Августинки Тема 2

• 24 577
  • 695
  •   1
Отговори
# 360
Сетих се че си имам профил, как реших да направя нов незнам Grinning Ще си вървим заедно значи, ти беше ли на лекар вече? Simple Smile

Здравейте и от мен!
Да отговоря първо за документа за пред работодателя, нещо като амбулаторен лист е и се вади при аг, който ви следи, по принцип трябва да го дадете на работодателя, като кажете че сте бременни, а той от своя страна трябва да издаде заповед, че не може да ви командирова, да работите извънредно и тн Simple Smile

Моя последен цикъл беше на 13.11. Имам приятелка акушерка и изчисли термина на 20.08.,но още не съм ходила на преглед Simple Smile тази седмица мисля да ходя да чуем евентуално сърчицето.
Имам момиченце, март ще става на 3 годинки с нея имах постоянно гадене до 4тия месец. Сега гадене нямам освен вечер понякога, но имам киселини, болки в кръста от време на време и менструални болки доста често. Освен това имам раничка на шийката на матката от предното раждане и ми казаха че е доста възможно да кървя заради нея, слава богу не ми се е случвало все още.
Ще се следя отново при Клисурски в Мд София и ще раждам отново при Дяволов и моята приятелка акушерка пак в МД, ако живот и здраве всичко е наред.

И един едит, защото мислех да кажа за секса, а забравих 😂 нямам особено желание, заради менструалните болки. С предната бременност правехме почти до края, обаче доктора като успяваше да напипа главата с пръстите си ме филмира и взех да си представям как удряме бебето по главата 😂.

Пожелавам ви леко бременеене момичета и честита нова година! 🎄🤰
[/quote
Etichka, за цикъла и аз на тази дата последно 13.11.21г все едно ме описваш.... Simple Smile
Значи станахме 3. И моят последен цикъл беше на 13.11. Това което описваш го изкарах със втората си бременост.

# 361
Сетих се че си имам профил, как реших да направя нов незнам Grinning Ще си вървим заедно значи, ти беше ли на лекар вече? Simple Smile

Здравейте и от мен!
Да отговоря първо за документа за пред работодателя, нещо като амбулаторен лист е и се вади при аг, който ви следи, по принцип трябва да го дадете на работодателя, като кажете че сте бременни, а той от своя страна трябва да издаде заповед, че не може да ви командирова, да работите извънредно и тн Simple Smile

Моя последен цикъл беше на 13.11. Имам приятелка акушерка и изчисли термина на 20.08.,но още не съм ходила на преглед Simple Smile тази седмица мисля да ходя да чуем евентуално сърчицето.
Имам момиченце, март ще става на 3 годинки с нея имах постоянно гадене до 4тия месец. Сега гадене нямам освен вечер понякога, но имам киселини, болки в кръста от време на време и менструални болки доста често. Освен това имам раничка на шийката на матката от предното раждане и ми казаха че е доста възможно да кървя заради нея, слава богу не ми се е случвало все още.
Ще се следя отново при Клисурски в Мд София и ще раждам отново при Дяволов и моята приятелка акушерка пак в МД, ако живот и здраве всичко е наред.

И един едит, защото мислех да кажа за секса, а забравих 😂 нямам особено желание, заради менструалните болки. С предната бременност правехме почти до края, обаче доктора като успяваше да напипа главата с пръстите си ме филмира и взех да си представям как удряме бебето по главата 😂.

[/quote
Etichka, за цикъла и аз на тази дата последно 13.11.21г все едно ме описваш.... Simple Smile
Даа, бях на 26.12.21, доки видя само сак без ембрион и явно съм била с късна овулация и ми каза, че вървя с една седмица назад та сега ще ходя в четвъртък да видим какво е положението, а ти?

# 362
  • София

Здравейте и от мен!

[/quote
Даа, бях на 26.12.21, доки видя само сак без ембрион и явно съм била с късна овулация и ми каза, че вървя с една седмица назад та сега ще ходя в четвъртък да видим какво е положението, а ти?

Аз още не съм ходила, предната бременност отидох така по-рано като теб, съответно и при мен видяха само сакче и две седмици си умирах на мъка докато изчаках, затова сега чакам тази или другата седмица ще ида и аз 😬 стискам палци 🤞

# 363
Аз също нямам никакви симптоми вече почти. Не повръщам, не ми се гади, гърдите ми само са напрегнати много, но наистина много се уголемиха. Апетитът ми е до небето, качила съм вече 4кг., ММ ми казва шишо вече. 😂 Но шпа-то го пия от страх, не съм имала зацапване, само отлепване, но и то е доста малко вече. Снощи за първи път ми се случи, през нощта ми се пишкаше много и се събудих от болка в корема точно все едно съм в цикъл и като отидох до тоалетна ми мина.
 Започнах да се мажа с кокосово масло по цялото тяло, защото бях много слаба наистина, а сега съм качила доста и корема вечер много се подува , страх ме е да не ми излязат стрии. На ЖК още не съм се записала и аз, защото АГ по ЗК е в отпуска до 10-ти, а на 13.01 имам час за ФМ при д-р Павлова в МЦ Марковс.
Пропуснах да кажа 10с съм.

# 364
Аз дотук се движа както и предните два пъти, т.е. отслабвам. Не ми се гади, не повръщам, храня се нормално, но отслабвам. Дотук съм минус 3кг. Предните пъти свалях по 3кг до края на 3м, после 3м ги наваксвах и после почвах да качвам. Но сега стартирах от повече килограми отколкото предните пъти. Значи хората качват като са бременни, аз качвам като родя. С големия качих 10кг след като родих и започнах да ги свалям долу горе като стана на 2г, а малката качих 12кг и тъкмо бях започнала да ги свалям вече по-осезаемо, свалих долу горе около 4кг. Тази сутрин се теглих, че съм под 85кг, а като разбрах, че съм бременна бях почти 88кг. Всъщност в момента съм толкова килограми колкото бях като влязох за секциото с дъщеря ми. А като си помисля, че онази година по това време бях 92кг направо ми презлява.

# 365
Днес установих, че ми става само един панталон, спешно трябва да си взема нещо за обличане. На кг не съм мръднала, но  корема ми е порастнал. 😏

Аз пък съм с разтройство, докато хапна и след 30мин съм в тоалета. Започнах пробиотик. Рязко огладнявам и ям често и по малко. Когато огладнея направо ми прималява. Като цяло апетит нямам и не се сещам за храна.
Утре изпращам ММ за 3-4 месеца и секс няма да има. Всеки ще се оправя както може по отделно. 😉 Откакто видях 2 черти рязко ми спадна желанието.

На 11.01 съм на преглед и нямам търпение, тогава ще определим час за пренаталния тест, ще прявим Vision.

# 366
Момичета аз реших проблема с 5-дневния запек токущо 😂 Както казах не понасям свещички, но накарах мъжо да вземе Ева Кю, като се прибира, защото вече наистина не се издържа. Ефекта е мигновен. Сложих една, разходих се няколко минути из апартамента ииии облекчението дойде веднага. Направо се преродих 😂 Ако някоя от вас има същия проблем изобщо да не се чуди какво да взима, а направо да си ги купи. Наистина какво ли не опитах и само това имаше ефект.

# 367
Честита нова година, момичета! Бъдете здрави!
И аз да се оплача , моите симптоми рязко изчезнаха , днес и гърдите не ме болят , направо не знам. Започва да ме хваща яка параноя. Дай Боже всичко да е наред при всички ни и август да гушкаме  здравите си бебенцаа

# 368
  • Пловдив
Митева, чак на мен ми олекна 😅
Запазвам си инфото за тези чудодейни свещи 🥳

# 369
  • София
Елънче, аз същото си помислих за олекването  Joy
Четох за рициновото масло - наистина не може при бременност, защото предизвиква контракции. Ще си го запиша обаче за 9м, живот и здраве!

# 370
  • Пловдив
Ама на мен ми идваха като контракции като бях на зор, пак горе долу 5 - 6 дни.Не, че знам какво са контракциите точно, но така си го обяснявам.А аз не е като да не съм имала и преди дертове с тая пуста тоалетна.Ужасно нещо е. 😣

# 371
  • София
Ужасно е, знам. Аз също имам проблеми в това отношение, ама към този момент съм добре, пу пу. Даже не знам какво усвоявам от храната, като повръщам почти всичко.
Контракциите са свиване и отпускане на мускулатурата.
Как се добавяше скрит текст?

# 372
  • Пловдив
Май трябва да си на пълна версия на форума.Щото на компютъра го виждам, но от телефона не 🤔

# 373
  • София
Май се справих. Исках да покажа на момичетата с първа бременност. Това на снимката е контракция - тук съм в 5м с баткото - усеща се като стягане. Подготвителните (Бракстън-Хикс) не болят.

Скрит текст:

# 374
Здравейте и аз от днес съм с повръщане и ниско кръвно. Спя по адски мн часове, лежа, въртя се,все нямам сила за нищо и съм 9+3 вече, тоест 10та седмица се водя мисля.
По темата за тоалетна на мен много ми помага кисело мляко с боровинки, хапвам сив сяка вечер почти, когато имам нужда, хем ми е вкусно, хем полезно. Слагам и ябълки, малини, банани, каквито плодове ми хрумне.. Все помага. Пробвайте и със сушени сливи.

Общи условия

Активация на акаунт