Обсъждане на имотни обяви-26

• 43 472
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
Да, определено е по-добре от апартаментите, които се продават "напълно обзаведени!" с 40-50 годишните мебели от социализма в тях, но чак пък дизайнерски...кое му е дизайнерското? Банята е хубава, всичко е чисто и ново, и дотук. Напълно безлично обзаведен с някакви евтино изглеждащи (може да са скъпи, но не изглеждат така) ръбати остроъгълни мебели с вид на ПДЧ, все едно са от мебелна къща ИРИМ...ширпотреба и безлично, нищо дизайнерско не е.

Сега, ако ми го подарят, с удоволствие ще приема, и даже ще го оставя в този му вид, за да го давам под наем. Но ако си купя апартамент, в никакъв случай няма да го обзаведа по този начин!

# 331
Харесва ми този апартамент, доста е приятен. Чак дизайнерски не знам, доста е обикновен и всеки човек с вкус би могъл да го обзаведе така. Интересни решения в интериора аз поне не видях. И все пак, хубав апартамент, но ако входът е кофти, не бих го купила. Но да не кажете, че на всичко се връзват кусури, не, никак не е лош апартамента Simple Smile

# 332
Дизайнерски е , защото мебелите са по поръчка (пасват прекалено точно, за да са стандартни). Иначе не е зле направен, не е нужно да има някакви супер гъзарски хрумвания.

# 333
Вход се прави. Като платиш 250-300 000 евро за хубав апартамент на хубаво място още няколко хиляди евро няма да те обърнат.

# 334
Дизайнерски е , защото мебелите са по поръчка (пасват прекалено точно, за да са стандартни). Иначе не е зле направен, не е нужно да има някакви супер гъзарски хрумвания.

Не става въпрос за "гъзарски", а за стилни и елегантни, красиви, уютни...не като ръбати хотелски мебели, които наистина все едно са произведени от фабрика ИРИМ...и тая грозновата кухня, ами съжалявам, това е съвременният вариант на социалистическите СКШ-та. Никакъв стил. Това не е дизайн за мен.

Пак казвам, ако някой ми го даде за без пари го взимам и давам под наем без да променям нищо. В представата на масовия българин минава за хубаво направено жилище. Но ако трябва да давам пари за този дизайн - никога!!!

# 335
  • София
Хубав си е апартаментът, светъл и с добри размери. Фасадата на сградата изглежда прилична. Не разбрах цената му обаче.

# 336
Вход се прави. Като платиш 250-300 000 евро за хубав апартамент на хубаво място още няколко хиляди евро няма да те обърнат.

Т.е. да си ремонтирам аз целия блок ли? Да, и това е възможно наистина..

# 337
Не става въпрос за "гъзарски", а за стилни и елегантни, красиви, уютни...не като ръбати хотелски мебели, които наистина все едно са произведени от фабрика ИРИМ...и тая грозновата кухня, ами съжалявам, това е съвременният вариант на социалистическите СКШ-та. Никакъв стил. Това не е дизайн за мен.

Пак казвам, ако някой ми го даде за без пари го взимам и давам под наем без да променям нищо. В представата на масовия българин минава за хубаво направено жилище. Но ако трябва да давам пари за този дизайн - никога!!!

Всеки си има вкус и стил. На теб не ти харесва, ОК. Покажи пример на хубава кухня (за теб) все ще се намерят хора, на които пък тя не харесва. За вкусове не се спори. Но е дизайнерски, защото е проектиран точно за този апартамент.

# 338
Цената май беше около 250 хиляди.
Много е дразнещо - гледаш клип, а после търсиш агенцията в интернет и обявите й. Все едно не можеше да съобщи или изпише цената в самия клип.

# 339

Т.е. да си ремонтирам аз целия блок ли? Да, и това е възможно наистина..
На клипа се вижда, че кооперацията външно е ремонтирана. Ако случайно са пропуснали входа не е болка за умиране човек сам да го оправи. Ето и самата обява: https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c16418855475409 … k=7joi2p&f1=1

# 340
Meн ме заинтересува каква е тази джаджа на първа снимка - печка, климатик? Не  виждам никаква тръба навън обаче.

# 341
Много е дразнещо - гледаш клип, а после търсиш агенцията в интернет и обявите й. Все едно не можеше да съобщи или изпише цената в самия клип.

Имам подозрение, че апартаментът е купен с идеята да бъде освежен и в последствие продаден с голяма печалба. Не ми прилича на жилище, в което се живее, а и снимките са доста "инсценирани". Купуват някакъв коптор в центъра от наследниците на починали възрастни, изриват хлебарките и дюшеметата, сменят касите на вратите, удрят един ламинат, боядисват в светли цветове, слагат някакви неутрални семпли мебели, които се водят "дизайнерски", малко декор тук там от JYSK, Mömax и т.н., и от 150 000 става на 250 000 евро.

# 342
Meн ме заинтересува каква е тази джаджа на първа снимка - печка, климатик? Не  виждам никаква тръба навън обаче.
Пречиствател за въздух?

# 343
  • София
"Апартамент на годината" звучи толкова измислено, колкото онези стикери "Коректна фирма" по витрините. Грам уют не виждам в това жилище. Банята е хубава и до там ми стигат впечатленията.

# 344

Имам подозрение, че апартаментът е купен с идеята да бъде освежен и в последствие продаден с голяма печалба. Не ми прилича на жилище, в което се живее, а и снимките са доста "инсценирани". Купуват някакъв коптор в центъра от наследниците на починали възрастни, изриват хлебарките и дюшеметата, сменят касите на вратите, удрят един ламинат, боядисват в светли цветове, слагат някакви неутрални семпли мебели, които се водят "дизайнерски", малко декор тук там от JYSK, Mömax и т.н., и от 150 000 става на 250 000 евро.
Спалнята и дивана не ми се вижда да са от JYSK.

Общи условия

Активация на акаунт