🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 885
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 840
Боже, колко емоция се влага в това предаване. Гледането не е задължително. Има учудени, че се манипулират зрителите свкаш такива предавания има от вчера. Нито гласувам, нито задълбавам - гледам, ако ми се гледа, после забравям и преминавам на друго. Толкова хора мрънкаха за битката, в която падна Жорето, че не била съобразена, после, като им дадоха статични битки, в които само да махат с брадвата или чука, че да не се изпопребият - ама що така нагласиха битките. Rolling Eyes Мисля, че това си бяха предвидените битки, които не бяха тайна за никого. И които, ако беше останал Жоро, щяха да направят един страхотен двубой между двамата най-чевръсти в ръцете.
Не гледах интервюто с Рали, много я харесвам, но все пак монетата има винаги две страни и всеки има право на reasonable doubt.
Относно Живка и анализите ѝ пред камера - нали не мислите, че тя тичка да извика екипа да им разкаже какво мисли за Ваня. Викат ги, задават им въпроси и ни показват, каквото решат.
Тук е пълно с хора, които изкривяват нещата в полза на харесваните от тях, а се чудите, че предаването манипулира зрителя. Много ясно, целта им е да изкарат пари, не са благотворително дружество. И да не ми харесва - грам не ме изненадва.
Дори не знам защо го написах това. Дали ще гледам следващата ферма не знам, но със сигурност няма да пея в хора на темата.

# 841
За мен е ясно, че от мъжете на финал отиват Кирил и Пламен. Много силен се оказа Кирил, мислех, че Любо има шансове, но уви.
Не  ми направи добро впечатление Пламен, може да бие с лекота Стефан, но не го избра. Стефан няма никакви шансове срещу Кирил.
Дано Ваня да продължи, така ще бъде по-интересно на финала. При финалисти Мартина, Пламен, Кирил и Живка според мен Живка е 100% победител. Но ако жените са Живка и Ваня ще има мистерия.

Яд ме е за всичко, което се случи с Георги - не мислеше и заради това се контузи,  дуелът щеше да е много равностоен.
Постъпката на Кирил беше изцяло, за да се хареса на зрителите, опитва се да го прави "актьорски", но хич не ми се получава. Зрителският му вот ще ще бъде критично нисък, като този на Надя.

# 842
  • София
Пускам два лайфа с Теди и Виктор

Лайф 1 (от телефона на Виктор)

Лайф 2 (от телефона на Теди)

Днес са били в София (в Младост, в Мистър Пица).
Виктор заминава тези дни за Лондон с Цвети по някаква инициатива.
И двамата много се лигавеха, явно са станали добри приятели.

Слагам едно нещо в спойлер, защото Виктор се издаде за единия финалист,
Скрит текст:
мен специално това не ми пречи, защото ми е ясно това още от първия месец, да не кажа седмици и съм го писал. Другите трима финалисти не ги знам, ама то не са много опциите. Не виждам как Стефан ще победи Кирил, така че и Киро ще е на финал. Т.е. ще позная и двамата финалисти. А това бяха и моите двама човека от началото на формата. Остава и Живка и Мартина да се класират и ще съм 4 от 4. 🙂 Ама там ще е по-сложно да бият непобедимото Ванче.
Та Виктор не спря да агитира всички хора да гласуват за Пламен, колко достоен мъж и българин е бил и че всички негови фенове трябвало да гласуват за Пламен на финала. Даже щял да направи специален лайф само за него и защо точно той трябвало да спечели?!

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 08:17 от Diavolo

# 843
Пускам два лайфа с Теди и Виктор

Лайф 1 (от телефона на Виктор)

Лайф 2 (от телефона на Теди)

Днес са били в София (в Младост, в Мистър Пица).
Виктор заминава тези дни за Лондон с Цвети по някаква инициатива.
И двамата много се лигавеха, явно са станали добри приятели.

Слагам едно нещо в спойлер, защото Виктор се издаде за единия финалист, мен специално това не ми пречи, защото ми е ясно това още от първия месец, да не кажа седмици и съм го писал. Другите трима финалисти не ги знам, ама то не са много опциите. Не виждам как Стефан ще победи Кирил, така че и Киро ще е на финал. Т.е. ще позная и двамата финалисти. А това бяха и моите двама човека от началото на формата. Остава и Живка и Мартина да се класират и ще съм 4 от 4. 🙂 Ама там ще е по-сложно да бият непобедимото Ванче.
Скрит текст:
Та Виктор не спря да агитира всички хора да гласуват за Пламен, колко достоен мъж и българин е бил и че всички негови фенове трябвало да гласуват за Пламен на финала. Даже щял да направи специален лайф само за него и защо точно той трябвало да спечели?!

Какъв е смисъла от този спойлер, след като след това от обясненията и на сляп ще му стане ясно какво пише в него.Уж си против обсъждането на спойлери, а сам го правиш.

# 844
  • София
Животът зад Фермата.
Епизод 39: Пламен подготвя експертиза за случилото се с кокошката

* Пламен и мъртвата кокошка
* Фермерите си припомнят за отпадналите участници (е как може това да е изрязано и да не са ни го показали, а беше толкова готино, тц тц)
Хубав епизод този път, гледайте.

# 845

Не,  не беше Владо гост звезда.Беше си пълноправен участник.Аз не чух някой да го представя,  като гост звезда,  или да бяха обявени някои привилегии за него като звезда.И други известни личности са влизали и са били със статута на редовни участници.
Да,  имаше гости звезди като Каролев,  Данчо Йовчев,  но те бяха със съвсем друг статут.Бяха за точно определено време вътре,  не ги номинираха,  не ходиха нито ратаи нито на дуели.И дума не може да става да се сравняват.
Това не е вярно. Известните личности, поканени от продукцията, дори и като редови участници, имат съвсем различни уговорки. Например - един съвсем редови участник, се явява на кастинги и избран и не получава хонорар, докато поканените известни личности  изобщо не се явяват на кастинги. Тоест те не минават през същия подбор като останалите. Да, гост звездите обикновено стоят кратко, докато Владо Николов остана по-дълго, но имаше различна позиция от тази на останалите.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 00:42 от Mysterious_Former

# 846
  • София
Видео с Иво, Любо, Боби, Пламен, Теди, Мартина и Лора на дискотека с концерт на живо на Васил Найденов в известния Theatro клуб/дискотека в София. 🙂
Май мернах и жената на Ивайло, както и сестрата на Лора, но не съм сигурен.
Мартина и Пламен гледам доста приятелски настроени един към друг, не знам дали Пацо е гледал снощния епизод...
По-късно към купона би трябвало да са се присъединили и Виктор и Цвети, но ги няма в това видео. Може и да се отказали нещо.
Хората искали да гледат само... Любо. 😉

-->На дискотека с фермерите <--

# 847
А видяхте ли как бяха посипали калните пътеки на арената със слама. Явно доста са се стреснали след случката с Жоро. Можеха да измислят игри без безумно катерене в проливен дъжд Rage
Аз друго си мислех.....щеше да е мнооого интересно ако от продукцията  изненадващо бяха приели Кирил да се откаже от победата Satisfied Искам да им видя физиономиите  Sweat Smile

# 848
Гласът зад кадър вече тенденциозно се опитва да изчисти образа на Кирил. Мисля, че за друг участник не е имало чак такава продуцентска подкрепа и гласът зад кадър все пак е имал по-обективни коментари на ситуациите. Ще е забавно, ако Кирил отиде на финал и зрителския вот удари дъното.

И аз съм на мнение, че на Кирил трябваше да му се разреши да си тръгне. Тук отново продуцентите го защитиха, защото отдавна го гласят за финала. Няма никакво значение, че Владо Николов е бил популярна личност. Той беше редовен участник в редовен дуел и щом тогава е допуснато това, сега отново би трябвало да бъде. Иначе излиза, че отново си сменят правилата както им е угодно. Иван дори не се опита да постави въпроса на обсъждане, а директно го отряза. Абсурдно е това.

Интересно е също Кирил в крайна сметка защо остана? Щом не му се стои повече, да си беше тръгнал след напускането на Любо.

Приказките за чест и достойнство вече дотягат. Ами не е достойно да обиждаш човек тенденциозно и да се държиш като в детската градина. Достойно щеше да е, въпреки че не харесва Ваня, да поддържа нормалния тон и да се държи подходящо за възрастта си. Мъжество е не да се перчиш, че си готов да излезеш срещу най-силните противници и, че не те е страх от дуел. Мъжество е да можеш да си владееш нервите, да си възпитан и да уважаваш личността на другия, макар и да не го харесваш. Спорове могат да се водят и градивно без лични нападки и обиди. Нищо мъжествено няма да нападаш словесно по-слаб от теб човек.

Браво на Любо за дарението. Жалко, че не се показа в по-добра светлина, а някак се подведе по неприятни хора. В крайна сметка,  не остави впечатление на озлобен и неприятен човек, а на по-позитивен образ. Последните дни дори показа някаква по-добра страна от себе си, но за съжаление, мисля че се подведе много по Мартина и компания, които през цялото време го дърпаха надолу.

# 849
Забавен беше този епизод на "Животът зад Фермата".

# 850
  • София
Според мен Киро не се е опитвал да актьорства и да чисти имидж. Той си е такъв особен характер просто. Не знаеш какво ще му щукне в следващия момент. В него изглежда бушуват бесове. Много сложна личност, още сам себе си не може да разбере. Това че се махнал от хората е показателно. Уж би трябвало да има по-голям житейски опит от другите, но е обратното, защото не е наясно със себе си. Някъде се е изгубил в този свят и живот. Ако не друго поне е създал прекрасно момиченце и дано то не наследи лошите му черти.

# 851
Божее, на този клип от концерта, гледам го Боби и си викам това момче ми е познато и чак после се усетих, че е Боби, бях го забравила, честно... Гледам ги какви са весели, усмихнати млади хора, пеят, забавляват се и се чудя тези ли бяха същите от Фермата...

# 852
Ох, пробвах да изгледам интервюто с Ралица, но интервюиращата е покъртителна. Егати гласа й, егати интонацията, егати диалекта.....

Стори ми се по гласа, че интервюиращата е много възрастна жена. Тя е от някаква регионална медия, но задава въпросите, които BTV няма да зададе на Ралица. Хареса ми, че Ралица е намерила начин да се защити и ми е много криво, че изобщо се получи така тя да се налага да се защитава.
И на нея, и на Любо пожелавам да срещнат подходящи партньори в живота и да са много щастливи.

# 853
Боже, колко емоция се влага в това предаване. Гледането не е задължително. Има учудени, че се манипулират зрителите свкаш такива предавания има от вчера. Нито гласувам, нито задълбавам - гледам, ако ми се гледа, после забравям и преминавам на друго. Толкова хора мрънкаха за битката, в която падна Жорето, че не била съобразена, после, като им дадоха статични битки, в които само да махат с брадвата или чука, че да не се изпопребият - ама що така нагласиха битките. Rolling Eyes Мисля, че това си бяха предвидените битки, които не бяха тайна за никого. И които, ако беше останал Жоро, щяха да направят един страхотен двубой между двамата най-чевръсти в ръцете.
Не гледах интервюто с Рали, много я харесвам, но все пак монетата има винаги две страни и всеки има право на reasonable doubt.
Относно Живка и анализите ѝ пред камера - нали не мислите, че тя тичка да извика екипа да им разкаже какво мисли за Ваня. Викат ги, задават им въпроси и ни показват, каквото решат.
Тук е пълно с хора, които изкривяват нещата в полза на харесваните от тях, а се чудите, че предаването манипулира зрителя. Много ясно, целта им е да изкарат пари, не са благотворително дружество. И да не ми харесва - грам не ме изненадва.
Дори не знам защо го написах това. Дали ще гледам следващата ферма не знам, но със сигурност няма да пея в хора на темата.
И мен това ме учудва,толкова размисли и страсти за едно нагласено предаване.
Повечето хора в темата така внимателно следят всичко, правят се паралели с други сезони,че като се спомене за някой стар участник ,ползвам Гугъл да се сетя за кой става дума Grinning миналата година също писах в темата ,гледах предаването и като се замислих кой спечели ми беше тъмно петно,та пак си помагах с Гугъл Grinning нали идеята на подобни предавания е да забавляват зрителя, в този сезон нямаше забавление, имаше интриги и злоба,но в момента в който свърши даден епизод забравям какво съм гледала.
За мен би се получил интересен финал с Мартина,Живка,Пламен и Кирил защото ми се струват най-вероятните финалисти. Борбата за вота  ще е между Живка и Пламен и смятам който и от двамата да спечели няма да има драма и лоши чувства у зрителите.

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 09:18 от Leona_

# 854
Аз в повечето време реагирам емоционално на предаването, но и аз съм от тези, дето не помнят участниците от предни сезони, са малки изключения. И тези също ще ги забравя съвсем скоро.

Общи условия

Активация на акаунт