Августинки Тема 2

• 24 572
  • 695
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Митева, на мен доктора ми изписа сиропче - Лактулоза - Мип, 7 и нещо го взе ММ.Аз бях - на корема му се ходи - на задника не 🤦‍♀️ и след като го пих първия път лека полека ми се случиха нещата.Започнах да се паникьосвам по едно време. 🥴

# 346
Пих сиропи, и почти всички домашни методи и нищо не помага. Свещички не мога да изтърпя и не се получава. Днес ходих, но много малко. Вече и аз не знам какво да опитвам. Гледам да не ям сухи храни, но и това не действа. Ще говоря с АГ, защото това вече не се търпи а и като цяло не е добре да не ходя.

Мен малко по малко взеха да ме отпускат симптомите 11+2 съм вече. Имам още известно гадене и понякога и повръщане, но не е както преди две седмици. Болки също почти нямам. Гърба започва много да ме боли, когато стоя права повечко време. Иначе със запека сме си неразделни. Вече 5-ти ден… няма и няма, ще се пръсна вече. Имах и ужасно запушване на нос за около седмица ама и то започна да отшумява. Гърдите си ме понаболяват, но не е нещо фрапиращо. Иначе умората още си я имам, не чак толкова щом успявам да стоя до късно, но определено нямам енергия. Имам още 4 дни до прегледа и започвам да се побърквам.

Олеле ама как 5 дни без ходене по голяма нужда! Ти ще се отровиш! Обади се на АГ да ти изпише нещо разхлабващо подходящо за бременни. Аз бях почти 3 дни така и щях да умра! Вчера сутринта директно мюсли със сушени плодове и ленено семе и един разтворим магнезий. Подейства за 5 Мин. Вземай мерки! В никакъв случай не оставяй нещата така.

# 347
И аз нямах никакви симптоми,в края на 8г.с. като почна изведнъж и няма спиране тва гадене и повръщане.

# 348
За запека, свещички за бременни, аз съм с тях още след пункцията 08.12
Само това ме спасяваше, но задължително за бременни.
Мини клизми Мелилакс. Голямо наказание е да седиш така.
Аз от скоро съм луда по киселото зеле и осъзнах,че и то разхлабва. Тука от 4 5 дена се родих.
Иначе от вчера съм с високо кръвно и главоболие. Преди малко бе 138 на 90.
Нямам лошо помисли или напрежение. Предполагам го вдигам от многото хапчета след ин витрото,които пия. Утре ще звъня да кажа в клиниката.

# 349
P.miteva опитай с леща супа. И малко кафе от кубинска кафеварка сутрин. Или круши с мляко.

# 350
За запека, свещички за бременни, аз съм с тях още след пункцията 08.12
Само това ме спасяваше, но задължително за бременни.
Мини клизми Мелилакс. Голямо наказание е да седиш така.
Аз от скоро съм луда по киселото зеле и осъзнах,че и то разхлабва. Тука от 4 5 дена се родих.
Иначе от вчера съм с високо кръвно и главоболие. Преди малко бе 138 на 90.
Нямам лошо помисли или напрежение. Предполагам го вдигам от многото хапчета след ин витрото,които пия. Утре ще звъня да кажа в клиниката.
Предполагам знаеш че от киселото зеле се вдига кръвното! Незнам при теб каква ти е терапията,при мен приема е на кортикостероиди,витамини и аспирин протект,естрофем и прогестерон са вагинално. Доколкото знам прогестана сваля кръвното,но добре си решила да направиш консултация,високото кръвно не е шега.

# 351
Леща опитах, не стана. Сега тия дни ако се задържи да не ми е лошо ще пробвам да пия няколко глътки кафе на гладно. По принцип преди само кафе и цигара ме оправяха. Не пия ли кафе никакъв шанс за тоалетна. Айде цигарите ясно, че първо не ми се пуши ами и са и забранени, ама и кафе не ми се пие изобщо.Започна да ми се пие много чай, аз дето изобщо не обичам.

P.miteva опитай с леща супа. И малко кафе от кубинска кафеварка сутрин. Или круши с мляко.

# 352
Митева, твоят термин края на юли ли е? Зачудих се като каза, че вече си 11 г.с Simple Smile

# 353
Объркала съм при писането. Оправих го. 10+2 съм. По цикъл съм 30 юли, но заради късна овулация термина ми беше изчислен 4 август. Предполагам и, че така ще си върви. И първото ми дете до последно вървя със седмица назад. Тоест аз съм 10+2 по цикъл а по плод и аз вече не знам какво съм 😂

Митева, твоят термин края на юли ли е? Зачудих се като каза, че вече си 11 г.с Simple Smile

# 354
Май сега на феталната морфология ще изчислят окончателния термин? Вие записахте ли си час? Аз се чудя при кого, а часовете при добрите специслисти сигурно вече са заети.

Чудя се и за пренатален тест. С първата бременност отскочихме до Турция и ни излезе, по спомен, с 5-700 лева по-евтино, но сега с дребата ме е страх да пътувам извън граница. Може да отскочим до Гърция, че там по-бързо се минава границата. Хем ще си направим една разходка

# 355
Надявам се вече да имам конкретен термин, че при мен и е важно заради секциото, но да стигнем до там. Аз чакам сега прегледа в петък и ще запиша час за фетална. От Варна съм и май ще ходя при Красимира Желязкова, ако успея да се вредя.

Май сега на феталната морфология ще изчислят окончателния термин? Вие записахте ли си час? Аз се чудя при кого, а часовете при добрите специслисти сигурно вече са заети.

Чудя се и за пренатален тест. С първата бременност отскочихме до Турция и ни излезе, по спомен, с 5-700 лева по-евтино, но сега с дребата ме е страх да пътувам извън граница. Може да отскочим до Гърция, че там по-бързо се минава границата. Хем ще си направим една разходка

# 356
  • София
Не съм записала час за ФМ. На 5ти ще ме записва на ЖК, ще бъда в 9+1 и ще коментираме при кого да отида.
За запек мога да пиша много. Синът ми беше с такъв, накрая се пооправи от рициново масло. Щом на малко дете може, би трябвало и за бременни да става.

# 357
Рициново масло за бременни не съм сигурна дали е препоръчително, но може би повечко салата от  кисело зеле( сега му е и сезон) , червено цвекло на салатка също, кисело мляко, дори кисели краставички препоръчват  - мен това ми помага, за сега.

# 358
Здравейте и от мен!
Да отговоря първо за документа за пред работодателя, нещо като амбулаторен лист е и се вади при аг, който ви следи, по принцип трябва да го дадете на работодателя, като кажете че сте бременни, а той от своя страна трябва да издаде заповед, че не може да ви командирова, да работите извънредно и тн Simple Smile

Моя последен цикъл беше на 13.11. Имам приятелка акушерка и изчисли термина на 20.08.,но още не съм ходила на преглед Simple Smile тази седмица мисля да ходя да чуем евентуално сърчицето.
Имам момиченце, март ще става на 3 годинки с нея имах постоянно гадене до 4тия месец. Сега гадене нямам освен вечер понякога, но имам киселини, болки в кръста от време на време и менструални болки доста често. Освен това имам раничка на шийката на матката от предното раждане и ми казаха че е доста възможно да кървя заради нея, слава богу не ми се е случвало все още.
Ще се следя отново при Клисурски в Мд София и ще раждам отново при Дяволов и моята приятелка акушерка пак в МД, ако живот и здраве всичко е наред.

И един едит, защото мислех да кажа за секса, а забравих 😂 нямам особено желание, заради менструалните болки. С предната бременност правехме почти до края, обаче доктора като успяваше да напипа главата с пръстите си ме филмира и взех да си представям как удряме бебето по главата 😂.

Пожелавам ви леко бременеене момичета и честита нова година! 🎄🤰
[/quote
Etichka, за цикъла и аз на тази дата последно 13.11.21г все едно ме описваш.... Simple Smile

# 359
  • София
Сетих се че си имам профил, как реших да направя нов незнам Grinning Ще си вървим заедно значи, ти беше ли на лекар вече? Simple Smile

Здравейте и от мен!
Да отговоря първо за документа за пред работодателя, нещо като амбулаторен лист е и се вади при аг, който ви следи, по принцип трябва да го дадете на работодателя, като кажете че сте бременни, а той от своя страна трябва да издаде заповед, че не може да ви командирова, да работите извънредно и тн Simple Smile

Моя последен цикъл беше на 13.11. Имам приятелка акушерка и изчисли термина на 20.08.,но още не съм ходила на преглед Simple Smile тази седмица мисля да ходя да чуем евентуално сърчицето.
Имам момиченце, март ще става на 3 годинки с нея имах постоянно гадене до 4тия месец. Сега гадене нямам освен вечер понякога, но имам киселини, болки в кръста от време на време и менструални болки доста често. Освен това имам раничка на шийката на матката от предното раждане и ми казаха че е доста възможно да кървя заради нея, слава богу не ми се е случвало все още.
Ще се следя отново при Клисурски в Мд София и ще раждам отново при Дяволов и моята приятелка акушерка пак в МД, ако живот и здраве всичко е наред.

И един едит, защото мислех да кажа за секса, а забравих 😂 нямам особено желание, заради менструалните болки. С предната бременност правехме почти до края, обаче доктора като успяваше да напипа главата с пръстите си ме филмира и взех да си представям как удряме бебето по главата 😂.

Пожелавам ви леко бременеене момичета и честита нова година! 🎄🤰
[/quote
Etichka, за цикъла и аз на тази дата последно 13.11.21г все едно ме описваш.... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт