С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 42 565
  • 777
  •   1
Отговори
# 585
Е добре, де, Лютиче, вместо да се карате, не можеше ли някой от вас просто да излезе да купи две бири и да ги изпиете? Не донесъл - не донесъл, ама сега навсякъде има близки магазинчета, от които да се вземе нещо набързо.

Хич не съм съгласна да съм на второ място. Значи той да си ходи, да обикаля, а като се прибере и биричка да ида да му купя. Как ли пък не! Щом не се е сетил да мине да купи две бири, значи не е имал изначално намерение да го прави.

# 586
Аз си мислех, че бирата ще е за двама ви, не само за него Grinning

Аз онзи ден казах, че отивам до един магазин да купя конкретно нещо и се върнах с всичко друго, но не и с него. Не че изначално не съм мислила да го взимам, разсеях се и забравих.
Но това според мен е цялостно усещане и притеснение, че не си на първо място за него и то избива в някакви такива толкова незначителни неща.

# 587
Може и така да е, ама честно казано ми е писнало само да слушам за супер скъпия стек, който ял с колеги, за якия ескейп руум, в който ходили, за някаква си кула някъде, която била много интересна и щяла и на мен да ми хареса (пак ходил с колеги), за мега якия бургер, който били яли на обяд. А аз си седя вкъщи и само историите слушам. И вместо да ме пита "Какво ще ядем тая вечер" може да каже "Ще те водя на вечеря".

# 588
Може и така да е, ама честно казано ми е писнало само да слушам за супер скъпия стек, който ял с колеги, за якия ескейп руум, в който ходили, за някаква си кула някъде, която била много интересна и щяла и на мен да ми хареса (пак ходил с колеги), за мега якия бургер, който били яли на обяд. А аз си седя вкъщи и само историите слушам. И вместо да ме пита "Какво ще ядем тая вечер" може да каже "Ще те водя на вечеря".
Съжалявам да го напиша, но този човек има връзка и интерес към колегите си повече. Бих се замислила защо стоя в такава връзка и то доста сериозно..

# 589
Лютиче, а ти защо си стоиш само вкъщи, пък той шмитка? И защо не му кажеш - заведи ме някъде, не го чакай да се сети. Една от големите грешки на нас жените е, че все чакаме да ни прочетат мислите. Ми не го владеят това изкуство Grinning

# 590
  • София
Явно в слуая това е поредният симптом, а заболяването вероятно е, че си взета за даденост и за душеприказчик, който няма място в забавленията, а е там само за битово удобство. Бих ти казала малко ти да го подръчнеш за някои неща, но осъзнавам колко обидно е да трябва да го правиш, за и ти да бъдеш включена някъде.

# 591
Е то е ясно, да. Трябва рязко да намаля грижите и да вдигна изискванията. Това положение в момента не ме устройва.

# 592
Да Лъвица точно го каза, и аз това съм се опитвала да обясня в разговори. Да хубаво, никой не е длъжен да ти чете мислите, но има общивалидни неща, и да се налага да казваш на някой да те уважава и включва в живота си, някак си изпросено звучи. Опитвала съм така да подхождам, и после съм се чувствала изморена от такива “усилуя” и охладнявах. Любовта не би трябвало да изисква такъв тип работа… достатъчно усилия са нужни за компромиси и житейски трудности, няма нужда и за такива елементарни човешки неща, да си самотен във връзка…

# 593
Ама какви бири, не се ли пиеше вино на св. Валентин Rolling Eyes

# 594
Е то е ясно, да. Трябва рязко да намаля грижите и да вдигна изискванията. Това положение в момента не ме устройва.

Или да тръгнете по женски с твои приятели - на по чаша вино, на шопинг, на маникюр...

# 595

Или да тръгнете по женски с твои приятели - на по чаша вино, на шопинг, на маникюр...
Това няма общо с празника и грижата за партньора. Бих се оглеждала за друго партньорство, не за запълване на празнините с дружки и губене на времето.

# 596
А не е ли възможно на човека да са му дошли много последните две години, все пай всички сме ограничавали социалните контакти. Ако е работил от вкъщи и сега е по-често сред колеги, може би всички имат желание да отидат на заведение, на екзит руум или да правят нещо друго.

На мен ми е по-скоро чудно дали Лютиче от време на време ходи с тях? Или е някаква мъжка компания само и дами не са добре дошли?

Във всеки случай да се препоръчва раздяла на базата на един пост, който може би е писан под влияние на негативната емоция от скарването, е мноооого пресилено.

# 597
Определено нвмам намерение да се разделям с ММ. Даже и през ум не ми минава. Не е опция. Но чакам да видя как ще се реваншира. Може пък колегите да му дадат някоя добра идея Joy
Обикновено не ходя с тях, защото се води тийм билдинг. Ходя на коледното парти (когато изобщо има, щото Корона...).
Излиза с оправданието, че колегите го канят, а той не е инициативен и не се сеща къде може да ме заведе. Ма пък може веднъж в месеца да носи вкъщиедин букет. Знае, че купувам цветя за вкъщи, че страшно обичам суши, че имам 300 вида масажни масла. Не е трудно да компенсира липсата. Явно ще трябва обаче да си искам, докато свикне.

# 598
Лютиче, дано се реваншират на осми, че отиде предсватбената емоция.😂

# 599
Продължавам да съм на мнение, че позицията "той знае, чакам го да се сети" не е печелившата Grinning
И че когато като цяло има любов, грижа и внимание, дали ти е донесъл цветя или не е нещо, което изобщо не ѝ е важно на една жена. Освен ако не говори егото, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт