“Ние, децата” с коледен подарък за възрастните хора в България

• 4 642
  • 111
  •   1
Отговори
# 45
Бих подарила всички книжки от сайта.

# 46
  • Горна Оряховица
Не съм им подарявала никоя до сега, но ми харесва
"Пипи организира похищение на коледна елха"

# 47
  • in Wonderland
За пръв път попадам на тези книжки , инициативата е страхотна !
Бих подарила "Пипи организира похищение на коледна елха".

# 48
Аз съм одарявала Пипи организира похищение на коледна елха.Според мен историите с Пипи са интересни на малчуганите , защото са забавни.

# 49
Все още не съм подарявала нито едно от загловията.

# 50
Не съм подарявала никоя от тези заглавия. Бих подарила "Как кученце си намери дом". Много ми допадна,а и авторката ми е съгражданка😊

# 51
  • София
Ооо, мили хора, върнахте ме далеч в моето детство, когато книгите и плочите с приказки на Балкантон ме пренасяха във вълшебни светове. Подобно на малкото момче, което се беше свило сред старите прашни дюшеци на тавана в "Приказка без край", една от книгите, която остави най-голям отпечатък върху мен като млад читател, който попиваше всяка дума от книгите, които четях. А меките и топли гласове на Мая Наваселска и Красимира Казанджиева те потапят в историята...не съм вярвала, че пак ще открия нещо, толкова близко до емоциите, които плочите на Балкантон и великолепния подбор от актьори, създаваха❤Реално, има няколко опита сега на друга, да кажем марка, с известни млади актьори, четящи приказки, но аз лично съм разочарована и не бих ги пуснала на децата си - липсва интонацията, темпото, вживяването в ролята (а не просто изчитане на текст).

Кои книги съм подарявала или бих подарила на децата си - със сигурност "Приказка без край" (въпреки, че пазя още изданието от моето детство), "Пипи организира похищение на коледната елха", "Снежната сестра" и "Славните дни на Жекоминий Гейнсбъроу"❤

Благодаря ви, че сте създали това виртуално местенце, в което децата ще се настанят, ще послушат откъс от хубава книга и ще поискат сами да помогнат на каузата, зад която стоите, купувайки си книжка от вашия сайта🤗

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 23:49 от Velina25

# 52
Подарявала съм "Пипи организира похищение на коледната елха".
Много весела и забавна история!

# 53
  • Пловдив
Не съм подарявала никое от тези заглавия. Но пък с удоволствие лбих зарадвала дете с книжка с красиви илюстрации и подходящо съдържание, дори да не е на коледна тематика.

# 54
  • София
Не съм подарявала от тези книги и не съм попадала на тях.
Иначе много ми хареса "Ирландски приказки".

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 13:40 от Tatti

# 55
  • Видин
 "Пипи организира похищение на коледна елха". Дъщеря ми се забавлява с нея. С удоволствие бихме я подарили след като я прочетем.

# 56
  • София
Чудесни са, детето ми ще се радва да ги прочете. Подарявала съм "Приказки за Гугулета" на Юлия Спиридонова Flowers Mushroom. За тази Коледа съм избрала "Ирландски приказки".
Харесват ми първо визуално с илюстрациите, занимателни са.

# 57
  • Пловдив
Бих подарила Пипи организира похищение на коледната елха или Как кученцето си намери дом. Дъщеря ми много харесва книгата за Пипи, а също така обожава всякакви животни.

# 58
Подарявала съм на дъщеря ми "Пипи организира похищение на коледната елха". Хареса я много, още повече, че е върла фенка на Пипи. Определено бих направила и още много подаръци от тези книги. Като за начало бих и подарила "Славните дни на Жакономий Гинсбъроу". Звучи заинтригуващо

# 59
Не съм, но са много хубави и бих ги подарили

Общи условия

Активация на акаунт