🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 814
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 1 005
Пламен е машина. Яд ме е, че не играе срещу по-силен противник за да гледаме хубав дуел.  Срещу Коцето не ми е много интересно. Щеше да е супер да го видим срещу Кирил, защото има реални шансове да го отстрани. Ако двамата са на финал, ще са много интересни битките между тях.

Гласът зад кадър вече се оля. Не знам каква им е целта, но става смешно вече.

И и А даваха интервю по БТВ. Говореха за агресията вътре. Казаха и, че другата седмица влизат всички участници и щяло да се случва нещо много интересно.

# 1 006
О, не. Значи и Ивайло и Сия ще видим пак.😂😂😂 Интересно ще е определено.

# 1 007
  • Разпиляна във въображението
От казаното от Иван и Андрей останах с впечатлението, че за тях вътре не е имало вербална агресия между Ваня и мъжете.

Щяло да се случи чудо. Замислих се какво ли е - Кирил и Ивайло да се извинят на Ваня за държанието? Камбаната да забие отново?

# 1 008
  • София
И да се извинят, то ще е под натиска на реакцията на публиката! Няма да е, защото са осъзнали какви са грубияни.
Аз лично няма да им повярвам. Нито ще пусна сълза от възторг и умиление.

# 1 009
  • София
Напоследък отпадналите влизат за 2-3 часа.Ако Ванчето е отпаднала вече,няма да й се извинят задочно.Зависи в кой ден ще влизат.Няма да е това-нещо "по-велико" ще е. Simple Smile
Аз пък от вчера съм се замислила гласува ли изобщо някой-освен роднини и приятели.И дали е възможно Любо да помогне на Киро в частта със смс-ите Sad
Не мисля,че наградният фон ще бъде увеличен.В ИВ напротив -намалиха го от 200к на 100к.
А там си е глад и страшно натоварване-поне чисто физическо.

# 1 010
А, да, достойнството си го връткат, както им изнася всеки път. Голямо достойнство да тикат Коцьо с неговата ферма до финал, че накрая може и да спечели - видяхме какво стана с Георги, никой не е застрахован. Коцьо трябваше отдавна да сме го забравили, а не да виси до последната седмица.

Ама защо пък Коцьо да трябвало вече да бил излязъл отдавна? Нали най-адаптивният стигал най-напред? Нали е игра? Еми играе си човека, както може, избута дотук, има и две победи на арената...
Някои хора искат някой супериграч, хем силен, хем морален, хем забавен, хем принципен, ама дали съществува такъв или Супермен има само във филмите?

# 1 011
Според мен, въпросът не е "Колко са 100 хил лв?", а "Как 100 хил лв ще променят живота ви?"
100К лв. не са малко пари, но не са и много. Моят живот, примерно, не биха го променили много. Ще сбъдна може би едно желание - да пообиколя Щатите за 3-4 месеца и да лежа по плажовете, да по пътувам. Ама не стигат, за да спрем да работим, примерно.

# 1 012
И водещите от началото наблягат на интелигентността на пианката. Интелигентния човек обаче, за да спори, говори, общува с някого, последното което използва е обиди и агресия. Всеизвестно е, че това са похвати именно на ниско интелигентни хора, а пианката блести само с това Joy

Кирил ми е безкрайно неприятен, но не мога да кажа, че не е интелигентен. Няма емоционална интелигентност.
А по принцип интелигентността и агресията не са несъвместими. Познавам интелигентни хора, които са доста агресивни и простовати хора, които са много кротки и разбрани.

# 1 013
Що за въпрос, че да говориш/разбираш два, три езика не е богатство? Честно ли? Как може въобще да се пита това нещо? FlushedRolling Eyes

Такова нещо с такива думи не съм писала изобщо.
Прочетете ми пак мненията.

Идеята на поста, на който отговорих, е че българският език е БОГАТСТВО. По default. Аз така го разбрах.
Както всеки друг език, да ви кажа честно.

На което отговорих, че има други 6 милиона човека, които говорят това богатство.
В смисъл, че не е загуба, че детето на Любо - милион и първият човек, не го знаеш.

В смисъл, че не разбирам, защо сте тъжни, че детето на Любо не говори български.
Щото се написа няколко пъти, че е тъжно.
Мен този факт не ме натъжава.

Голяма дискусия се е оформила тук….
Идеята е, че всеки език е богатство и е жалко, че детето не е научили конкретно българския, защото той би му бил най-лесен след английския.
Защото и двамата родители го говорят. Не, защото българския е много важен на глобално ниво. Просто е изгубена възможност.

Иначе аз не мисля, че синът му не говори български, тъй като дъщеря му го говореше. Просто момчето си е решили да се изкаже на английски, защото най-вероятно е по-сигурен в него.

# 1 014
Скрит текст:
А, да, достойнството си го връткат, както им изнася всеки път. Голямо достойнство да тикат Коцьо с неговата ферма до финал, че накрая може и да спечели - видяхме какво стана с Георги, никой не е застрахован. Коцьо трябваше отдавна да сме го забравили, а не да виси до последната седмица.

Ама защо пък Коцьо да трябвало вече да бил излязъл отдавна? Нали най-адаптивният стигал най-напред? Нали е игра? Еми играе си човека, както може, избута дотук, има и две победи на арената...
Някои хора искат някой супериграч, хем силен, хем морален, хем забавен, хем принципен, ама дали съществува такъв или Супермен има само във филмите?

Няма лошо да е адаптивен. И това е стратегия. Само че в случая той остана толкова дълго заради уговорено пазене от страна на мъжете. Ако не бяха те, отдавна щеше да е отишъл на дуел срещу някой от силните и щеше да си е тръгнал. Това е цедката на играта - лека полека по-слабите на арената биват отстранявани.

# 1 015
Напоследък отпадналите влизат за 2-3 часа.Ако Ванчето е отпаднала вече,няма да й се извинят задочно.Зависи в кой ден ще влизат.Няма да е това-нещо "по-велико" ще е. Simple Smile
Аз пък от вчера съм се замислила гласува ли изобщо някой-освен роднини и приятели.И дали е възможно Любо да помогне на Киро в частта със смс-ите Sad
Не мисля,че наградният фон ще бъде увеличен.В ИВ напротив -намалиха го от 200к на 100к.
А там си е глад и страшно натоварване-поне чисто физическо.
Аз съм гласувала предишните 2 пъти. И то за победителките, макар че не са ми никакви. И съм доволна, че те спечелиха.

# 1 016
Скрит текст:

Няма лошо да е адаптивен. И това е стратегия. Само че в случая той остана толкова дълго заради уговорено пазене от страна на мъжете. Ако не бяха те, отдавна щеше да е отишъл на дуел срещу някой от силните и щеше да си е тръгнал. Това е цедката на играта - лека полека по-слабите на арената биват отстранявани.

Ама ти може да си слаб, ама да не стигаш до арената! И така си продължаваш напред. Арената не е единствената цедка.

# 1 017
Киро ли, като Киро познавам още един . Запил се яко при приятел в края на село  и звъни на жена си: идвай ме води, че не мога пътя си да намеря. А тя: само ботушите да си обуя. И в отговор:идваш боса. Вярвате ли, или не, но жената, бая напатила от този катил тръгва да си го прибира боса в снега. Та досега  и аз хем вярвах, хем не, но като виждам  "одухотворената и нежна" Кирова муцунка се моля нашия телевизионен познайник в къщи поне  да не бъде такъв дзвер.

# 1 018
Киро на мен, изобщо не ми се струва интелигентен човек. Даже умен и образован, не ми изглежда. В моите очи, е простоват селски тип човек, който може би някога е имал потенциал да се изгради, като интелигентен, умен и образован индивид, ноо определени черти в характера му, са провалили тази възможност. Има положителни качества, като това, че е работлив и майсторит, ноо с това не свършва света,това не го прави всичко знаещ, и от всичко разбиращ,само с тези качества не се превръща в капацитет с който околните да се съобразяват.Избухлив,агресивен и с претенции, че винаги е прав.,пълно е с такива, като него дето си мислят, аз съм добър в работата си, значи знам всичко и всички трябва да ме слушат, а когато накрая никой не ги иска на работа при тях, никой не ги иска и за приятели, се хващат за чашката и на по няколко напитки си изливат гнева, на всички около тях, че видишли те великите хич не са оценени. Такава е всяка втора квартална пиянка. Киро за мен е такъв и в къщи, убедена съм че яко агресира и там,ако жена му не стъпва на пръсти, или е нарязала на едро салатата.

# 1 019
От казаното от Иван и Андрей останах с впечатлението, че за тях вътре не е имало вербална агресия между Ваня и мъжете.

Щяло да се случи чудо. Замислих се какво ли е - Кирил и Ивайло да се извинят на Ваня за държанието? Камбаната да забие отново?

Аз мисля, че чудото е свързано с Георги, на него наблегна Иван, че влизал наравно с другите. Ще видим

Общи условия

Активация на акаунт