“Ние, децата” с коледен подарък за възрастните хора в България

• 4 645
  • 111
  •   1
Отговори
# 90
Не съм подарявала ортези книги,но бих подарила 'Пипи организира похищение на коледната елха '

# 91
Миналата година кипихме "Коледни писма от Феликс", но дъщеря ми нещо не я хареса. За тази година съм приготвила Жакомний, смятам да я запозная и с Пипи.
В съвременните детски книжки най-впечатляващи за мен са илюстрациите.

# 92
Не съм купувала до сега, но с радост бих купила, за да чета на нашето бебче. Бих взела Пипи и Писма до Дядо Коледа, защото прившякоха интереса ми.

# 93
Не съм купувала от тези издания. Но с удоволствие бих, тъй като често купувам книжки за децата

# 94
Все още не съм подарявала никое от тези заглавия, но когато дъщеря ми порасне още малко ще и взема “Пипи организира похищение на коледна елха", защото като малка много харесвах книгата “Пипи дългото чорапче”. ❤ Илюстрациите ме впечатлиха най-много.

# 95
  • София
Не съм подарявала никое от тези,но с удоволствие бих подарила на детето всички!

# 96
Не съм подарява Ла никоя от тези книжки. Но бих подарила " Пипи организира похищение на коледната елха"... Дъщеричката ми чете от 5 годишна, а Пипи я е препрочела няколко пъти...

# 97
Подарявала съм  "Пипи организира похищение на коледна елха".
Но бих подарила всяка една от книжките. И  ми се иска да подарявам само книжки

# 98
Бих подарила на малкото си дете "Небивалици с буквите".

# 99
Не съм подарявала точно тези книжки, но бих започнала с "Пипи организира похищение на коледна елха".

# 100
Не съм подарявала никоя до сега, но ми харесват някои заглавия.
"Пипи организира похищение на коледна елха" бих подарила определено, Пипи е любимка на децата.

# 101
Не съм купувала, но с удоволствие бих взела на моето дете.

# 102
Никоя от тези книги не съм подарявала но бих искала да подаря "Пипи организира похищение на коледна елха"

# 103
Не съм подарявала до сега , но бих избрала "Пипи организира похищение на коледната елха" , изключително забавно и интересна 😊

# 104
Не съм подарявала никоя от тези книги, но детето харесва Пипи, затова бих й подарила "Пипи организира похищение на коледна елха".

Общи условия

Активация на акаунт