С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 42 553
  • 777
  •   1
Отговори
# 615
Лютиче, ясно. Устройва те статуквото и само се оплакваш тук, като не търсиш съвети. Успех.

# 616
  • Далечният изток
Какви съвети?! Темата е за оплаквания. Simple Smile

# 617
А, не. Мрънкам си само. То какъв съвет да даде човек... Ние едни и същи теми си ги въртим през определено време - как той ходи на яки места с колеги, това с тоалетната също е на дневен ред, ама май напоследък се усети, и гледането на тик-ток в леглото. Явно е дошъл ред на първата тема.
Иначе хубаво се реваншира тази вечер - вечеря и вино, три вида шоколад, букет лалета, беше приготвил сериал... Казах му, че вече готвя скандала за следващия месец Stuck Out Tongue Winking Eye

# 618
  • Варна
Лютиче, а ти излизаш ли самостоятелно? Той е наясно с реакциите ти. Изненадай го.

# 619
И защо не му кажеш - заведи ме някъде, не го чакай да се сети.
Защото разликата между това някой търпеливо да изпълни твоя заръка (изведи ме на вечеря), и това да иска да сподели нещо от живота си (ще ти покажа къде правят невероятни бъргъри), за мен е огромна...

Може просто да не е научен, в семейството му да е имало друг модел и да е попил него. Та тогава важи максимата - мъж и куче, както ги научиш. Не можеш да се сърдиш някому, ако не прави нещо, което не е научен да прави.

Абсолютно подкрепям. Мъжът не знае какво очакваш, докато не го кажеш и не го поискаш. Както го научиш отначало  това ще е до края.
Научих го,че имам нужда и от излизания без него, научих го какво обичам, къде обичам да ходя, какво да получавам   и когато един мъж те обича, той не се замисля да ти даде всичко.

# 620
Излизам, да. Понякога се случва да отида  при приятелки и с преспиване. Дори и да не изляза с някого, нямам проблем да седна да пия кафе някъде на спокойствие. Също съм му казвала да отиде сам някъде, ако не ми се ходи или съм изморена. В никакъв случай не сме залепени и той не е единственият човек, с когото общувам.
Предполагам сме си станали взаимно удобни и доста сме занижили критериите.   Ще трябва обаче да се събудим, ако ще живеем заедно още 40-50 години. Прекалено ни е рано за тия неща.

# 621
В техните глави не е буря от емоции, мисли,чувства, размисли и разсъждения за неща, които не са спешни,сериозни и наложителни. Докато ние мислим за какво ли не. Създаваме си свои вселени от мислене,а те и малка представа си нямат за това..
Нашите проблеми са само в Слънчевата система - Глобалното затопляне, дали има вода на Марс, цената на петрола, шампионската лига, Камила ли ще стане кралица като си отиде Елизабет Втора... Но като цяло неща които вълнуват цялото човечество.
При жените - уж двама души, пък петдесет вселени. И космонавт да си - пак ще ти се завие свят.

# 622
  • Далечният изток
Нали знаеш, че единият трябва да взема решения по ежедневните проблеми, а другият по глобалните. Не може да мислиш за всичко...

# 623
  • София
Аз за това попринцип винаги съм си харесвала инициативни мъже. При които нещата се случват, и аз не трябва да съм вечно мрънкаща, врънкаща, молеща и чудеща се коя тактика да приложа, та да има нещо и за мен. Което е различно от това, да си го научиш, между другото. Второто е по-скоро свързано с това да можеш да поставиш собствените си условия и да си отстоиш границите на ранен етап в отношенията. Иначе всеки, дали муня или не, ще ти се качи на главата и няма да те бръсне за слива.

# 624
  • Далечният изток
Затова се справям с всичко сама, както многократно съм казвала. В един момент си задаваш въпроса За какво ми е този мъж... Ама не се моля на никого и не мрънкам.

# 625
За да реализира решенията, които никак не е задължително да е взел той.

# 626
  • Далечният изток
Поне това да правеше...

# 627
  • Пловдив
Аз моя мъж тук само ви го хваля, но той е романтичен колкото пън. И за 14 февруари не се отчете никак. Тотално е забравил, че 14 февруари е някакво подобие на празник.
Но!!!!! когато преди 3 седмици валя сняг - излезе да чисти неговата кола сутринта преди работа, без да споменава е изчистил и лично моята кола. Аз излязох с намерение да чистя - колата изчистена, размразена. Обадих се да му благодаря - няма нужда да благодаря, за него това е в реда на нещата. Може да не е романтичен жест, но е жест на внимание и грижа, защото ме обича.
Та аз не съм обърнала внимание на липсващото цвете за Валентин, защото има 1001 жеста по всяко друго време.

От сега ви казвам - и за 8 март е забравил цветето.

# 628
Аз моя го побърках с тия празници. Конкретно св. Валентин и 8ми март. В началото исках да празнуваме Валентина /нали влюбена ала-бала/, 8ми март не съм празнувала, за мен е празник на мама. После реших, че не искам да празнувам Валентина, омръзна ми, стана ми префърцунено някак. После като станах мама, реших, че вече ще празнувам 8ми, нали съм мама. Сега всяка година като наближат и ме пита "тая година ще се празнува ли" Joy

# 629
В нашето семейство аз съм тази, която организира ходенето на екскурзии, почивки, театър, концерт. От него се иска да е свободен, а ако е почивка - да натовари и разтовари багажа.
Така ни е добре и на двамата. Не се сърдя и не очаквам да ме изненада точно с това. Прави го по други начини.

За мен в отношенията с другия трябва да си намериш златната среда. Това, което харесва и допада и на двама ви. Това, което ви кара да сте щастливи с този човек, да не се чувствате пренебрегвани, сигурни или част от интериора. Но за всяко семейство/двойка са различни тези неща.
Ето Янтра по- горе беше написала нещо, което е мил жест за нея. За мен също би бил, но нямам кола.
За мен мил жест е, че всяка сутрин, вече 10 години, ме чака чашата с кафе.
Че като ме види, че съм недоспала, слага бебето в количката, хваща баткото за ръка и ги извежда, за да дремна.
Че 3 пъти за 2 месеца си пуска по ден отпуск, за да закара баща ми на контролен преглед на 200 км в едната посока. И много, много други.

Общи условия

Активация на акаунт