🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 58 032
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 555
За мен си е кукувица , но това не я прави лоша, просто различна от болшинството.
А не,аз не твърдя че е лоша. Просто не мога да определя дали е хитра лисица правеща се на тъпа или си е натурално глупава Grinning
Така де, не те опровергавам, но не смятам, че може да е толкова хитра за схеми.Тя не е глупава ми се струва, а “работи”
на друга честота.

# 556
  • Другата България
Никаква схема не беше, съвсем натурална и реална си беше ситуацията.

# 557
Баш кукувица е Ванчето. Самозабрави се в реденето на точки, толкова насериозно взима това фермерство. Пак, че Живка я спря да не дрънка повече.
Аз обаче не съжалявам, че на Стефко му потънаха гемиите. Ще я мисли до пет през ноща с кого и как ще се дуелира.
Коцьо не е много слаб, просто в сравнение с Пламен, Любо и Киро се губи.
Ще има ли още един женски дуел? Как ще се излъчат двете финалистки?

# 558
  • Sunshine state
Значи как се опитаха да реабилитират образа на Киро и едва ли не светец го изкараха.. Пфууу. Големите герои Киро и Любо. Много ясно, че няма да се излагат и да приемат контузията на Жоро за победа, кой би го направил?? Много набожни всички, еййй.. И Любо уж не го е страх, ама не трябвало да се случва да се иправел срещу него. Смях.

# 559
Аз не съм убедена, че Киро е чисто лош човек. Невъздържан, груб, циничен - да. Но зъл…. Не знам.

# 560
  • Sunshine state
Изобщо не ща и да го анализирам добър ли е, лош ли е. За мен е алкохолизиран пропадняк и това е. Къде му е добротата, хич не искам да знам. Факт е , че започна разчистването на  лайната, които той насра и се опитват да ми го представят като човек на честа, доблестен и тн. Булшит.

# 561
Ам, то това ѝ е интересното на Ваня, не можеш да ѝ хванеш спатиите. Laughing Ля-ля-ля и тралала, ама като излезе на арената е напълно концентрирана и последователна. Доста хладен разум надушвам аз у нея, та не знам как е сгафила така, ако въобще е сгафила.

# 562
Кое му е доброто на Кирил: циничен, груб, арогантен, невъздържан...

# 563
Аз не съм убедена, че Киро е чисто лош човек. Невъздържан, груб, циничен - да. Но зъл…. Не знам.
Със същите размисли съм и аз относно Кирил. И преди съм писала,че за повечето от нещата ,които казва е прав,просто подхода и изразните средства не са правилните. И да не ми скочите, че съм ЗА  агресията, пак ще поясня не оправдавам обидите ,които сипе срещу Ваня ,но като човек който също трудно се владее в яда си , го разбирам донякъде

# 564
Понеже не ми се смята до 3 часа, Ванчето нещо губи ли, ако няма право на глас?
Ванчето се е издънила и няма право на глас за дуела на ратаите ли?
Още не са казали какво ще й е наказанието, но това се очаква най-малко.
Аз не виждам защо Ваня ще иска да урежда дуел на Стефан.

# 565
Еее, не съм казала добър. Има и сиво, освен черно и бяло.

# 566
Възможно ли е Ваня да предпочита Пламен за дуела, защото той е с по-големи шансове  да отстрани Коце-Боце. Хем затруднява живота на Стефан, хем праща по-силен съперник на Коце. С един куршум два заека, защото и двамата не са ѝ симпатизанти. Пък и тя на тях вече. Laughing

# 567
Пак да разгадаваме в темата  Кирил и да се опитваме да  изтъкнем някакви положителни качества ( сигурно има ) над цялата помия и нетативизъм, който сътмори е безсмислено. Собствената му съпругй казва "ни се води , ни се кара" . Вътре част от  играчите ( тези , които не са потърпевши и на фокус  от лудостта и нарцисизма му ) многа добре си го преценяват -силен на арената, но такъв който трябва да избягаш в диалози и спорове .

# 568
  • при късмета
Ваня ще ме умори. Сигурна бях, че ще направи голяма издънка "хващайки властта", нямаше как да се размине. А издънките бяха няколко.
Още не са казали какво ще й е наказанието, но това се очаква най-малко.
Аз не виждам защо Ваня ще иска да урежда дуел на Стефан.
Според мен, защото самия Стефан смята, че само Коце е преодолим противник за него. Ако Стефан се върне, първия ден на другата седмица е фермер. Всеки победил ще е за ден. Фермера определя мъжки или женски да е следващия дуел. Та си мисля, че Ваня надявайки се Стефан да е фермер, разчита, че първия дуел другата седмица ще е мъжки и един вид ще ѝ върне услугата.

Сега, жените ще останат за накрая, докато мъжете останат 2 и няма да има избор, освен женски дуел. Всеки върнал се от дуел, ще прави мъжки, че да отпаднат до необходимата бройка, а те като фермери са защитени и по този начин жените ще останат за на края. Според мен

Има разлика м/у зъл и лош. Злия човек е повърхностен в изблиците си и проявява от най-простата агресия, целта му е само да се наложи, дори ако се налага физически. Лошия е емоционално незрял, няма емпатия и често думите и действията му се разминават кардинално, противоречат си. При пианката всичко е налице. Хвърляше в пространството постулати, как падналия не се рита, а той прави именно това и то през цялото време. Чувствата на другите или не ги проумява или са глупави или им се подиграва, само неговите са реални истински. Като добавим, че само лова му е в главата, а ловците са най-големите комплексари измекяри, картинката се допълва напълно. Много е лесно  въоръжен с/у животното, така и баба знае. Това е комплексарщина и точно обратното на мъжкарско. Та в този ред на мисли, пиандето отговаря на всички определения за лош човек

# 569
Айде форумната любимка великомъченица Ваня нарушава правилата 😂. Много е жалка. Нямам търпение да видя как бурно ще я защитавате и обяснявате как манипулираме думите и
Много ме забавлява колко си нечленоразделен и двусричен, но "симпатиите " към   врага те мотивират Simple Smile Може би добър пример  е  Богинята -цяла страница преписа да открои ,че любимия има едно единствено ценно качество.
P..S  Често пишеш в множествено число. Кои са тези от името на които изказваш мнение? Други играчи, роднини,съмишленици или и това е част от изразните средства Simple Smile
Радвам се, че ви забавлявам.  Смехът е здраве

Общи условия

Активация на акаунт