Хърка ли половинката ви ?

• 6 730
  • 154
  •   1
Отговори
# 75
Случва се.Като му изсъскам,той се обръща на другата страна и спира да хърка.

# 76
  • София
Хърка и то как smile3511.Именно заради това детето от 6 месечно спи в отделна стая Grinning.

# 77
УФ!   #2gunfire

# 78
не хьрка,не го чувам даже как диша,даже до тоалетна не ходи  като спи дьлго...ама като е буден като се разпее леле мале ,с беба се скриваме отатьк...

# 79
Някойпреди тук каза че имало спрей в аптеката.И аз все се каня да видя за какво става въпрос.Някой ползвал ли е ?

# 80
# 81
от известно време наблюдавам че като се прибере претрепан от работа само тогава и то не е толкова дразнещо-заспивам.Иначе си е спокоен.

# 82
# 83
Рядко.

# 84
спрея не помага много, само дето може да те отрови.
откакто бременях спя САМО с тапи за уши (на 3М , оранжеви, 60 ст в аптеката). и с тях чувам и бебе, и хъркане , и всичко. ужасно е просто!

# 85
# 86
Аз ползвам тапи за уши - детето като се развика се чува много добре , но хъркането и на двамата го изолирам  Laughing
Силиконовите тапи са по-добри - като ги намачкаш ти влизат в ухото и тогава се раздуват, а не още преди да си ги сложиш като дунапренените.

# 87
  • София/Сливен
Хърка, обаче не го чувам. Много ми пречеше когато бях бременна, особено с първото. Но сега от 5 години съм все недоспала, изобщо не го чувам. Но чувам през съня си дишането на децата или когато се обърнат в леглото си и такива подобни - инстинкт.

# 88
Хърка, ама с бутане и ръчкане влиза в релси.
и при нас е така

# 89
  • Резерват "Северозапад"
Хъка, когато спи по гръб Twisted Evil...следва ръчкане и заплахи от моя страна и нещата се оправят....до следващият път когато пак се обърне по гръб ooooh!....

Общи условия

Активация на акаунт