“Ние, децата” с коледен подарък за възрастните хора в България

• 4 642
  • 111
  •   1
Отговори
# 75
Не съм подарявала от заглавията.
Бих подарила "Как кученцето си намери дом".

# 76
Подарявала съм "Пипи организира похищение на коледна елха". Чудесни илюстрации и най-вече интересна и забавна история за децата.

# 77
Подарявала съм "Как кученцето си намери дом", а с удоволствие бих подарила  "Пипи организира похищение на коледна елха".

# 78
С децата ми сме големи почитатели на книжките.  За съжаление  от тези сме чели само "Пипи организира похищение на коледната елха" , която би била чудесен подарък за всяко дете . А за в бъдеще бих подарила на моите деца  " Писма от Дядо Коледа "

# 79
Не съм подарявала от тези заглавия, но всички звучат интересно. Бих подарила  "Пипи организира похищение на коледна елха".

# 80
Все още не съм подарявала. Бих подарила "Как кученцето си намери дом". Илюстрациите са страхотни!

# 81
  • Пазарджик
Не съм подарявала нито една от тях, но бих подарила "Как кученцето си намери дом".

# 82
Бих подарила " Как кученцето си намери дом" , абсолютно тематично при нас, поради факта, че дъщеря ми всеки ден ме моли да приберем всички животинки, които живеят на улицата. Смятам, че книгата ще ѝ е полезна. Каузата е страхотна, за съжаление не съм ѝ подарявала никоя от тези книги.

# 83
  • София
Не съм подарявала от по-горе изброените. С удоволствие бих подарила абсолютно всички съобразени с възрастта на детето. Синът ми е на 6 години. Book Books

# 84
Здравейте! За пръв път влизам в сайта и до сега не съм подарявала на децата си от тези книжки. Голямото ми дете би се зарадвало много на "Франклин", както и на "Бабо, обичам те!"

# 85
  • София
Не съм подарявала нито едно от заглавията. Бих подарила всички. Често купувам книжки за дъщеря ми.

# 86
Не знаех за каузата. "Писма от Дядо Коледа" я подарих миналата Коледа на детето на приятели. На сина ми бих купила "Пипи организира похищение на коледната елха".

# 87
  • София
Подарявала съм на децата "Пипи организира похищение на коледна елха", "Коледни пима от Феликс", Приказки колкото усмивка". Самата аз съм чела и "Снежната сестра" и "Приказка без край" (по-стари издания).
Бих подарила и ми е интересно да прочета "Писма от Дядо Коледа" на Толкин, "Продавача на омраза" и "Приказки за Гугулета".

# 88
  • София
Не съм подарявала тези книги, но се замислям за Писма от Дядо Коледа.

# 89
Не съм подарявала от тези заглавия, но всички звучат наистина страхотно интересно. Бих подарила "Как кученцето си намери дом"  и  "Пипи организира похищение на коледна елха". За радост на душите!

Общи условия

Активация на акаунт