Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 124
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 2 250
Спечелих ваучер от Куинс 😅🎉 По Коледа наистина ставали чудеса 😹 Желая ви весело посрещане на Новата година🥂

# 2 251
  • Елхово
Куинс ме обича, за разлика от Кауфланд - и майка е с ваучер!!!

# 2 252
Момичета имам питане за ваучерите на Куинс . Могат ли да се ползват в Кауфланд ? Благодаря Ви предварително Heart
Могат.Хубавото при тях е,че важат за много магазини и различни артикули.От работа получавам по 80лв ваучери,но на гърба им изрично пише,че не се използват за тютюневи изделия,перилни и парфюмерия,алкохол.А с тези(содексо) може да се купи всичко.

# 2 253
Момичета имам питане за ваучерите на Куинс . Могат ли да се ползват в Кауфланд ? Благодаря Ви предварително Heart
Могат.Хубавото при тях е,че важат за много магазини и различни артикули.От работа получавам по 80лв ваучери,но на гърба им изрично пише,че не се използват за тютюневи изделия,перилни и парфюмерия,алкохол.А с тези(содексо) може да се купи всичко.
Благодаря много Heart Весели празници !

# 2 254
В нашия не ги приеха.

# 2 255
Не, Не може да се използват в Кауфланд . Ваучерите са “ Подарък” затова.. Други на Содексо може.
В Лидл и още много други магазини ги приемат. Проверете списъка в сайта им Simple Smile

# 2 256
Аз съм ползвала в Лидл и Метро.

# 2 257
Има слушалки в Coca-Cola App. Не знам дали са моментни награди

# 2 258
Не, Не може да се използват в Кауфланд . Ваучерите са “ Подарък” затова.. Други на Содексо може.
В Лидл и още много други магазини ги приемат. Проверете списъка в сайта им Simple Smile
Благодаря сега разбрах,че са подарък пас в правилата не видях да е споменато точно какви са . Помислих да не са трапеза пас . Но явно не са Благодаря за изчерпателния и полезен отговор Heart

# 2 259
Някой купи ли билет за слушалките в Coca-Cola App? Искат само 5 кода , но имам само 4 и не знам дали е Томбола или веднага се взимат Някой ако е купил билет да каже

# 2 260
  • София
Някой купи ли билет за слушалките в Coca-Cola App? Искат само 5 кода , но имам само 4 и не знам дали е Томбола или веднага се взимат Някой ако е купил билет да каже

Само 500 билета ли ще има?

# 2 261

Благодаря!

Пс. Няма никаква информация,  нито дали е Томбола , нито колко са наградите.... ( Затова питах )

# 2 262
Аз въобще не ги виждам слушалките. Само три неща са при мен - два вида за поръчка на храна и благотворителната игра.
А за Плевен няма книжарници, които работят с тези ваучери, видях на сайта им.

# 2 263
Нито Кауфланд ,нито Милка ,Куинс и изобщо никаква награда за декември.И за да е пълна каръщината нова година ще посрещна с ковид,дано ми се размине по-леко….Здраве ви желая групичка 🎆

# 2 264
  • София
Станимир, и в сайта на Кока кола не видях да има правила за играта (както има за ваучерите за Ориндж и фешън дейс). Играх, тъй като видях 500 бр. и мислех, че са моментни, а то явно ще продадат 500 билета.

Общи условия

Активация на акаунт