Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен - Тема 2

• 58 212
  • 512
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Точно така, София, и за гордост, много добро допълнение! Дано Озан се осъзнае и действа!Благодаря за втория фрагмана, той е на другия полюс - вдъхва едни романтични надежди, да се чудиш какво да очакваш.

# 226
# 227
Загубиха ме, ако ще и четири фрага да пуснат. Илхан играе без всякакво желание. Дори гласа му е изкуствен. Бурджу вече наистина прекалиха с това бюстие, облекло, потник, как и да е там

# 228
Загубиха ме, ако ще и четири фрага да пуснат. Илхан играе без всякакво желание. Дори гласа му е изкуствен. Бурджу вече наистина прекалиха с това бюстие, облекло, потник, как и да е там

Ааа,здрасти!Аз го повтарях,повтарях,вие си знаете вашето.Ето,че се убедихте.То се държи роклята на едни тънки презрамки,а деколтето до пъпа и ще падне от силикона й.Но дай да си показваме прелестите.Ако пък са виновни стилистите,те я обличат така за рейтинг и за показност,но и тя самата без притеснение ги облича тези неща.Да не започваме отново старата тема,но само да кажа,че в другите й сериали няма такъв бюст и съответно не го показваше,а тук е обратното,да не говорим и колко неестествено стоят,което доказва силикон ли е,не е ли!Или пък за една година е пила доста боза,за да се налее така!🤔Не ми се ще да показвам и дори да търся снимки,но например,когато участваше в "Слънчеви момичета",почти нищо нямаше и то се виждаше,а тук...И статия за силикона й съм чела.Просто мен ме изгуби с това разсъбличане.Преди сериала дори не обръщах такова внимание,но тука като ми се тикат в очите през една минута,няма как да не ги забележа.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 10:03 от Дани1

# 229
  • Пловдив
На мен ми харесаха всички озети, фрагмани и т.н. Най-накрая Муса и Зейно ще се женят, време беше. Надявам се тъжните моменти, развод, раздяла и т.н.  да са малки, а да се насладим на повече Есра/Озан. Състезанието в училището на Атлас изглеждаше също весело. Не виждам разлика в играта на актьорите, мернах го и по- рано като коментар, точно обратното, ако имаше проблем с мотивацията или желанието на който и да е актьор едва ли щяха да се напъват за повече епизоди. Коментарите под всички озети и фрагмани на турски са много възторжени,и те мислят, че първият фрагмана ги е разтревожил, но следващите им харесват много.

# 230
✅📝 „Любов. Логика. Отмъщение 34 серия. OZET👇🏻

▪Озан погрешно разбира партито изненада за рождения ден, което Есра му е подготвила и наранява много Есра🤪🤬 След този инцидент Есра напуска къщата и се връща при родителите си😨 Тя казва истината на семейството си🤯💬

Те се ожениха заради Атлас, но Есра вече няма сили да продължи тази игра🤦🏻‍♀ Озан осъзнава голямата си грешка и се опитва да я поправи, но Есра не вярва в това🙏🏻😨 Озан е решен да докаже на Есра че може да се промени💪 🏻 За да преодолее гнева и да не повтаря грешките си, той намира интересен метод с помощта на Муса🙄👌🏻

❓Ще успее ли Озан да промени и да отговори на Есра от решението си?🙏🏻

Бурджу продължава да носи гривната мартеничка, подарена й от Емир. И надявам се, тези снимки ще се харесат  на тези, които се дразнят от това, че млада, красива,талантлива, елегантна и чаровна актриса  с перфектни форми и отличен вкус покорява сърцата на публиката.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 01:23 от Цвети &

# 231
За любителите на сериала и феновете на Бурджу и Илхан
Любов, Логика, Отмъщение еп.33 Бълг.суб.

https://videa.hu/videok/film-animacio/.33.mp4-jFN4hp3j4tWD3gRY

https://archive.org/details/33_20220224

# 232
  • Пловдив
Нямам търпение за новия епизод, да видим какво са ни подготвили за днес! Озетът звучи добре на първо четене!
Благодаря много и за превода на предния епизод, естествено винаги предпочитам да изгледам серията с превод, много от нещата ми изглеждат по-различно.

# 233
Хаштагът на днешния епизод ,,От където спряхме''. И аз сядам да гледам епизода и се надявам да се забавляваме, не натъжаваме ❤
Благодаря за превода на епизода!

От Илхан в Истаграм.🤍

# 234

Вижте  младоженеца!
Приятно гледане,аз чакам бг превода,благодаря на Еванджелин за превода и на Цвети за озета,линка,снимките!

# 235
Предполагам, че епизода ще завърши със сцената където Есра предоставя документите на Озан за развод и го кара да подпише от първия фраг. И Озан сега ще направи нещо на сватбата, може би ще избухне срещу Ефе и така Есра ще вземе окончателно решение.  Дано не съм права, но тази сцена ми се губи и мисля, че ще е я сложат за финал на серията...😕 Не ми харесва как Ефе я манипулира и тя се поддава, вместо да слуша Зейнеб и Елиф, които я съветват да не бърза.. големия приятел стана този Ефе.
Врачка да бях нямаше толкова точно да позная😂

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 22:24 от Lory_g

# 236
  • Пловдив
Относно вчерашния епизод, добро начало, лош край... Много тъжно ми стана за Озан, толкова се стара, личи си разкайва се искрено, а в същото време Ефе му прави номера. Нарочно се държеше така агресивно, за да предизвика гнева му. Надявам се сценаристите да не са толкова глупави и да не подемат в тази посока.  В предните епизоди Озан беше несправедлив, сега Есра сякаш оставя да я водят огорчението и недоверието. Не ми се иска да се стигне до развод сега. Останалата част от епизода беше супер, и състезанието в училище, сватбата, хареса ми много. Интересно дали ще се усетят, че предния епизод Есра и Озан обясняваха колко се обичат, преди искането на Зейно. Нека това огорчение да е кратко и Есра да осъзнае, че не трябва да се развеждат. Или другият сценарий е Озан да се противопостави на развода, да се опита да я разубеди, но в един момент да реши, че щом тя иска така, ще уважи решението й и в този момент тя да осъзнае, че я обича. Чертая смели сценарии... Ще видим какво ще се окаже

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 07:56 от alice_ in_ wonderland1

# 237
Относно вчерашния епизод, добро начало, лош край... Много тъжно ми стана за Озан, толкова се стара, личи си разкайва се искрено, а в същото време Ефе му прави номера. Нарочно се държеше така агресивно, за да предизвика гнева му. Надявам се сценаристите да не са толкова глупави и да не подемат в тази посока.  В предните епизоди Озан беше несправедлив, сега Есра сякаш оставя да я водят огорчението и недоверието. Не ми се иска да се стигне до развод сега. Останалата част от епизода беше супер, и състезанието в училище, сватбата, хареса ми много. Интересно дали ще се усетят, че предния епизод Есра и Озан обясняваха колко се обичат, преди искането на Зейно. Нека това огорчение да е кратко и Есра да осъзнае, че не трябва да се развеждат. Или другият сценарий е Озан да се противопостави на развода, да се опита да я разубеди, но в един момент да реши, че щом тя иска така, ще уважи решението й и в този момент тя да осъзнае, че я обича. Чертая смели сценарии... Ще видим какво ще се окаже

То и Озан сам си е виновен.Вижда го Ефе какъв е нервен и заради това го провокира.Ози ако се държеше като цивилизован човек,а не като туземец,Ефе нямаше толкова бързо да си постигне целта.Тоя като само се гневи и нервничи,нищо добро няма да го сполети.Есра например винаги е била цивилизована,лошите й черти няма да ги коментирам,но не е буйствала никога,докато тоя във всеки епизод откача.Буквално не дава на никого от мъжки пол или извън обкръжението му да говори с нея,а това си е психически тормоз.А и Есра сама би се защитила,ако усети нещо.Както му каза и в епизода "Никога не съм била с друг,освен с теб,но ти не ми вярваш!"Много ми харесаха тези нейни думи,в случая съм на 1000% на нейна страна!Аз лично не бих издържала такова отвратително поведение,така че този път съм на страната на Есра.Тя достатъчно го търпя да се държи зверски,сега е време да се опомни малко.За сценарий не се наемам да коментирам,защото едно мислим,друго става.По принцип и във визитката на Ефе се казваше,че ще е само приятел на Есра,а сега от нищото го изкараха потенциален кандидат.Лично на мен обаче първото ти предложение ми хареса повече,нека малко му дойде акъла в главата и да се потруди малко,че като се юрна при друга,само с едно извинение се измъкна,след това като играеше на влюбен също и взе,че се разглези,сега затова му е като гръм от ясно небе,че тя е груба и дистанцирана.Ехх,мъжете са си зверове,това им е в природата и рядко някой да се цивилизова,останалите мислят,че са в гората и си пазят женските.Нормално е да ревнуваш,когато обичаш,никога не съм разбирала хората,които казват,че обичат и не ревнуват,но едно е ревност,друго е крайно контролиране,а аз това видях в случая.

# 238
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url … LI-d4A14TAvwzxgGA

https://books.ekipirane.com/%d1%80%d0%b0%d0%b7%d1%87%d1%83%d0%bf … 0%b8%d1%82%d0%b5/

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url … -jBT66dxnBeYK65tf

Знам,че това не е библейска група,но моля да обърнете внимание на тези неща.Ще се моля Бог да ви просветли за истината и разликата между вяра(ЖИВИЯТ БОГ) и религия (икони,мартеници и т.н.)За въпроси съм на линия и се надявам някоя от вас да прояви интерес.В никакъв случай аз НЕ СЪМ идеална,но се опитвам с всеки ден да съм по-добра.Идеален е само Бог!Моля се да сме добре.Бих се радвала,ако отделите малко от времето си за Господ,защото той постоянно е с нас и даде своя живот,за да сме ние тук и нищо не е оправдание да не отделим време за него!Нека СВЯТИЯТ ОГЪН дойде при вас!И запомни,че ти си роден за нещо голямо.Амин!🙏🤍🔥

# 239
  • Пловдив
В турските сериали жестоката ревност май присъства често, то и за това съм чувала в ежедневието да  казват, че някой мъж е като турчин, станало е нарицателно за силна ревност. И не само ревността от мъжа, но и силно собственическо чувство, в един от любимите ми сериали "Аси" това беше причината за раздяла 5 години и естествено скрито дете от бащата. Е там имаше и други фактори, но пак я имаше тази ревност и гняв. Тук Озан е афектиран от миналото, но
се остави да го предизвикат. Все пак съжалявам, че Есра реши да се разведе, като жена разбирам, но много лесно му се получи на Ефе играта. Тук е моментът да сложат картите на масата и да изяснят всичко, поводи за ревност ще има, трябва да изградят доверие между тях. YouTube коментарите бяха ок, но да видим рейтинга какво ще каже.

Общи условия

Активация на акаунт