Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 66

• 26 746
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
  • Leeds, UK
инджи, мерси!
Весели празници на всички. Аз почвам да правя сармуняците😁.

# 91
  • София
Инджи, 😘благодаря ти!
Ир, 😘❤😘 радвам се, че Ванко е вече здрав! 😘😘😘
Бела, 🤗 скокнах и аз да правя сармите, та да ми е по-леко утре.
Скъпи приятели,  с много любов и топлина споделете празника със семействата си и близките Ви хора! Бъдете здрави!  ❤❤❤🍀🍀🍀

# 92
  • Leeds, UK
Зелевите сарми са за тая вечер. Утре ще правя постни с лозови листа, сухи чушки с фасул и питка.  
Ние не постим ама викам поне да спазим традицията на масата първите 5 минути. Мъжо ще натисне после мръвките. Не може постно да яде само. Ще врътна и баклавата с кексова плънка утре. Аз ви казах, че ще има освинване…

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 20:21 от Happy Bella

# 93
  • София
Аз за утре ги завивах със сухи чушки, а лозовите си оставих да са топлички. Днес на кюфтаци и пържени картофки.😉

# 94
Ехаааа, колко вкусно и уютно е при нас 🥰😍🥰 Весели празници!💝

# 95
  • Русе
Ирко, радвам се, че Ванко е добре Hug
Инджи, благодаря за чудните пожелания.
Белче, почвай ги, аз ще оставя за утре.
Най-голямото ми желание за празниците се сбъдва - имам си дете англичанче (след 2 години) и на Коледа чакаме другите. Душата ми е пълна, само... тате го няма Cry
Пожелавам ви всичко, което е в най-съкровените ви желания да се сбъдне Hug

# 96
Боже, две години Деси, как издържа....какво по голямо чудо на Коледа.Hug
Инджи, мерси за хубавите пожелания....да има здраве, благоденствие и светлина за всички ни. Christmas Tree
Бела, Вангоби, така ми се приядоха сарми, дали в Старосел ще са наготвили. Ако не, аз като се върна ще си направя...! Отпускайте се банда, най светлия празник започва...изживейте го в любов, сплотеност и уют!

# 97
  • Калифорния, САЩ
Мило ми семейство, да, такова сте ми. Тук се оплаквам и хваля, тук ме подкрепят и обичат, тук ме разбират и се смеят/ страдат заедно с мен. Затова - мило ми семейство, искам да ви пожелая нещо. Ама аз я нямам поетичната душа и изказ на Иринитка, нямам и оригиналността на Мимозата, нямам и много други неща, но имам МОЕТО голямо сърце и душа, които съм готова да споделя с приятели и семейство. Та, затова, мили мои, да ви пожелая да сте здрави - вие и семействата ви; да сте заедно в добро и в не дотам добро; да сте позитивни и вярващи, че всичко ще бъде по-добре утре, а и вдругиден, а и във всеки следващ / последващ ден. И да ви помоля да ми помагате и аз да повярвам, че нещо напоследък вярата се губи. И да ви кажа - нека сме си заедно и да се подкрепяме, нека децата ни растат заедно (както Иринитка каза), нека споделяме и съпреживяваме ежедневните неволи и сполуки тук. Нека къщичката ни е пълна (и вие там, които само четете - слезте и се включете с нас), нека кой когато може и иска да влезе по пантофи или кални обувки без да се притеснява, че ще бъде охулен или неразбран, да си каже и изкаже, да си поплаче или изфука. Нека се радваме заедно на дечицата като си идват (Деско, Инджи). Нека сме си ние пак - и Мамексче, Джулс, и всички, които не се записвате напоследък - мислим ви, момичета, драснете някой ред. Нека, нека, нека..........................
    Много от вас споменах, много и не назовах поимено - не искам да пропусна някое име, затова. Чета ви и се радвам, че ви имам.
    Оф, отцепих се много - ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ, мило семейство! Стига съм многословила, обичам ви!

# 98
Ледена кралице Ир, нека всичко казано се сбъдне🍀🍀🍀
Добро и хубав ден на всички 💝

# 99
  • София
Ир, ❤❤❤ разплака ме! Толкова хубаво си го казала.
Деско, ❤❤❤ имаш си най- хубавия подарък!
Мимчо, ❤❤❤ ще има сарми! Весело изкарване в Старосел.
Занатка ❤❤❤ И всички ❤❤❤.

# 100
Добро утро!
Ир, тръгвам окрилена от твоите думи мила задокеанска приятелко. Годината ми беше тежка и аз позагубих вяра, но ще се стегнем!
Последни задачки- закачки! Обичам ви банда!

# 101
# 102
  • София
Скъпа, бандичка,
много ви се радвам, обичам ви и ви чета усмихната до ушите. Grinning Много хубави неща сте казали и ви пожелавам от сърце всичко казано от всички да се сбъдне!
.....и аз да си кажа:
Рождество Христово идва да освети хората и техния път.Време, когато всеки забравя лошото, мъката изчезва от сърцето, злото дава път на добротата, която върви по целия свят и дарява щастие. Нека всеки от нас потърси в себе си искрата и си спомни, че въпреки многото трудности и зло по света, доброто съществува-ние го носим в нас ! Весели празници!!! Hug

П.п. Все едно сме орисници. Grinning
П.п.п. Вече съм при мама.

# 103
  • Leeds, UK
Прекрасно изказано Ир❤  Благодаря ти!
Весели празници на всички.

# 104
  • София
Милички, и в лошо, и в Добро, хубаво е човек да има с кого да сподели Heart благодарна съм, че тук, с Вас ,  имам още едно място , където знам, че цари добро Heart Eyes
Ние вчера си помогнахме малко, и днес раничко приключихме с гозбите.
Даже имахме време да допълним подаръци.
Остана ми питката и да подредим трапезата Heart
Така се радвам, за тези от вас, които ще са с любимите си хора. Heart
Светло да е на душичките ни Heart

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 08:39 от ni4iq

Общи условия

Активация на акаунт