С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 42 558
  • 777
  •   1
Отговори
# 570
Може ли един въпрос. Вие какво подарихте на "любимия" за Свети Валентин?
Разбрах, че някои са наточили ноктите и са чакали розите и подаръчето, за което мъжът е щял да получи секс.  И сега драма. Любовта и отношението не са нещо, което трябва да е един ден. И липсата на една роза на определен ден не значи, че човека до вас не ви уважава или обича.

# 571
Аз му купих колани ( 3бр.), Че видях, че неговите са заминали. Ние не обичаме непрактични подаръци, да заемат място и да събират прах, но аз нищо не получих и не се сърдя. Майка ми си дойде в последния момент от чужбина баш на 14, на гости е при нас , на него ден колата се счупи, че даже от работа не можа да се прибере с нея , но очаквах вчера да ми вземе нещо, пък то ... нищо 😐😕

# 572
  • Далечният изток
Ох, слава богу нищо не очаквам и нищо не подарявам, и не го празнувам.

# 573
  • София
Разбрах, че някои са наточили ноктите и са чакали розите и подаръчето, за което мъжът е щял да получи секс.  И сега драма. Любовта и отношението не са нещо, което трябва да е един ден. И липсата на една роза на определен ден не значи, че човека до вас не ви уважава или обича.

Аз му подарих комплект луксозна мъжка козметика, хапнахме кейк със сметана и пресни плодове, а екстрите си ги броя и за двамата Grin

Така като четох на Лейди Рамкин подготовката, не останах с впечатление само да е чакала, доста се е постарала, ама ей на, веднага се намира кой да оправдае липсата на мърдане на пръст с "ама ти кво напрай".

# 574
То ако любовта и отношението се крепят на тоя ден "е*и му майката".

# 575
Разбрах, че някои са наточили ноктите и са чакали розите и подаръчето, за което мъжът е щял да получи секс.  И сега драма. Любовта и отношението не са нещо, което трябва да е един ден. И липсата на една роза на определен ден не значи, че човека до вас не ви уважава или обича.
Кутия бисквитки, с Батман отгоре, като за супер герой

И аз да попитам:
Защо любимия е в кавички?
Защо мъжът "да получи секс", не е ли "да си изпълнява съпружеските задължения"?😂

# 576
Нещо откраднато 😉:

След вчера розите ще увехнат,
балоните ще се спукат,
бонбоните ще се изядат
и свещите ще угаснат.
Но след вчера всичко
може да бъде същото.
Ако запазиш човека,
с когото сърцата ви
пулсират в един ритъм.
Защото и със сто рози,
ако няма любов,
няма и да се роди.
А там където я има, рози не са нужни.

Мария Куртева

# 577
  • София
Жестът е важен... тук не се реве за предмети, а за липсата на мисъл и отношение. Особено гадно-усещаща се, когато ти си ги проявил, а отсреща никакви ги няма.

# 578
Да, аз бях заела преди време тази позиция, че е глупаво да имаме очаквания, само защото е създадена цяла индустрия около този празник. И съм се наслушала на истории, че това са повърхностни неща. И знаете ли? Стана така, че започнаха да ме третират като даденост. Не ти ли покаже човека до тебе, че те цени и е благодарен, че ти си го избрала, за какво седиш… Не си падам по прахосъбирачки или излишно пръскане на пари по луксозни подаръци, но не са ми подарявали едно скромно цвете толкова отдавна, и придружено с кафе в леглото или закуска или да ме заведат на интересна разходка, абе да покаже, че му пука по някакъв начин, а не да ходи да се събира с мъжката компания или да си хвърли дрехите на пода след дълъг работен ден… Може да не е същия ден, но ако нещо е станало, може да каже с мил тон, че ми е намислил разходка до Витоша през уикенда, вечерта като ме прегърне и целуне, пак ще ме стопли. А какво аз да направя за него, освен да съм доволна и благодарна?? Мъжете не очакват жестове от жените си за 14 февруари, и в същото време много добре знаят, че ние жените дори и нищо да не кажем директно, такничко се надяваме…

# 579
  • Далечният изток
Ама аз като казвам, че нямам очаквания, нямам въобще, в живота нямам. За празници пък съвсем. За него аз съм даденост, не ме цени, не ме уважава, пък на 8 март ми подарил една роза, ами мерси, няма нужда...

# 580
Моят подарък за ММ беше сантиментален, защото на една от стените в хола сме си направили кът с такива нещица- снимки, пожелания и т.н. Та беше сърце с любовна мисъл, което се държи от 2 гълъба с нашите имена.
За голямото ми дете бях купила кутия бонбони във формата на сърце. Малкото е бебе и още не разбира.
Бях подготвила любима вечеря.

От негова страна бях изненадана с букет лалета, които ми донесе в обедната си почивка. Имах и подарък, но него си го избрах сама.

# 581
  • някъде в орбита...
Вие какво подарихте на "любимия" за Свети Валентин?
На моя "любим", който ми е и любим, не взех подарък. Не си разменяме подаръци на този ден, от доста години вече. Но си разменяме вкусотии - той ми взе шоколадови кроасани, аз му взех козунак от любимия. И ако беше пропуснал, вероятно щях да пиша тук до като хвъркам с метлата. Както се писа, до жеста е, не до китките или каквото там друго...

# 582
Ни аз подарих нещо, ни той. Честно казано от край време си се гади като вляза в някой магазин на 14.02. и всичко е в балони и сърца.
За сметка на това ми се иска да съм приоритет. Ама май не съм.
Вчера като се прибра се изпокарахме естествено. Искал като си изпие бирата с колегите да се прибере и да изпие и една бира с мен, да прекараме време заедно. И прибра се де... Ама бира не донесе. Та не пихме бира.

# 583
Разбрах, че някои са наточили ноктите и са чакали розите и подаръчето, за което мъжът е щял да получи секс.  И сега драма. Любовта и отношението не са нещо, което трябва да е един ден. И липсата на една роза на определен ден не значи, че човека до вас не ви уважава или обича.

Аз ли? Отношение - всеки ден. Смятам, това струва повече от роза на определен ден, следователно не ми прави добро впечатление, ако пропусне розата. Нямам от какво да се оплача, говорим си за “какво толкова”.
Simple Smile

# 584
Е добре, де, Лютиче, вместо да се карате, не можеше ли някой от вас просто да излезе да купи две бири и да ги изпиете? Не донесъл - не донесъл, ама сега навсякъде има близки магазинчета, от които да се вземе нещо набързо.

На въпроса на Abuto - заклех го да не празнуваме св. Валентин, от това по-голям подарък здраве му кажи Joy

Общи условия

Активация на акаунт