С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 42 585
  • 777
  •   1
Отговори
# 120
Дренка, деца няма да раждаш от този мъж, така че няма никакво значение дали ще се бракувате или не.....

# 121
За мен - никакво. За него - не знам.
Децата ми са родени в брак, за който аз нямах никакъв зор също.

# 122
А, точно де..... твоите деца са родени в брак, повече деца няма да раждаш и няма да се омъжваш, но акъл даваш как други да раждат без брак. И това ако не е лицемерие.

# 123
А, точно де..... твоите деца са родени в брак, повече деца няма да раждаш и няма да се омъжваш, но акъл даваш как други да раждат без брак. И това ако не е лицемерие.

Къде си прочела, че давам акъл да раждат без брак - в прав текст казано, щото да даваш акъл е това, да дваш мнение, което някой (ти) тълкуват така, че даже и лицемерие - друго.
Моля, цитирай ме точно - къде давам такъв акъл!

# 124
  • Great Britain

Къде си прочела, че давам акъл да раждат без брак - в прав текст казано, щото да даваш акъл е това, да дваш мнение, което някой (ти) тълкуват така, че даже и лицемерие - друго.
Моля, цитирай ме точно - къде давам такъв акъл!
Навсякъде и за всичко ръсиш акъл на килограм.Изказваш се като последна инстанция.Учиш ,поучавш,караш се,изключително неприятно.Спри се,смири се малко ,че ставаш изключително досадна.

# 125
Това си е моят акъл и моят опит, и щв ги ръся, защото са мои и не касаят ничие лично решение,  което е различно от това да казвам кой как да вземе да постъпи в своята си ситуация. Щото аз така смятм за правилно. Няма  намерение да съм солидарна с жени, които първо действат, после мислят. Естествено, вината е в мъжете. Винаги там ще я намерите.
Чакам Динчото да изнамери цитацията.
За теб - смирение е да се съгласявам с масата жени, щото така им уйдисва, за мен смирението е нещо, което съм научила от по-възрастните жени, от опита си, от битието си между живота и смъртта,  и ако ти не го виждаш у мен, не го търси , защото си сляпа и глуха за него.
Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 23:37 от Дренка

# 126
  • Great Britain
Дренке,четири потребители са на моето мнение за сега,може да станат и повече.Нямам друго за казване.Ти продължава и да се пениш.Сляпа,глуха още има ли?

# 127
Утре по това време ще броим лайковете, че сега потребителите спят. Nature First Quarter Moon With Face
В момента ме дразни, че хърка. Толкова години звук не издаваше, к'во му станА последните две?!

# 128
И без брак да е родено детето, то пак си получава наследство и от двамата родители, ако е припознато. А за припознаването не се ходи никъде. Още в родилно го записват с имената на бащата. Той само подписва декларация, а майката дава устно съгласие. Аз нямам брак и не виждам някакъв проблем да има относно детето. Иначе ми е предлагал, но казах "да" на живота заедно и "не" на подписа. Не изпитвам необходимост да си валидирам отношенията пред някого или пред обществото. Аи не понадям сватби Joy

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 06:52 от maiathebee

# 129
Аз нямам брак и не виждам някакъв проблем да има относно детето. Иначе ми е предлагал, но казах "да" на живота заедно и "не" на подписа.
Извинявам се, че се хващам за точно за този цитат, но той ме накара да се замисля и да попитам тук:
В това положие, когато се попълват лични данни и се пита за семейно положение- ти, какво пишеш?

# 130
  • Пловдив
И без брак да е родено детето, то пак си получава наследство и от двамата родители, ако е припознато. А за припознаването не се ходи никъде. Още в родилно го записват с имената на бащата. Той само подписва декларация, а майката дава устно съгласие. Аз нямам брак и не виждам някакъв проблем да има относно детето. Иначе ми е предлагал, но казах "да" на живота заедно и "не" на подписа. Не изпитвам необходимост да си валидирам отношенията пред някого или пред обществото. Аи не понадям сватби Joy
Ама ако между момента на забременяването и момента на признаването бащата е малко поумрял, какво правим?

# 131
Е къде пък питат семейно положение... Единствено на преброяването питаха, но си имаше отговор "съжителство без брак" или нещо подобно беше, не помня точно.
Какъв е шанса да почине докато жената е бременна .. айде сега щото можел да почине и аз да се бракувам Flushed има си днк тестове предполагам, че може да се докаже и е предвидено законово как става.

# 132
Точно на предната страница има пример за починал баща преди детето да е родено. Шанс, не шанс - случва се.

# 133
  • Great Britain
Пред себе си ги валидираш отношенията.Сватбата не е задължителна.Пътешествие за меден месец пак за себе си.

# 134
Най-смирено моля да не употребявате думата "шанс" заедно с "умиране".
В българския език все още шанс означава нещо, което искаш да се случи.

Общи условия

Активация на акаунт