“Ние, децата” с коледен подарък за възрастните хора в България

• 4 642
  • 111
  •   1
Отговори
# 30
Не съм подарявала никоя от тези заглавия. Бих подарила "Как кученце си намери дом". Много ми допадна.

# 31
Дъщеря ми е на 2г. и от месец вече, четем "Пипи организира похищение на коледна елха". На мен Пипи ми беше любима героиня и сега и дъщеря ми се забавлява с нея.

# 32
Подарявала съм на дъщеря ми страшно много книги. Тя се научи да чете още на 5 години и до днес чете с желание. Пипи беше от първите прочетени книги.
Честно казано предпочитам вече да не купувам книги на хартиен носител. Купувам много конкретни издания. Взимаме редовно от библиотеката или купувам за електронния четец.

# 33
Не съм подарявала от тези заглавия, но всички звучат интересно. Бих подарила "Как кученцето си намери дом"  и  "Пипи организира похищение на коледна елха".

# 34
Бих подарила Пипи организира похищение на коледна елха" и
"Приказки за Гугулета" на Юлия Спиридонова. Харесаха ми забавните истории.

# 35
  • Варна
"Приказки за гугулета" е книгата, която подарих още на големите си деца. Четях им я вечер преди лягане.
После я четох и на малката дъщеря.
Бих и подарила "Снежната сестра".

# 36
Книгите са чудесни. Все още не съм купувала и подарявала от тях, но определено бих го направила. Историите и илюстрациите ми допадат, а дъщеря ми много обича книги. Бих й подарила "Пипи организира похищение на коледната елха".

# 37
Не съм подарявала от тези книжки, но според мен всички са интересни. Бих подарила "Как кученцето си намери дом"  и  "Пипи организира похищение на коледна елха". Чудесна инициатива!

# 38
  • на последния етаж
Подарявала съм на децата "Пипи организира похищение на коледна елха". Любима е за цялото ни семейство. Впечатляващи са илюстрациите, които са важна част от детските книги.

# 39
Досега не съм подарявала нито една от тези книги. Изглеждат интересни и впечатляващи и е време да попълним домашната библиотека с тях. Бих подарила всички книги, различни и обогатяващи всяка една.

# 40
Бих подарила "Пипи организира похищение на коледна елха". Интересни и впечатляващи илюстрации, подходящи за деца.

# 41
  • Once there was a Hushpuppy...
Нито едно от тези заглавия не съм подарявала досега. Много бих се радвала да спечеля и да зарадвам няколко деца❤️

# 42
Не съм подарявала нито една, но много ми хареса "Как кученцето си намери дом", определено ще ѝ обърна повече внимание. Пипи също много ми хареса.

# 43
Бих подарила "Пипи организира похищение на коледна елха".

# 44
Все още не съм подарявала такава книга, но със сигурност бих!

Общи условия

Активация на акаунт