Потопете се в най-автентичната любовна история с La Nuit Trésor Nude

• 13 362
  • 432
  •   1
Отговори
# 75
Със съпруга ми се запознахме през юли...през декември дойде от другия край на света, прекарахме целия декември заедно.. на 14 декември ми предложи да се омъжа за него ❤. Паснахме си като ръка в ръкавица. Вярвам не само в силата на любовта..но и че съдбата си знае работата и когато човек най не очаква среща любовта на живота си.

# 76
Вярвам в силата на уважението между партньорите в една връзка.
Любовта е до време, после трябва да има много търпимост, взаимопомощ, доверие, уважение. И най-вече двамата да гледат в една посока.

# 77
Любовната история между  император Франц-Йосиф и неговата съпруга Елизабет (Сиси) ме вдъхновява и ме кара да се възхищавам на силата на любовта.

# 78
Моите любовни вдъхновения:
"Брулени хълмове" /Е. Бронте/ - и книга, и филм
"Албена" /Йордан Йовков/ - разказ
"Прощално" /Н. Вапцаров/ - стихотворение
"Simply Falling" /Iyeoka/ - песен
И любимото ми мото: "Обичам да обичам!" Heart

# 79
Не само, че вярвам, а смятам, че "Любовта ще спаси света". Ето и част от стих, написан за моя съпруг:
......Ако питате защо обичам този мъж, малко остарял с душа момчешка
Ще ви кажа – срещнах го веднъж и това не беше грешка!!!
Мина много време оттогава, дъщеря ни е прекрасна млада дама
Аз все още къпя се в любов лилава и в мечтите пак сме с него двама.

# 80
Вярвам в силата на любовта!
Януари месец стават 12 години от началото на нашата история. Първа и единствена любов! Първа за него, и първа за мен Simple Smile
Минали сме през какво ли не. И хубаво, и лошо, но щом ТОЙ е до мен - всичко е точно! Heart
Няма да забравя момента, когато на излизане от тежка операция му видях красивото лице! И думите му: Тук съм, мило, чакам те!
И ме целуна, а тази целувка ми даде най - голямата сила да се преборя и всичко да е наред.

# 81
  • София
Да, вярвам. С мъжа ми сме заедно от 1985 г. Обичаме се много и не можем един без друг.

От филмовите истории може би съм най-впечатлена от "Титаник". Гледала съм го безброй пъти.

# 82
Любим цитат от книга:
„Когато се влюбиш, ще разбереш как те поглъща любовта. Като горски пожар е. Всеки път, когато си мислиш, че си го овладяла, лумва нова искра, която се разгаря. Тогава всички чувства, които си смятала за угаснали, пламват с нова сила.“

„Тайна с дъх на парфюм“, Фиона Макинтош

# 83
  • София
Вярвам в силата на любовта,благодарение на нея мъжът ми ми помогна на два пъти в живота и ме предпази от много лоши неща и хора.Любовта е по-силна от всичко.

# 84
  • Пазарджик
💗 Вярвате ли в силата на любовта? Споделете с нас частичка от своята лична любовна история, любим цитат или легендарна любов, която ви вдъхновява и усмихва всеки ден!
Да,вярвам в силата на любовта.Тя е способна на чудеса.Любовта е навсякъде около мен,усмихва и ме вдъхновява моят любим и дъщеря ни.

# 85
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
"Ще има някои много болезнени моменти в живота ти, приятелю. Ще има моменти, дори дни, в които слънцето сякаш не иска да изгрее в небето ти и дъхът ще се усеща напълно изсмукан от дробовете ти. Моменти, в които храната няма вкус, светът няма радост и всичко изглежда като усилие твърде голямо. Да, приятелю, в живота ти ще има много болезнени моменти. Но ти ще ги преодолееш,
"И това ще отмине."
Защото животът има своя начин да ти хвърли въже, точно в момента, когато си помислиш, че не можеш да преживееш още един удар. Всичко, което трябва да направиш, е да го вземеш.
И един ден, и това е начинът на живота, слънцето внезапно ще озари лицето ти и въздухът ще се чувства по-свеж от всякога.
И ще има смях. И любов. И радост. Толкова много радост.
И животът ще бъде сладък, като лято след дълга зима.
Зима, която беше толкова тъмна, че всеки цвят, който се появяваше сякаш го виждаше за първи път.
Това е, когато трябва да живееш, наистина да живееш.
Защото, както лошите времена не траят вечно, така и добрите не траят вечно,
"И това ще отмине."
Но това е животът.
Така че, прегърнете радостта, когато тя дойде, и оставете страха да се изплъзне. И когато тъмните времена настъпят отново,
а те ще, не забравяй, че имаш това, от което се нуждаеш, за да оцелееш. И ще оцелееш, приятелю, наистина ще го направиш.
Дръж важните хора близо, фокусирай се върху това, което наистина има значение и ще се чувстваш в безопасност,
всеки път, когато дойде бурята.
И в онези дни, когато за теб слънцето е високо в небето,но забелязваш, че друг е изправен пред лошо време,пусни сала си и отиди при него.
И ако не иска да се качи с теб, за да отидете на безопасно място, просто остани с него в бурната вода, докато слънцето изгрее отново. И ще стане, винаги е така."

Дона Ашуърт

# 86
"Когато устните и докоснаха мойте, осъзнах, че дори да живея 100 години, дори да видя всички страни по света, нищо няма да е така прекрасно като мига, в който за пръв път целунах момичето на мечтите си. И разбрах, че любовта ми ще е вечна." "Прощално писмо" Никълъс Спаркс

# 87
Любов има дори и на местата, които не подозираме. Любов е дори когато някой твой близък направи жест за теб или подари нещо сантиментално със или без повод.

# 88
Вярвах в любовта от пръв поглед и си мислех, че от пръв поглед ще позная "моя" човек, ех не стана така....нещата се развиха постепенно - с малки мъънички крачки, отнемащи много време, много емоции /и положителни и не толкова/, влюбих се бавно, неусетно, невъзвратимно, късно усетих че е любов. Вярвам в любовта, без нея светът няма да е толкова красив и смислен.
Бих искала да споделя цитат от любимата ми книга - Малкият принц.
"“ Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това ти стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: „Моето цвете е там някъде“.“

# 89
“Всяка истинска любов и приятелство са разказ за неочаквано преобразяване. Ако преди да обикнем и след като сме обичали сме същите, значи не сме обичали достатъчно.”

Елиф Шафак, „Любов”

Общи условия

Активация на акаунт