е тя Цвети да не е отишла сама при Цоньо, не е ли с Виктор, Тедка? Иначе Цоньо с всеки ще е приятел, лоши чувства не таи, пък и рано се отърва...

# 54
Не мога да оправдаят действията на Иво и Киро в никакъв случай. Много изпростяха.
Ваня я оправдавам, да, сбърка, но не прояви агресия.
Дано следващият изгонен да е Кирил.

# 55
Иван и Андрей ще правят лайф, с въпроси от зрителите, че “много рекламации има в последно време, и много хейт”…😀
https://www.instagram.com/reel/CWyZKZ1IMtS/?utm_medium=share_sheet

Ще поискат от коментиращите да ги последват в Инстаграм и да достигнат Н. Лозанова по брой последователи, че им се подигравала Simple Smile Пък и да изкарат някой лев от реклами, че на финала зрителите може да не са много активни със SMS-те, предвид, че няма за кого да се гласува този сезон.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 00:15 от vanians

# 56
  • Варна
За мен на въпроса кой се изложи най-много единствения отговор е Ваня,защото двамата кретени не са спрели да си излагат цял сезон,а за Ваня поне аз имах по-различни очаквания. Убедена съм,че го прави нарочно,но е супер тъпо това тропане с краче" аз съм фермер,аз казвам". Както е видно почна да настройва и своите хора срещу себе и  утре като слезе от трона "Фермер" да не почне да се чеше по русата главица брей какво стана сега Grinning
Много повърхностен поглед върху Ваня. Тя още в началото закова с няколко много точни анализа и познаване на психиката на хората. Та ако наистина ще "се чеше по русата главица", вероятно ще е роля.

# 57
  • На морето!
Ивайло при Петя Дикова каза, че синовете му единият живее в София, другият в Русе. Започвам да си мисля, че причината да ги вижда рядко наистина е факта, че жените му не са много съгласни или че съдът така е постановил. Аз мислех, че може да живеят в друга държава например.
Или е посветен на богинята и няма време за деца. Той къде живее (освен на Олимп)?

# 58
Добре заварили в новата тема. Не искам да стоя заключен в старата. Close
Да правят.
Могат да си поканят и Анастасия, Ивайло, Теодора и Фончо. Да ни обяснят, че не сме разбрали какво гледахме, някой да нарежда за фон като черна станция, друг да обижда, трети да подсмърча патетично и накрая и някой без книжка да бръмчи наоколо - за капак на панаира.
Еманация на "изконните български ценности, традиции и занаяти".

Който отиде да ги гледа и да им прави рекламен оборот, вероятно ще бъде като оня зажаднял мъж, който видял надпис "Жени", отворил с ентусиазъм, погледнал - а вътре само кенефче.

P. S. Като размислих - фарсът не би бил пълен, ако не заколят и някое животно и не викнат Виктор с инструментите, да изпее химна и Облаче ле бяло.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 01:45 от Not Sure

# 59
Цитат
... фарсът не би бил пълен, ако не заколят и някое животно и не викнат Виктор с инструментите, да изпее химна и Облаче ле бяло.
Аз толкова се пробуждам след някои епизоди, че на другия ден нямам търпение да ошамаря някой македонец, румънец, барман или Карлсон дето живеел на покрива. Ама заради тоя Ковид не мога да ги приближа на по-малко от два метра. Пандемията ги спасява за момента. И деца искам да правя, но жената няма нито вибрации, нито енергийни потоци, добре че не реве. Определено ми действа Фермата.

Общи условия

Активация на акаунт