С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 42 516
  • 777
  •   1
Отговори
# 630
Аз пък си искам розите, за предпочитане бели, три пъти в годината. Не е да не съм обяснила, на шега и на сериозно, че един букет балансира поне три неволни издънки годишно, ама на. И оправданието, че в момента пестим пари, тотално преля чашата. 🤬
Иначе мача Торино- Ювентус ще празнуваме в петък, на ресторант с компанията сме, шалчето на Ювентус е приготвено..а от св. Валентин сме напред с 3.50лв.

# 631
Иначе мача Торино- Ювентус ще празнуваме в петък, на ресторант с компанията сме, шалчето на Ювентус е приготвено..а от св. Валентин сме напред с 3.50лв.
Еиий, блазе ти, ще гледаш мача Торино-Ювентус.

# 632
И липсата на една роза на определен ден не значи, че човека до вас не ви уважава или обича.
В моето и неговото семейство подаряването на цвете, с повод и без повод, е знак на уважение и любов. Затова липсата му на празник, който отбелязваме, макар и скромно, бих тълкувала като пренебрегване и това няма нищо общо с всекидневното поведение.

Проблемът не е в Свети Валентин или някой друг празник, а в това дали уважаваш желанията на човека до себе си. Ако се сеща за празник на приятел, поздравява го, носи му бутилка алкохол като жест или излизат на по бира да го отбележат, по същия начин с родители, колеги и т.н., но показва пренебрежение към човека до себе си, когато има празник, съвсем нормално е да се почувства пренебрегнат. Ако по принцип не празнуват нещо, да, но случаят с жената, която се оплака, не е така.

Скрит текст:
Подарих му такъв комплект за сирена. Фен е на виното и мезетата, пасва и за Трифон Зарезан. Естествено, че можех да му го дам всеки друг ден, но защо да не е тематично? Защо всеки ден да е обикновен?

# 633
Еиий, блазе ти, ще гледаш мача Торино-Ювентус.
При това в италианска среда!😂
 Честно казано, замислих се за момент, с предния пост оплаквам ли се или напротив..

# 634
  • София
Ооо, ако ще има италианци, отивай, те са бая хубави мъже Grin И облечи роклята за Свети Валентин Laughing

# 635
  • Варна
Милият жест е насочен индивидуално, специално за любимата. Не е свързан със стандартни битовизми и нужди.

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 20:00 от Viviana91

# 636
Ооо, ако ще има италианци, отивай, те са бая хубави мъже Grin И облечи роклята за Свети Валентин Laughing

Ама са тапи😁
Лейди Рамкин, наконти се хубаво са мача, да види какво е пропуснал😁

Аз не се оплаквам от Свети Валентин хич, че не празнувам 8-ми март😁🎁🥇

# 637
  • София
Аз лекинко не навреме - 10-ина странички по-късно - но ми се ще да споделя как преодолях ината на милото да пуска капака и дъската на тоалетната, след като я ползва. Ами, казах му, че съм чела някъде, че според Фън Шуй, когато капакът на тоалетната стои отворен, късметът на дома изтича през там. Очевидно го е впечатлило много, защото после даже и сина гонеше по устав да си пуска капака.

# 638
За Италия-та, каквато съм проклета, ще се направя на забравила и никъде няма да пътувам с него (особено както мразя да летя). После ще "забравя" и кога се прибира. Не се гордея с тази част от характера ми, но отвътре не ми идва друго, освен да реагирам със същото игнориране. Но пък сигурно затова никой не смее да ме дразни Smiling Imp

# 639
Аз пък си искам и всекидневните жестове и мило отношение и подаръците и букети по поводи и без! Едното не компенсира другото, поне за мен, защо трябва да избирам?

# 640
Може пък да получа роза за мача, а? Пък и маникюра е в синьо, ще си отива с шалчето на Челси..😂

# 641
Не знам, аз съм взискателна и даваща много от себе си и не очаквам по- малко. Както ще изчисти колата или ще изрине всяка сутрин снега, така и на празник ще очаквам цвете, вечеря навън и отношение.

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 18:00 от Анонимен

# 642
Малко прекалено се втелясвате в този празник - пък подаръкът какъв бил, пък вижте аз какво подарих.
Празникът не е наш и не е нещо свято все пак. Ние го приемаме, защото си е повод за купон (честно казано 8 март ни е по-неприятен), а да се пие без повод не е хубаво Wink Но до там - някое цвете, малко по-така вечеря и после секс. Това му е на този празник, не е рожден ден или Коледа все пак. Като чета тук, някои много насериозно го вземат, че и очакват всички да са така. Ми ако очаквате нещо, споделете достатъчно рано какво точно очаквате.

# 643
Аз пък предпочитам да празнувам това, че съм влюбена, отколкото рождения си ден. Една от ползите, че се оженихме на рождения ми ден, е че ще празнувам годишнина от сватбата, а не това, че остарявам.
За всеки човек различни неща са святи. То и Коледата е свята за вяващите само, за доста хора е единствено повод да преядат и да се напият.
Хубаво е да си намериш другарче, което тачи същите празници, иначе ще има дрязги или недоволство до края. Даже да го свикнеш, не е като да го желае, има разлика в отношението и ентусиазма.

# 644
Хубаво е да си намериш другарче, което тачи същите празници, иначе ще има дрязги или недоволство до края. Даже да го свикнеш, не е като да го желае, има разлика в отношението и ентусиазма.

Хубаво е, винаги съм го казвала. Ама това касае сериозните неща - възпитание, образование, социален статус, религия, религиозност... Ако за такава глупост като Валентин се гледа, тогава най-вероятно ще пропуснеш нещо от важните неща. На мъжете трябва да им се казва, не да се цупиш и да искаш сам да се бил сетил.

Общи условия

Активация на акаунт