Домакини 79/ Топли и уютни празници

• 54 127
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • при късмета
Ма ко, ти си копай в градинката, а аз на лято ще инспектирам какви си ги свършила. Joy
Дори босилек в саксия уморих....
Ха ха, да не мислиш, че си само ти Joy Аз веднъж немалко, че взех босилек, мислейки го за мента, ама  не издържа и седмица Joy
Много хубаво е станало с ремонта

Леле, навън е кучи студ. Пак излязох за малко замръзна ми д....

# 661
Почвам отзад напред.
Смърфиетка много добре е станал апартаментът.
Леле щях да пропусна Шоколад, сладур значи искам и аз такива разходки.
Всички които искат цветя ще получат , нека се стопли само. И момини сълзи и минзухар и от тези ситните съм събрала предостатъчно семена.
ма ко мога и малини да предложа, обаче си искат вода. Даде ми ги съсед, каза извадете си от всички видове и ние по два три корена от всеки край на мястото извадихме. Лятото застанал на оградата откъсва една, втора и казва:" Трябва да ми дадете от вашите малини" много се смяхме обяснихме ми че са си неговите не вярва. Сега уж и той капково ще слага че видя че е добре така.
Навън вали уж сняг, дребното се радва, но аз никак не го обичам.

# 662
Оо, Смърф, супер! И на мен ми хареса. Припомни и другата част,  аз като новодошла си спомянм, че гледах снимки,но съм позабравила.Много хубаво и свежо.

# 663
  • в сърцата на децата <3
Смърфи, много, много ми харесва!

И тук заваля! Е, пършавичко и се топи, ама... Има!

# 664
  • Бургас
Смърфи,страхотно е!Като знам колко много вложи в него-душа и сърце,еми БРАВО!

# 665
Оо, Смърф, супер! И на мен ми хареса. Припомни и другата част,  аз като новодошла си спомянм, че гледах снимки,но съм позабравила.Много хубаво и свежо.

Марулетка, заповядай:

Скрит текст:
баня

хол

коридор

Това е нишата, която ще затворим с врати

# 666
  • при късмета
Добро утро!

И тук снега не се задържа, ама студа да

# 667
Добро утро!
Да се отчета с едни -20 днес. От утре го дават да се постопли уж.

# 668
  • в сърцата на децата <3
Добро утро! И тук е минус, ама не много. Достатъчно, че да има слой лед върху локвите, но да пропадаш ако стъпиш отгоре 🤣

# 669
  • Германия
Добро утро,
Ма ко благодаря за кафето

...............
Да се отчета с едни -20 днес. ...................
До сега четох постове за отслабване и надебляване, влизам тук и чета това.... и викам браво на Смърфи -20кг.
Ама като дочетох видях, че е за градуси не за килограми

При нас е само -4 и няма сняг

Дописвам се да питам има ли именички в темата. Ако има да им е честито името

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 09:50 от Баба Яка

# 670
-20??????
  Това не е човешко!
  Смърфи, много хубавичко и светло и подредено! С кеф да си го ползвате,когато му дойде времето!
   Аз се уморих да мърморя и да подреждам у дома след всеки - ключове, чанти, на сина чехлите редовно заминати под масата в кухнята.А пред входната врата да не говорим -  има шкаф за обувки,ама той не сужи за това. Обувките на цялата махала са пред вратата . Ако стъпиш с обувки на щерката на стъпката , леле майко. На моята може.
     И те така. При нас е студено, поне спря да вали.Не е това моят сезон, хич.
   Усмихнат и топъл да е денят ви!Ако имаме празнуващи - желая да са честити и имената да им носят късмет.

# 671
При нас се затопли от -100 на само -9 и през деня и до 1-2 градуса стига. Много е приятно така Simple Smile

Честити да са именниците и рождениците.

Смърфи, много симпатичен и изчистен е станал апартамента. С удоволствие да си го ползвате.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 15:45 от Анонимен

# 672
До сега четох постове за отслабване и надебляване, влизам тук и чета това.... и викам браво на Смърфи -20кг.
Ама като дочетох видях, че е за градуси не за килограми

Аууу, дай Боже всекиму, който има нужда, едни -20 кг. Hug
Аз първа се нареждам за промоцията! JoyJoyJoy

От три дни зяпам тапети и тъкмо намерих, това което търся и пак греда - в Щатите са. Тук за щастие до 150 долара минават без мито и ддс, та сега ще уговарям мм да ги купим. Подготвям си презентацията демек: Това са единствените, уникални, неповторими, дизайнерски бля, бля тапети и си представям как ще ме изгледа: По д****те, та това са само тапети. Joy

# 673
  • Германия
У, Смърфи, покажи ги тия специални тапети. А апартамента е станал - уауууу. Помня снимките от преди.
А аз понеже се нуждая от 2 пъти по 20 км да сваля, ще те прередя Grinning

# 674
Абе, нищо особено не са тапетите, ама защото търся по картинка и ми излизат все магазини отвъд океана. В БГ ходихме до два магазина с наистина огромен избор, но нищо не ми грабна вниманието и си викам: чакай да видя какво ще намеря онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт