Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен - Тема 2

• 58 183
  • 512
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря за рейтинга,Цвети.Аз също се радвам,че е добър.Казали са от компанията,че не са верни слуховете за финал на 39-ти епизод и сериалът си продължава,сигурно ще избутат до края на сезона.

https://youtu.be/Woo3kshTYkw

Времетраенето на епизода е много кратко.Само 21 епизод беше толкова кратък,този сега също.Аз винаги от това съм се дразнила,не могат ли да измислят още 20-ина минути ЕсЗан...
Краят на епизода малко нелеп ми се видя.Защо подаваш молба за развод,след като не искаш да се развеждаш?Озан хубаво каза наум "Този път ти направи/кажи нещо,Есра!"Така беше и озаглавен този фрагмент от епизода.Много глупава реакция и от двамата,но най-вече нейна.Да беше спряла развода,щом уж се сдобриха,не да отива да се развежда.И Озан какво се ежи на Ефе и приготвя закуска за тримата,като преди това е одобрил развода.Наистина ми бяха странни последните сцени.В интернет изтече снимка на Есра и Озан,където се смееха щастливи,така че май няма да се разведат.А и да се разведат,със сигурност ще се оженят пак.Аз лично много искам сватба да видя,както и още деца.Като двойка са много хубави!

# 271
Здравейте, изгледах и аз епизода и честно казано се отегчих да гледам една и съща ситуация всеки епизод. Винаги някой от тях допуска грешка, за която после съжалява в случая Есра беше съветвана няколко пъти от Зейнеб да на бърза с развода, тя на инат го направи. И щом Озан се съгласи тя полудя.
Озан се бори извинява се многократно и изведнъж и той се примири.. Тази тяхна гордост ще ги съсипе и двамата. Винаги се премълчава нещо, обичат се, а си мълчат и чакат другия да направи крачка.. Иска ми се и на мен този път Есра да изкрещи, че не иска да се разведе и да се съберат най-накрая. Стига са се съсипвали взаимно заради глупави ситуации и гордост.
В случая няма нужда от лоши персонажи за влошаване на отношенията им, докато те двамата не се доверяват, не се вслушват един в друг,най-голямата пречка между тях са те самите..

# 272
Аз гледам турски сериали заради красивите, любими и талантливи артисти и искам по-дълго да играят, за да имат работа. Нямам никакви очаквания, изисквания и претенции относно развитие на сюжета, взаимоотношения и т.н, защото на всички е ясно, че сценаристите пишат сериите на коляно, в зависимост от рейтинга, рекламодателите и продуцентите. Още повече, манталитетът на турците се отличава от нашия, не всички живеят в Истанбул.
Ако някой сериал не ми харесва, просто спирам да го гледам, и няма драма. И не мога да разбера тези, които искат сценаристите да развиват действието според това, както зрителя го вижда и желае.
Харесвам романтични комедии, предпочитам да не анализирам и не обсъждам действия и грешки, а се наслаждавам на химията и  естетиката на главните герои. В живота има достатъчно драми.
Ясно и разбираемо е, че рейтинга позволява сценаристите да разтягат действието, което води до плявата.
А нашите артисти са прекрасни, работят усилено и вършат отлична работа.

- Ти се развеждаш с мен, а аз те нося на ръце😁

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1499869474236747777/pu/vid/ … SP-2x0.mp4?tag=12

# 273

Най-новото от Илхан.Чок харизматик яяя!😁От няколко месеца не беше пускал свястна снимка,в която да се вижда красотата му.Ако си нямах мъж,щях да си ходя при него в Турция...

# 274
  • Пловдив
Радвам се за рейтинга и благодаря за информацията, и на мен на първо четене ми хареса епизода, много Есра и Озан, забавни моменти, макар и с горчив финал в края. Лори , разбирам те, наистина горди са и двамата и не искат да признаят когато грешат, но пък ако е лесно, после хубавите мигове няма да са ни толкова сладки. А и нека сме реалисти, за да има още епизоди, ще трябва да има и раздели, и събирания, и гордост. Така без Ефе, без лудите жени около Озан е по-добре, само те двамата.
Много красив Илхан, аз също много го харесвам, има магнетично излъчване, а съм го гледала само в откъси от Рамо преди нашия сериал, беше любимец в YouTube, много клипчета има посветени на него. Всъщност така и разбрах за сериала, много се зарадвах, че има и кой да го превежда и за това всеки път благодаря. Между другото не бих се изненадала ако и го закупят в България за излъчване, но предпочитам субтитрите, много по-добре са от дублажа.

# 275
Привет. Да, епизода имаше своите хубави моменти, които ми харесаха много и се забавлявах.Знам, че трябва да се развива действието и се случват и неприятни за зрителите неща. Просто ми стана тъпо, че за пореден път ги разделят..за това споделих и това мнение.Но си знам, че рано или късно ще са заедно. И аз ще се радвам да го гледаме още време сериала, за да се радваме на Бурджу и Илхан имат такава силна химия между тях, страхотни са.😍
От новия епизод,зад кадър. Виждат се усмивки.

https://www.instagram.com/tv/Carzfh6o-Hj/?utm_medium=copy_link

# 276
Не можем да не ги харесваме и обичаме

# 277

Честит ни празник,момичета!❤️❤️❤️

# 278
Честит празник, дами❣ Нашите снимат новия епизод. Само усмивки и добро настроение около тях.

https://www.instagram.com/reel/Ca2K9YNoFgZ/?utm_medium=copy_link

# 279
# 280
Здравейте, момичета.
Отново е четвъртък и
✅📝 „Любов. Логика. Отмъщение - 36 серия. OZET👇🏻

Озан и Есра години по-късно се изкачват отново по същите стълби и се озовават в съдебната зала. Решението на съда ще отведе тези двамата към нови приключения. Ще успеят ли Есра и Озан най-накрая да се откажат от борбата кой от тях е по-прав и наистина да започнат да решават проблемите си?
След всичко, което се случи, Озан ще уволни Ефе от фирмата. Ефе не се примирява и има свои планове. Докато Озан и Есра решават проблемите в отношенията си, те няма да забележат опасността от Ефе. Когато Ефе въплъти плановете си в реалност, ще бъде твърде късно.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 10:53 от Цвети &

# 281
Сега пък Ефе, Господи.

# 282
Изобщо не съм изненадана за действията  на Ефе , ако си беше останал като приятел щях да се учудя -нищо ново под слънцето .

# 283
Каква красива двойка са все пак ....  Има нещо в тях. И красота, и уют, и дързост. Заедно са толкова хармонични. Привличат...🔥🔥🔥😎😎😎😍😍😍

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 15:08 от Цвети &

# 284
Каква красива двойка са все пак ....  Има нещо в тях. И красота, и уют, и дързост. Заедно са толкова хармонични. Привличат...🔥🔥🔥😎😎😎😍😍😍

Скрит текст:

Лелее,поетеса трябва да станеш!Просто екранна двойка с химия,но не са първата,няма да е и последната такава двойка.За мен има и по-добри,но мед не ми е капал от устата така.Малко преувеличаваш според мен.

Общи условия

Активация на акаунт