Потопете се в най-автентичната любовна история с La Nuit Trésor Nude

• 13 360
  • 432
  •   1
Отговори
# 60
Вярвам разбира се! "Осъдени души" е моят любим пример!

# 61
"Да, всички и всичко беше против тях, но те удържаха. Изправиха се срещу целия свят, за да защитят правото си да се обичат. А сега оставаха по-малко от три часа и половина."

"Аз още броя дните" - Георги Бърдаров

# 62
  • Бургас
Да, вярвам в любовта. Завиждам "благородно" на тези при които остава за цял живот между партньорите.
Майчината любов е вечна.

# 63
  • София
На Маркес, "За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят."

# 64
Разбира се, че вярвам в силата на любовта, но също така вярвам и че любовта и щастието обичат тишината и за това не споделям личните си истории. Те са, за да си ги споделяме с най-близките и не е необходимо целият свят да знае за тях.

# 65
  • София
Вярвате ли в силата на любовта?
Да,вярвам.Не ми е необходимо да се вдъхновявам от чужди любовни истори.Имам си я вкъщи.Любовта с мъжа ми дойде постепенно и вече над 20 г. сме заедно.С жестове и действия показваме,че любовта още съществува.

# 66
Вярвам! Ще споделя накратко за една стара любов:
 Той се влюби в мен, той ме избра. Той ме промени- към добро. След това се разменихме, и съответно, разделихме, защото обичах само аз. Той се промени- към не-добро. Но аз, макар и от разстояние, го обичах. След това срещна момичето. И тя промени него- към добро. Защото тя е била жената за него. И се радвам, а не съжалявам. Споменът е мил и свиден, защото любовта, когато хората си паснат, винаги променя- към добро.
Цитатът ми е ,, Да си обичан дълбоко от някого ти дава сила, а да обичаш дълбоко някого, това ти дава кураж “.
Бъдете и силни, и смели!
Весели празници!

# 67
  • София
Вярвам в това, което се случва на мен и е заедно с мен повече от 27 години!
Вярвам, че ще има още толкова, че по 10 даже години отгоре, в които да си го доказваме един на друг!
Смятам че сме вдъхновение, не само за близки и приятелите ни, но най-вече за нашите деца!

Красивите любовни истории се случват в книга и на лента, но в реалният живот рядко срещаме подобни примери около нас! Радвам се, че мога да давам такъв - с нашият живот! Blush

# 68
Любовта е извор на вдъхновение и сила. И вярвам, че я има Simple Smile
Последният филм, който ме разтърси е Тетрадката Simple Smile Там любовта е вдъхновяваща.

# 69
  • София
Любовта, която раздаваме, е единствената любов, която запазваме.

- Елберт Хъбард

# 70
"Обичаш ли някого, ти просто го обичаш и нямаш ли какво друго да му дадеш, пак му даваш обич. "

# 71
  • софия
"То е любов и още нещо. Нещо, за което си струва да се живее. Човек не може да живее за любовта, за друг човек обаче може."
Ерих Мария Ремарк, „Трима другари“

# 72
Повярвах в любовта,когато срещнах моята половинка.Парченцето пъзел,което винаги ми е липсвало и е било празно в сърцето ми.Той ми показа какво е истинска и всеотдайна любов и какво означава думата щастие.💙❤️

# 73
  • I want it all and I want it now.
Любовта е навсякьде около нас.
Истинската любов е в очите на
 близките ни който като те видят и грейват.

# 74
Вярвам в силата на любовта. Любовта във всичките й форми - към семейство, към приятели, към любим човек. Цитат мога да дам от личния си живот. "Ти си!" Той вече го няма, но аз винаги ще имам специално място в душата си за него Heart

Общи условия

Активация на акаунт