“Ние, децата” с коледен подарък за възрастните хора в България

• 4 641
  • 111
  •   1
Отговори
Приказките, които бабите и дядовците разказват на своите внуци, сякаш оставят в сърцата малки въгленчета. Това е онази безкрайна, кротка обич, която те сгрява дори след много години, понякога в най-тъмните ти моменти в света на “големите”.

Тази Коледа, книжарницата “Ние, децата” ни кани да върнем на възрастните хора въгленче грижа и обич.

Всичко, което трябва да направите, е да слушате и да подарявате приказки!

На сайта на “Ние, децата” ви очакват аудио откъси от любими истории за деца, като “Писма от Дядо Коледа” на Толкин, “Коледа в Булербюн” на Астрид Линдгрен, “Зимни приказки” на Дон Кейси, както и редица популярни детски книги от български автори. Откъсите звучат с гласовете на актрисите Красимира Казанджиева и Мая Новоселска, а 100% от приходите от реклама в подкастите ще бъдат дарени за каузата коледна вечеря и обяд за възрастен човек.

Можете да продължите историята и да си купите цялата книга на на www.niedecata.bg, като 10% от направените продажби на сайта до 25.12.2021 г. ще бъдат дарени за същата кауза.

С всяко ваше слушане, средствата в полза на възрастни хора растат!

Пускайте аудио откъсите и споделяйте и с други родители линк към платформата, за да дарим заедно така нужната празнична топлина на повече хора в нужда.

Сега “Ние, децата” подаряват на четирима от потребителите ни комплект от три специално подбрани актуални книги за деца!

Как да се включите? Посетете сайта www.niedecata.bg и чуйте от кои книги са откъсите в благотворителната коледна кампания. Кои от тези заглавия вече сте подарявали на своите деца или бихте им подарили? С какво ви впечатлиха?

Споделете отговора в дискусията до 22.12.2021 и автоматично ще бъдете включени в тегленето на наградите!

Моля, запознайте се с общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 17:45 от Редактор (Петя)

# 1
Подарявала съм Пипи организира похищение на коледната елха.
Бих купила за сина ми всичките книжки, тъй като той много обича да чете, но и вариантът със слушане е чудесен, най-малкото е нещо ново и интересно.Gift Heart

# 2
  • София
Кои от тези заглавия вече сте подарявали на своите деца или бихте им подарили?
Подарявала съм тези книжки:
"Пипи организира похищение на коледна елха" Flowers Evergreen Tree
"Приказки за Гугулета" на Юлия Спиридонова Flowers Mushroom
"Как кученцето си намери дом" от Мая Дългъчева Animal Dog
А за тази Коледа съм избрала "Славните дни на Жакоминий Гейнсбъроу" Animal Rabbit2

С какво ви впечатлиха?
С илюстрациите и смисъла в тях. Всяко дете заслужава да вярва в чудеса!!
И в добротата ... Heart Decoration

# 3
  • Велико Търново
Бих подарила "как кученцето си намери дом", но още не съм подарявала никое от заглавията.
каузата ме привлече най-много!

# 4
  • София
Все още не съм подарявала такава книга, но със сигурност ще го направя! Върнахте ме в спомените за детството, когато се слушаха приказки на грамофонни плочи! Всички книжки са чудесни, но най-много ми допаднаха "Славните дни на Жакоминий Гейнсбъроу" и "Пипи организира похищение на коледна елха".

# 5
Подарявала съм : "Пипи организира похищение на коледна елха" Впечатлена съм от илюстрациите , които са много по нагледни като картинки за детето

# 6
Не съм подарявала никоя от тези заглавия. Бих подарила "Как кученце си намери дом". Много ми допадна 💖

# 7
Не съм подарявала тези книги, но бих ги подарила, ако децата ми пожелаят.

# 8
Подарявала съм "Как кученцето си намери дом". Страхотна, защото освен да чете детето и играе. Щастлив финал и красиви илюстрации! Бих подарила Пипи, защото много я харсвам, но покрай задължителния списък вече не иска да чува за нея.

# 9
Подарявала съм на детенце на близки приятели "Как Кученцето си намери дом". Много я хареса, защото не е само за четене, но и развива въображението му. А и е любител на всякакви кучета Simple Smile

# 10
Никоя от тези книги не съм подарявала, но бих подарила на дъщеря си Как кученцето си намери дом", защото тя обожава животните.

# 11
За пръв път попадам на тези книжки , инициативата е страхотна !
Бих избрала книжката " Как кученцето си намери дом" , защото дъщеря ми обожава да й четем книжки , особено ако са с животни и красиви илюстрации в тях.

# 12
  • Велико Търново
Не съм подарявала от тези заглавия, но всички звучат интересно. Бих подарила "Как кученцето си намери дом"  и  "Пипи организира похищение на коледна елха".

# 13
Нямаме нито една от включените в инициативата книжки, но от тях на този етап бих избрала да подаря на дъщеря си "Славните дни на Жакоминий Гейнсбъроу", защото имахме домашен любимец зайче, който ни напусна, а детето беше много привързано и сега много се радва на приказки със зайчета. Освен това точно тази книжка отговаря на възрастовата й група.

# 14
Не съм подарявала никое от заглавията.
Бих подарила "Как кученцето си намери дом". Чудесна инициатива.

Общи условия

Активация на акаунт