“Ние, децата” с коледен подарък за възрастните хора в България

• 4 645
  • 111
  •   1
Отговори
# 60
Подарявала съм Ирландски приказки. Всички са много интересни, като цяло много обичаме приказките и бих ги подарила всички.

# 61
"Как кученцето си намери дом" ми изглежда най-подходяща за възрастта на моето дете (4г.). Мен ме заинтригуваха и Ирландските приказки, защото малко знам за техния фолклор.

# 62
Прекрасни книжки.Много харесвам гласа на Мая Новоселска.Бих ги купила за дъщеря ми Simple Smile

# 63
  • София
Прекрасна инициатива, но не съм подарявала все още от тези книги. Бих купила на сина ми '' Как кученцето си намери дом''.

# 64
  • Лясковец
Скоро не съм подарявала книга на синът ни,последно май му купих книга на Емилиян Станев за училище,но много бих искала да му подаря книга с митични приказки,не знам дали имате такава.Аз лично съм впечатлена като малка от такава книга.

# 65
  • Пловдив
Не съм подарявала никое от тези заглавия. Но бих подарила "Как кученце си намери дом". Много симпатично звучи

# 66
Все още не съм подарявала такава книга, но кампанията е страхотна и със сигурност първата ще е "Как кученцето си намери дом".

# 67
  • Бургас
Не съм попадала на тези книги. Хареса ми "Как кученцето си намери дом''.

# 68
Не съм подарявала никое от заглавията.
Бих подарила "Как кученцето си намери дом". Чудесна инициатива, адмирации.

# 69
Не съм подарявала все още от тези книжки, но Пипи организира похищение на коледна елха за Коледа ми изглежда, че ще е много забавна история.

# 70
Има много детски книги вкъщи,  но все още не съм подарявала никое от тези заглавия.
Бих подарила "Как кученце си намери дом".

# 71
За първи път попадам на тези книжки и затова не съм подарявала от тях, но всички звучат интересно. Всички книжки са интересни, но може би бих подарила "Пипи организира похищение на коледна елха" защото децата ми харесват книгата за Пипи. Прекрасна инициатива.

# 72
  • На морето!
Всички бих подарила. Обожавам да подарявам книги, въпреки че изисква сериозна подготовка и познаване на човека, за да улучим вкуса му. При децата е по-лесно- вълшебните приказки с красиви илюстрации се харесват на всички.

# 73
Нито едно от тези заглавия не съм подарявала все още, но всички предложения звучат обещаващо.
Привлече ме идеята с кауза и внимателният подбор на заглавия и автори!

# 74
За пръв път попадам на тези книжки. Страхотна инициатива!
Все още не съм подарявала от тях, но видях чудесни идеи за подаръци.
Със сигурност ще подаря "Как кученцето си намери дом" и "Пипи организира похищение на коледна елха".

Общи условия

Активация на акаунт