С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 42 540
  • 777
  •   1
Отговори
# 540
Вкъщи имаме уж чекмедже за носени дрехи, които не са мръсни. В него не мога да си намеря моите носени дрехи, защото всичко е затрупано и натъпкано с неговите. Да не почвам с тебиските и пуловерите  които се събличат заедно и си остават така.

Аз пак подпалих. То даже не съм ядосана, ами ми е тъпо. Сигурно два месеца той си яде на бюрото, защото след работа работи още един проект. Сама си лягам, сама си играя с кучето, сама си гледам сериали, сама събирам багажи, сама боядисвам. Нищо не оравим двамата, защото той трябва да работи. (Разбирайте работа, която му е интересна и затова я работи, а не защото сме затруднени финансово и се чудим как да свържем двата края) Вчера най-после приключи проекта и си мислех, че тази вечер ще сме заедно, ще пием нещо, ще гледме нещо, може да играрм някоя игра, нормална вечеря. И сега тъкмо запретвам ръкави да готвя и той ми се обажда, че щял да остане на работа да изпие по една бира с колегите. Ми хубаво. Ако ще.......

# 541
Говорим за това, когато единия партньор държи на даден повод,а на другия му е през цензурата...
Ами то това е в основата на цялата тема - когато партньорът ти е наясно, че нещо за теб е важно и те умножава по 0.

Скрит текст:
Моят мъж сигурно чете темата. Закачи си палтото на мястото Laughing

# 542
Само аз ли съм разочарована от 14ти? Нито цветя, нито подарък, нито секс, а дори още не сме женени. На всичкото отгоре е католик, така че половината оправдания отпадат.😁
Може би и мъжът ти е разочарован.
За него имаше ли подарък и секс?

# 543
Само аз ли съм разочарована от 14ти? Нито цветя, нито подарък, нито секс, а дори още не сме женени. На всичкото отгоре е католик, така че половината оправдания отпадат.😁
Може би и мъжът ти е разочарован.
За него имаше ли подарък и секс?
Имаше подаръче, специална вечеря, домашна торта, чак хляб във форма на сърце изпекох. Предния ден си направих маникюр да си отива с роклята, бяхме се разбрали да празнуваме вкъщи, без подаръци, икономично. И след като се оказа, че не заслужавам и пет минути от времето му, колкото да се отчете с една роза от пазара до блока, се отказах от рокли и празници, от секс пък съвсем.

# 544
Извинете, ама вие държите на тези неща точно на 14.02 да ги има ли? То не трябва ли да е всеки ден и не по задължение,щото на календара пишело нещо определено и чуждо 🧐

Не, но кво да напрайм, като ги има. Не е много приятно, особено ако очакваш.

# 545
И сега тъкмо запретвам ръкави да готвя и той ми се обажда, че щял да остане на работа да изпие по една бира с колегите. Ми хубаво. Ако ще.......

Милата! Разбирам те, но не си съсипвай настроението. Прекарай една хубава вечер със себе си, направи си ноктите, направи си маска за лице, пусни си хубав сериал или филм - и го изненадай (или ако смяташ, че той пак може да работи идните дни му кажи), че еди кога си съвсем скоро искаш да направите нещо заедно, вечеря, излизане, кино, или каквото и да е. И ще си прекарате хубаво и ще наваксате.

# 546
И секса си направи сама, пък той да се оправя както знае Wink

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 21:12 от Черна станция

# 547
Ааа не, как. Той за секса специално ще се прибере.

# 548
Само аз ли съм разочарована от 14ти? Нито цветя, нито подарък, нито секс, а дори още не сме женени.
И аз, и аз, сложих цветята във вазата, изядохме пържолите и ММ отиде да играе билярд. Имах някаква надежда, че ще се върне по-рано защото не се е явил никой от двата отбора, защото не са ги пуснали жените им, но не би, всички са си били на линия. Губя надежда в човечеството Rolling Eyes Поделихме си кутията фереро роше само защото прецених, че няма да успея да изплюскам цялата, колкото и да не съм на кеф. Картичките демонстративно ги пуснах в коша. ММ днес е в покаяние, тича да мие чинии още преди да съм ги довършила, бърше чаши, раздига масата, прави планове за уикенда, и естествено рефрена е "ама то любовта не е само за един ден, всеки ден трябва да е като валентин".

# 549
  • Great Britain
Само аз ли съм разочарована от 14ти? Нито цветя, нито подарък, нито секс, а дори още не сме женени.
И аз, и аз, сложих цветята във вазата, изядохме пържолите и ММ отиде да играе билярд. Имах някаква надежда, че ще се върне по-рано защото не се е явил никой от двата отбора, защото не са ги пуснали жените им, но не би, всички са си били на линия. Губя надежда в човечеството Rolling Eyes Поделихме си кутията фереро роше само защото прецених, че няма да успея да изплюскам цялата, колкото и да не съм на кеф. Картичките демонстративно ги пуснах в коша. ММ днес е в покаяние, тича да мие чинии още преди да съм ги довършила, бърше чаши, раздига масата, прави планове за уикенда, и естествено рефрена е "ама то любовта не е само за един ден, всеки ден трябва да е като валентин".
Прав е човека всеки ден трябва да е като Валентин.

# 550
Така я изкара няколко дена, я не.

# 551
Може да е имал предвид всеки ден пържоли и билярд Thinking

# 552
Имаше подаръче, специална вечеря, домашна торта, чак хляб във форма на сърце изпекох. Предния ден си направих маникюр да си отива с роклята, бяхме се разбрали да празнуваме вкъщи, без подаръци, икономично. И след като се оказа, че не заслужавам и пет минути от времето му, колкото да се отчете с една роза от пазара до блока, се отказах от рокли и празници, от секс пък съвсем.
В тази тема по презумпция съм на страната на жената, но ти си докарала когнитивен дисонанс на този човек. Едно си му казала, съвсем друго си направила, а после си му се обидила, че те е послушал.
Нали сте се разбрали без подаръци и икономично?
Сигурно още се чуди къде е сбъркал. Joy
Другия път си кажи какво искаш, а не "думам ти дъще, сещай се снахо...". Wink
ММ в началото също ме дразнеше, че изпълнява буквално каквото му кажа, а не ми чете мислите, че искам нещо друго. После свикнах да си казвам направо, не като в предишни връзки да го увъртам.
Миналата година беше романтика, обаче тази си казахме, че няма да разменяме подаръци и цветя, даже отидохме на работа. В предишна връзка колко тръшкане и обяснения за една китка и кутия бонбони е имало, сега изобщо не ми стана криво.
Даже ми е много кеф, че на стари години си намерих мъж да ме слуша. Blush
Нямаше хич да ми хареса, ако му кажа, че искам да сме заедно на празник, а излезе навън с приятели. Имала съм такъв, иначе беше много свестен, ама ей таква постъпки бяха лъжицата катран в кацата с мед.

# 553
Икономично е вечеря вкъщи, не резервация в ресторант. Една китка, не диамантена гривна. Сексът е ясен.
Да са се разбрали предварително, че ще празнуват и да се появи без цвете си е разочароващо.
Минало. Важното е да е осъзнал грешката си, за да не се повтаря.

# 554
Без подаръци значи без подаръци.
Лейди Рамкин е прекалила - подарък, торта, хляб сърце, рокля, маникюр.
Това ако е скромно, икономично и без подаръци, представям си ако беше казала да празнуват по-специално.
Няма начин нищо неподозиращият мъж да се отчете правилно при тази ситуация. Даже да беше донесъл роза, пак щеше да бъде недостатъчно и жалко.
Той ако е като моя мъж, поука няма да си вземе.
Просто като се каже нещо, се изпълнява еднакво и от двамата. Съжалявам, но в тази ситуация съчувствам на мъжа, а лейди Рамкин другия път да му намекне  (в прав текст Wink ), че ще има подаръци и специален маникюр.
Може и направо да си намекне (в прав текст Wink ) какви цветя иска, че тези червени рози са много нетрайни и хич не ме кефят лично мен.
След един такъв букет, който изхвърлих още на другия ден, при следващото ходене в магазина показах на ММ какво харесвам и му изнесох лекция как да разпознава кои цветя са свежи.
Признавам си обаче, че ми трябваха доста години да узрея за идеята, че намеците трябва да са твърди. Колко съм чааааааакала предишни гаджета да се осъзнаят...  Wink Grinning

Общи условия

Активация на акаунт