Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 59 178
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Предимно от Интаграм виждам аз

# 481
ни един не мога да намеря Simple SmileSimple Smile очаквах някакво общо инфо някъде, но явно стратегията е да са разпилени...

# 482
Предимно от Интаграм виждам аз

Има код Mirela15  важи 48 часа

# 483
Ейй мерси успях да си поръчам, каквото исках.

# 484
Моите дънки ще се връщат обратно и мисля повече да не се пробвам онлайн с панталони.

# 485
Най-накрая да прочета, че още някой е като мен! Grinning Досега имах чувството, че само аз не мога да се нацеля. Онлайн си купувам точно определен модел дънки на Онли вече 4-5  пъти. Няма други дънки, клин или панталон който да ми е ок. Вече дори не ги гледам онлайн...

Моите дънки ще се връщат обратно и мисля повече да не се пробвам онлайн с панталони.

# 486
  • Пловдив
Никога не съм купувала дънки или панталон онлайн.

# 487
  • пустинята Гоби
Точно щях да кажа, че трябва да си нацелиш модела/ марката и да купуваш предимно тях. Аз пазарувам само онлайн от години, включително дънки/ панталони. Вече почти нямам грешки, но бая неща върнах преди да намеря моите.

# 488
  • Сливен
аз едиствено с дънките на Манго се спогаждам,но пусто не ги намалят и код не ги лови в About you,а като ги поръчам от Манго тръпна в какъв вид ще пристигнат,че съм се парила няколко пъти.

# 489
  • София
Ми аз си поръчам и съм доволна точно от Манго. По-нагоре съм споделяла линк.

# 490
До 2 седмици или 20 дни дали ще има отново намаление? 🤔😃

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 17:16 от Иван.

# 491
  • София
Все си мисля, че трябва по скоро да има. Най-вече защото има продукти които в сайтовете на производителите отдавна са намалени, а в about you - не.

# 492
  • пустинята Гоби
Малко е трудно да се препоръчват дънки, защото всеки си има предпочитания. От предлаганите от AboutYou аз също съм доволна от Манго, имам LTB, които също стават, но моите са с малко повече еластан от приятното. Имам и BDG, с тях пък трябва да се внимава, защото имат модели без хич еластан и малко приплескват. С две думи малко опит-грешка е купуването на дънки, но то за всички дрехи се отнася. Тук поне доставката и връщането са безплатни, та човек може да си пробва на воля.

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 17:43 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 493
Като си говорим за дънки връщам тези малки 😁

# 494
Връщането нали не трябва да е в техния кашон/кутия? Ще ми трябва за редене на пъзел 😁

Общи условия

Активация на акаунт