“Ние, децата” с коледен подарък за възрастните хора в България

• 4 649
  • 111
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Не съм подарявала никое от заглавията. За първи път виждам книжките . Бих подарила "Как кученцето си намери дом".
Харесва ми инициативата.

# 16
  • София
За първи път попадам на тези книжки. Бих купила "Пипи организира похищение на коледна елха". Изглеждат интересни.

# 17
Всяка година купувам по една книга на коледна тематика за празника. Тази година избрах “Писма от Дядо Коледа” и сега виждам, че е предстоящо заглавие за аудио книга. Звучи страхотно, ще очаквам да я чуем Simple Smile

# 18
Пипи организира похищение на коледната елха. Поредицата за Пипи е любима на голямото ми момиче.

# 19
Аз бих подарила "Как кученцето си намери дом".

# 20
Не съм подарявала тези книги , но бих подарила ''Пипи организира похищение на коледна елха"

# 21
Все още не съм подарявала такава книга, но със сигурност някой ден ще го направя! Спомням си как навремето слушах детски приказки на касетофон и бях много доволна. Всички книжки са чудесни, но най-много ми допадна "Пипи организира похищение на коледна елха".🎄

# 22
Досега не сме подарявали от тези книги, но бих подарила "Как кученцето си намери дом", защото децата обожават животните.

# 23
  • София
Инициативата ви е страхотна!! Никога не съм подарявала ваши книги, но с удоволствие бих подарила "Как кученцето си намери дом" на моята дъщеря, която много обича кучета Heart

# 24
До сега не съм подарявала никое от тези заглавия, но всички звучат повече от интересно. Със сигурност бих подарила "Как кученцето си намери дом"  и  "Пипи организира похищение на коледна елха. Каузата ви е страхотна, поздравления!

# 25
  • Г. О.
Не съм подарявала на никого от тези книжки, но бих купила и изненадала детето с "Пипи организира похищение на коледната елха". Връща ме в детските ми години и с удоволствие ще му я чета и разказвам. Ако му хареса дори ще му купя цялата поредица.

# 26
Не съм подарявала тези книги, но бих ги подарила, ако детето ми пожелае.Страхотна инициатива!

# 27
Не съм подарявала никое от тези заглавията.
Бих подарила "Как кученцето си намери дом" или "Пипи организира похищение на коледната елха". Каузата ви е страхотна, поздравления!

# 28
Бих подарила "Славните дни на Жакоминий Гейнсбъроу", четох много положителни коментари за тази книга и ме заинтригува. Смятам, че книгите са инвестиция и винаги бих предпочела такъв подарък.

# 29
  • Пловдив
В нашето семейство книгите са на почит. Обичаме да четем и подаряваме книги. Книгата за Пипи ни беше подарена, а Как кученцето си намери дом я четохме от библиотеката. Другите заглавия не познавам, но с радост бих купила за своето дете и за приятелче. Новите детски книги са с прекрасни илюстрации.

Общи условия

Активация на акаунт