🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 95 686
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 135
Тя лютеницата щом е по магазините сещай се колко е била за монасите.....
Абсурд е "живкината": лютеница да е по магазините. Има си стандарти за производство, РИОКОЗ няма да я допусне. В някой цех се произвежда за магазинната мрежа.
Някой писа за лютеница с етикет на Фермата.
Никаква идея нямам чия е, мисля, че тук го прочетох, или в другата тема.
Има лютеница с марка Фермата. Аз се избазиках, че като гледма цената явно е лютеницата на Живка. Иначе сигурно си я правят в някой цех, уж еко-био-чиста, ама само те си знаят какво има вътре.

# 136
  • Варна
Марката си е тяхна, не на Живка.
Ясно. Имах предвид лютеницата излязла от ръцете на Живка, е абсурдно да бъде пусната под марка Фермата по магазините.

# 137
Разбира се. Те просто я рекламират като показват бурканчетата и етикетите в предаването и ги ползват и за правената във Фермата. Дори не е ясно дали са по една и съща рецепта. Отделно от стандартите и като количество домашната щеше да е твърде лимитирана. Най-много стрина ИринИ и Кате Евро да са намазали по някое бурканче от домашната. Първата - щото й се полага, втората - от спестовност.

# 138
  • Стара Загора
Аз спрях да гледам формата заради него, как ли не бих си го пуснала сега, да му гледам глупостите. НИ-КО-ГА!

И аз !!!!

# 139
  • софия
Записвам се. Голямо единодушие в анкетата. Иска ми се да гледам дуел между Живка и Марта, въпреки да знам, че няма да стане

# 140
  • Буркина Фасо
Марката си е тяхна, не на Живка.
Ясно. Имах предвид лютеницата излязла от ръцете на Живка, е абсурдно да бъде пусната под марка Фермата по магазините.
абсурдно е да бъде пусната сега. след година може. сегашната лютеница от Фермата е поръчана още отпреди няколко месеца. след прибиране на реколтата тя е направена. в момента е на склад.
но да бъде напълно автентична като оригинала тя трябва да се узакони. което на практика не се получава.
използва се предимно базисна (законова) лютеница със съвсем малки добавки или липси(по стандарт). слагаш етикета и е готова продукцията.

# 141
  • Варна
Иска ми се да гледам дуел между Живка и Марта, въпреки да знам, че няма да стане
И на мен!
Изложиха се тази година с дуелите, четири пъти да  гледам  Ваня ми досади много.

# 142
Затова сезоните стават все по-слаби.
Защото доходите от страничните дейности стават по-важни от самата игра. ( книгоиздаване, консерви - има и кисели краставици "Фермата" )

# 143
Мирон заради спойлера с последните десет да го пратят за един сезон да затваря буркани.

# 144
  • Буркина Фасо
Затова сезоните стават все по-слаби.
Защото доходите от страничните дейности стават по-важни от самата игра. ( книгоиздаване, консерви - има и кисели краставици "Фермата" )
след година очаквай люти чушки, баница, суджук ... с етикет Фермата. Smiley

# 145
Подготвени са джуджетата,  лютеничка, краставичоци, готови в склада, чакат Живка да каже по телевизора, колко е вкусна лютеницата.
Гледах, набиха кадъра миналата седмица  ,как Марчина подрежда бурканчета  на някакво рафтче. А баба Дешка като влезе, Живка три пъти каза , че лютеницата е с мед, специална рецепта.
Меда сигурно е от кошерите от миналата ферма.
Билки може да берат в следващата ферма, чай да пакетират, коприва сушена също, жълт кантарион, живовлек, гъбки...
Минерална вода може да бутилират...ракийка, винце...

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 19:56 от dany_nik

# 146
  • earth
...
Дано не ми се разсърдиш много, че ти омаловажавам последните постове - ще посъветвам хората най-сърдечно да си намерят да гледат нещо по-качествено.
...
А пък аз ще те посъветвам да спреш с този patronizing тон.

# 147
Като каза билки, на Кирил жена му е имала интересен проект или бизнес с някаква билкова чайна в старата част на Габрово. По снимки много хубаво място и уютно, но май от ковид насам не се занимава или поне във фейсбук няма публикации от една година. Ако влезе тя и на Ангел от миналия сезон сестра му, може нещо интересно да покажат. Но едва ли някой от семейството на Кирил ще посмее да се покаже близките години по тв.

# 148
  • Sunshine state
Хич да не се показват, викам аз.

# 149
Хич да не се показват, викам аз.
😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт