Тренировки в домашни условия - 114

• 39 814
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • Перник
И аз пиех цели тенджери чай през ковид-а, но като тръгнах на работа зарязах. А не трябваше...От утре с термоса...
На Раковска днес имаше много пудовки и пилатес топки. Ако искаш нещо и можеш да го вземеш от района, пиши ЛС.

Аз мога да го взема и от "Алабин", ама трябва да го влача с обществен транспорт до Перник. Така че, не, благодаря! Simple Smile
В събота ще си пазаруваме с ММ в нашия Лидл с колата, перничани си имаме достатъчно винкели, не вЕрвам да са изкупили пудовките Joy

# 61
Покрай приятелка корейка се запалих да пия топла вода. Не стайна температура. Топла.

# 62
Нищо ново покрай мен - 645, колело и йога.

И моите килограми вървят бавно и славно нагоре.... Относно храната има доста какво да се желае, но не бих казала, че ям по-различно от предишните 3-4 години. Ще се опитам след празниците да се храня изчистено - знам, че при мен portion control § timed nutrition на Отъм работят добре. Ако за месец няма промяна, тогава ще правя тестове да видя дали няма и друга причина.

Агент, мерси за инфото за машината за гребане! Все още ми е мерак, но се опасявам, че ще стои вкъщи и няма да я ползвам .. пък и нямам кой-знае колко място да трупам инвентар.

# 63
  • Бургас/Пз
Най-после се разписвам с ден 1 и ден 2 от Фокус на Сидни. Първата беше за долна част и скачане на въже, направо ми излезе въздуха. Втората горна част. Накрая завърших с 12 минути корем на Каролин. 80 минути тренировка - доволна много.

Много ми събудихте любопитството с тоя течен хлорофил. Още първият път като се спомена в темата ми се стори интересна добавка. Как се приема?? На гладно?? След храна? По колко? Приключвам втори курс с Анимал флекс и ще направя малко почивка от него, та се оглеждам за нещо, което досега не съм пробвала Simple Smile

# 64
  • Там където
И аз го купих течния хлорофил (нали съм шопингхолик Simple Smile), ама още не съм го пила.. Ще почна след нова година да видя как е, че и без това пия какво ли не. Развеселих се с тези пудовки от ЛИДЛ

Скрит текст:
Преди време като бяха пуснали дъмбелите за 40лв., беше още периода с ковид коридор за възрастни сутрин. Аз нали съм една завеяна Везна, съвсем бях забравила и цъфнах в 7ч. сутринта пред кварталния ЛИДЛ за да не се свършат. Като настанаха едни викове, една паника от баби и старци- как не ме е срам да идвам и да ги заразявам. Реших да се спазаря с чичката от охраната- някой да ми ги купи и аз ще му дам парите отвън. Един приветлив дядо се съгласи, но като му обясних за какво се редя като кресна- хората умират, ти железа ще ми вдигаш... И така не останаха и не си купух. Не че са ми потрябвали де - пълна съм с гири различни кг, а и сина ми има. Ако съм на зор мога да ги ползвам.

# 65
  • Бургас/Пз
Яки, какъв купи?? Течен или на хапчета?

# 66
Покрай приятелка корейка се запалих да пия топла вода. Не стайна температура. Топла.
Моите колеги азиатци винаги като седнем на ресторант, първото нещо, което искат е топла вода с лимон Simple Smile.

Аз съм на Пилатес тези дни както обикновено Simple Smile.   

Агент - би ли споделила моля те каква марка хлорофил взе? Благодаря.

# 67
Ха, сега пък течен хлорофил! Това дори не съм го чувала, а се славя като supplement junkie. Веднага ще го проверя за какво ми е.

Агент, какво стана с пневмонията в родата? Изглеждаш прекрасно!

Аз пък станах свидетел как ММ, който мрази тичането и му се схващат пищялите, реши, че ще започне да тича преди два дни. Да се раздвижел. Разхвърля се и се изхвърли с разстоянието и най-вече времето, което прекара на студа. От вчера ми цъфна с температура и болки в цялото тяло. Мъчи се два дни с температура, а всички знаем какво е болен мъж вкъщи. След отрицателен тест изводът е, че се е надишал със студен въздух при тичането и после се е пецнал потен вкъщи.

Исках да пиша на Би, че я мислех с хормоналните разбърквания. 🤗

# 68
  • Някъде по Дунава
Приключвам седмицата с 5 тренировки, но днес разнообразих от Съмъртайм 2 и направих 40 мин  Barre Sculpt с Хедър.
До НГ ще свърша със С2 и се чудя дали с 3 да продължа или с Пъмп.

# 69
  • Там където
Яки, какъв купи?? Течен или на хапчета?

Течен, същия какъвто G&B показа. Не помня от кой сайт, някакъв случаен за добавки беше.

# 70
ЛЕГ ДЕЙ❤️ 
Имам още 4 тренировки от ПЪМП и приключвам програмата.Планирам около 10 дни пълна почивка от силови тренировки и продължавам с Епик ХИЙТ на Каролайн.
Моля за препоръка за сносен колаген,идва ски сезонът и ми се иска малко да смажа коленцата.Отделно планирам допълнителни кратки тренировки за баланс вечер на босуто .Качила съм два кг + ,но съм доволна защото има и мускул -личи си,не се оплаквам тъй като като цяло се чувствам добре напоследък -сън ,енергия ,работоспособност ,ментал къндишън ми е на горна граница....( последната седмица това )
Сега през почивката между програмите ще намаля малко калориите и въглехидратите ,ще включа повече монотонно кардио-спининг и ходене и може и да поизчистя малко.
Агент изключително интересно това за алергичният шок! Благодаря ,че сподели!

# 71
  • Бургас/Пз
Нфб, ако не ти е проблем поръчай от iherb. Аз поръчвам с превозвач до Германия и оттам с Габиели.
Доволна съм от тези колагени:
https://de.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-collagenup-unf … 26-oz-206-g/64903
https://de.iherb.com/pr/sports-research-collagen-beauty-complex- … 4-oz-180-g/101528
На бг пазара е хубав Колагена на Допълхерц, но идва доста по-скъп.
За ставите с две ръце препоръчвам Анимал флекс. За мен това е добавката, от която съм усетила най-голям ефект. Добре е да се направи тримесечен курс /това са 2 опаковки/ и после се почива.

Имам МТ от вчера почти навсякъде. Добре, че взех ударна доза магнезий, глутамин и рувексин, че се търпи.
Днес отново планирам две тренировки от Фокус, но не съм решила още кои точно.
Отивам да видя за хлорофил. Силно се надявам да има ефект и върху целулита, че нещо изтървах много нещата в тази посока

# 72
Точно! Не гореща, не стайна, а топла!

Моите колеги азиатци винаги като седнем на ресторант, първото нещо, което искат е топла вода с лимон Simple Smile.
Агент - би ли споделила моля те каква марка хлорофил взе? Благодаря.
И завършват със зелен чай, а не с дижестив Wink
И това го прихванах от тях! Интересното е, че от зелен чай на гладно ми пада... де да знам какво ми пада - захар или кръвно - но аз директно падам под масата, толкова лошо ми става! Доказано многократно, с много брандове зелен чай. От бял чай нямам такива "ефекти". Зелен след ядене ми е ОК.

Аз по навик грабнах една бутилка на NOW, но сега ще си взема от бранда, който G&B показа, защото някой е написал в Амазон, че е по-вкусен от NOW. Но точно същия, като този който пие тя няма да си взема, зашото е 70 кал на порция, а  аз си пазя тези калории за по-любими десерти от течния хлорофил Wink

Агент изключително интересно това за алергичният шок! Благодаря ,че сподели!
Няма за какво! Дори не съм подозирала, че има и такъв вариант на алергична реакция! Скоро един познат сподели, че е в същата ситуация, но при него бягането в комбинация с някои храни отключва шока.

Ха, сега пък течен хлорофил! Това дори не съм го чувала, а се славя като supplement junkie. Веднага ще го проверя за какво ми е.

Агент, какво стана с пневмонията в родата? Изглеждаш прекрасно!
Пневмонията пие антибиотик и в понеделник е на контролен преглед, но съдейки по това, че отново ме критикува злостно по всички показатели върви на подобряване! Simple Smile

Мерси, мила! Ползите от хлорофила тук:
https://www.goodrx.com/well-being/supplements-herbs/benefits-of- … chlorophyll-water

# 73
Отчитам се с 645 тренировка в ранни зори. 42 ден от програмата, който съвпада с моя последен ден на 42 & fabulous. Според колегите ми 29 Joy

Скрит текст:

И аз си мисля често за Би! Надявам се всичко да е наред при нея! И тъй като съм на вълна нетематични снимки, споделяла ли съм каква красота имам в офиса си от нея?
Скрит текст:

# 74
  • Бургас/Пз
Днес в две аптеки проверих и нямаше хлорофил. Май ще го поръчам.

Днес ден 3 и 4 от Фокус. Програмата се очертава доста кардио и голяма част от упражненията ги модифицирам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт