“Ние, децата” с коледен подарък за възрастните хора в България

• 4 648
  • 111
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Подарявала съм "Приказка без край".
Бих добавила "Писма от Дядо Коледа" и "Уинстън и коледното писмо".

# 106
Подарих на племенника си "Как Кученцето си намери дом". Много му хареса.
А с моят син четем "Пипи организира похищение на коледна елха".

# 107
Ще подаря на дъщеричката си Как кученцето си намери дом, защото съм сигурна че много ще се хареса.
Каузата е повече от страхотна. Стана ми много мило, върнахте ме в детските години!

# 108
Подарявала съм Манго и Бамбам: Тапир в открито море, Поли Фейбър / Клара Вулайъм

Любима поредица на детето ми бе Дръндьо.

Бих купила "Карираният Нинджа", струва ми се интересна и подходяща за тийн.
Поздравления за чудесната инициатива и топлото послание в нач.на темата.Heart

# 109
Не съм подарявала от изброените книги, но ще го направя. Включихме се с дъщеря ми в инициативата "Плюшено мече" и изпратихме пожелани от децата подаръци.

# 110
  • София
Кои от тези заглавия вече сте подарявали на своите деца или бихте им подарили?
Не съм подарявала още книжки, защото не можеше да чете, но имам вече ученичка. Бих подарила "Как кученцето си намери дом".

С какво ви впечатлиха?
С илюстрациите и смисъла в тях. Децата трябва да вярват в доброто, също и да го създават !

# 111
Изтеглени са имената на печелившите, които ще получат комплект от по 3 избрани детски книги от “Ние, децата”!

Това са:

lille
Vanja77
Мариета Илиева
Елхичка5

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с нас най-късно до 3 януари 2022 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com. Молим като тема на имейла си да посочите "Победител в игратa на Ние, децата", а в самия имейл да напишeте: потребителското си име, електронната поща, с която стe регистриран/а във форума, своите три имена, адрес за доставка и телефон за връзка.

Благодарим на всички, че се включихте в дискусията и че подкрепихте каузата на Ние, децата!

Желаем ви весели празници!

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 20:49 от Редактор (Петя)

Общи условия

Активация на акаунт