Потопете се в най-автентичната любовна история с La Nuit Trésor Nude

• 13 352
  • 432
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Я вас любил: любовь ещё, быть может,
В душе моей угасла несовсем;
Но пусть она вас больше не тревожит;
Я не хочу печалить вас ничем.

Я вас любил безмолвно, безнадежно,
То робостью, то ревностью томим;
Я вас любил так искренно, так нежно,
Как дай вам Бог любимой быть другим

# 406
Вярвам в любовта...Любимите ми любовни истории са "Отнесени от вихъра", "Тетрадката" и "Нотинг Хил".

# 407
Вярвам в любовта, да!
 С моя съпруг се запознахме още когато бяхме студенти. И той и аз имахме приятели тогава, харесахме се още тогава... След известно време съдбата ни срещна отново, и двамата се бяхме разделили с гаджетата си и се събрахме. Имахме прекрасен студентски живот заедно, заедно сме повече от 10 години, а от 2019 вече сме още по щастливи, защото имаме прекрасна дъщеричка!
Вярвам в любовта, именно той ми показа че я има!

# 408
Вярвам силно в любовта.
Тя е вълнуваща и на 20, 30 и на 50.
Стига да откриеш своята половинка и да създадеш своята приказка и плодовете на любовта. Децата ни.
Те са нашето всичко.

# 409
Вярвам в силата на любовта!

# 410
Любовта  в този така чудноват филм “Невероятната съдба на Амели Пулен”   е необикновена, зачудваща, направо магична и винаги ме кара да се замися за великата сила, с която ни свързва!

# 411
Когато говорим за любов, то задължително трябва да споменем и Джакомо Казанова. Въпреки вкуса си към многобройни и разнообразни афери, Джакомо Казанова има своята голяма любов - мистериозна французойка Хенриет. За нея той казва: “Хората, които смятат, че една жена не е достатъчна, за да прави мъжа еднакво щастлив през всичките двадесет и четири часа на денонощието, просто не са срещали жена като Хенриет”. А какво е любовта - според Казанова тя е "нелечима болест и божествено чудовище".

# 412
Вярвам в любовта и благодарение на нея имам най-прекрасният съпруг и най-чудесните деца.

# 413
Вярвам в любовта. А любимата ми любовна история е между Айсидор и Ида Строс.

# 414
Вярвам в любовта

# 415
Любовта е смисълът на живота. Най-много ме вдъхновява анимационния фил Up. Щастлива съм, че съм срещнала любовта на живота си и искам да остарея с него както във филма. ❤️❤️❤️

# 416
  • in Wonderland
Вярвам в силата на любовта!

# 417
  • Горна Оряховица
Клеопатра и Марк Антоний

# 418
  • София
Вярвам в любовта. Виждам я в очите на съпруга ми, на децата ни, на семейството.
Обичам любовната история във филма Хубава жена.

# 419
Не посрещай зората без обич за мен
Не посрещай – светът е за двама.
Пак ще грее в очите ти приказен ден
Даже мен, даже мен да ме няма.

Общи условия

Активация на акаунт