Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 153
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 2 220
Игра без покупка. Мисля, че не е споделяна.
https://iqosbulgaria.com/artforair/game/?utm_source=Programmatic … PUCFYuc3godMokPIw

# 2 221
Имат номера (бар кодове), можеше да се въведе някъде по сайта.
И банкнотите имат уникален номер, но не може да се плаща онлайн само с въвеждането му. Wink

# 2 222
Голям им е тиража, докато на ваучерите е ограничен Simple Smile
Куинс какво се бавят?...

# 2 223
Хора имам въпрос към тези които са спечелили от Маги нудълс. Успяхте ли да си заявите ваучера и на кой номер звъняхте? На номера, който е обявен в правилата никой не ме отразява.

# 2 224
Хора имам въпрос към тези които са спечелили от Маги нудълс. Успяхте ли да си заявите ваучера и на кой номер звъняхте? На номера, който е обявен в правилата никой не ме отразява.
Не съм заявила още и имейл нямам.

# 2 225
  • София
Първо трябва да пратят имейл, на който да отговорим. ММ още няма имейл най-вероятно ще пратят след празниците.

# 2 226
Първо трябва да пратят имейл, на който да отговорим. ММ още няма имейл най-вероятно ще пратят след празниците.
Ахх добре, ще изчакам 😀 защото в правилата пишеше ако никой не с нас, ние трябва да се обади до 14дни и затова се разбързах 😀 от Нестле никога не съм печелила,  въпреки че участвам във всичките им игри

# 2 227
  • Сф
Много странно, виждам име като моето в Лесафр и подобен мейл. Писах им за всеки случай. Досега не ми се е случвало чак такова съвпадение.

# 2 228
  • В страната на бурите
Само да споделя, че и аз си чакам мейла от Маги Нудълс - жалко, че не дойде по-рано, исках да поръчам подарък Simple Smile Чудех се дали да не звънна, заради този 14-дневен срок.

# 2 229
  • Plovdiv, Bulgaria
Звъннаха ми от Alaska, абонаментът бил само за списанието. Като казах, че в правилата пише с "наклонена черта Storytel", каза "в секцията награди и печеливши са показани наградите, само national geographic е"
Еми хубаво, не ми се разправяше, ще го разменям най-вероятно, но ще го получа януари, казаха.

# 2 230
Пристигна наградата от Бултекс 99 във фейса! Бях спечелила обувки, но ми изпратили и тениска!

# 2 231
  • Дупница
Не мога да регистрирам бележки в Хайникен. Имате ли такъв проблем?

# 2 232

И аз не мога, вчера пробвах.

# 2 233
  • Пловдив
Определено ми е ден Simple Smile
След сутрешната продуктова кошница от Лакрима, на лично съобщение във фейсбук ми писаха олио Калиакра, че печеля сет от тяхното олио. А преди малко регистирах бележка на Стела и хоп, втори комплект чаши, след машинката за пуканки. Много е хубаво Simple Smile !!! Когато върви-върви Wink А, между другото, паричката на Бъдни Вечер беше в мен Simple Smile

# 2 234

И аз не мога, вчера пробвах.
от няколко дни е това- писах им в инстаграм /само там намерих координати за връзка/- веднага отговориха и ми искаха да им пратя снимка на касовата бележка- на пръв поглед не успяха да установят причината и казаха, че в работните дни ще опитат. Пишете им и вие- та да отстранят проблема

Общи условия

Активация на акаунт