Августинки Тема 2

• 24 467
  • 695
  •   1
Отговори
# 120
Милото, Станулов, Афродита.Аз бях със свеж трансфер и не съм имала кой знае какви лекарства.След пункцията Утрогестана и след трансфера Клексан/Фраксипарин.По-миналата седмица  нали имах леко кървене, каза да не слагам Клексан докато не ида при него.След това извади списък с лекарства и едно по едно ги обсъдихме.Остана ми само Утрогестана.Та, не мога да съм ти много полезна.Единиците на изследванията не ги разбирам, гледам референтните стойности.Всичко пускам в Бодимед.Мисля на 4.01 да пусна кръвните и на 5ти да му ги нося.Има и препоръчителни като Токсоплазмоза, Цитомегаловирус и още нещо, но тях по-натам.Много ще ми се съберат ако са наведнъж.Ако искаш да ти снимам листа с лекарствата, там пише кога трябва да се спират.Ето ми и прогестерона от 23.12 🤭

Не няма нужда да ми снимаш. Аз имам назначена схема за спиране,просто ми беше интересно как е при някое друго момиче. При мен е замразен трансфер на стимулиран цикъл и за това имам повече медикаменти. На мен стимулацивта ми я прави Калчев,а трансфера ми го извърши Македонова. Тя ми каза с две думи да търся доктор от града в който съм за проследяване. Не ми е назначавала нищо до сега,аз сама на своя глава си ги пускам изследванията вече съм в 8 седм. Определено не беше моя доктор но имах един  замразен ембрион и не исках да го местя в др клиника затова се съгласих да ми направи трансфера тя.Прогестерона ти е висок ама доколкото знам трябва да е. Бъди спокойна,лежи си и се пази

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 18:06 от Милото

# 121
  • Пловдив
Милото, резултата е важен и аз не бих преместила ембрионче.Калчев го гледам само на страницата във фейса, направи ми впечатление, че е казал на една мацка в 6та седмица пола на бебето 😳
Дано устискаме всички до август 🍀🙏💜

# 122
  • София
Боже, как в 6та седмица пол?

# 123
Момичета тъй като утре ми е прегледа при доктора, а днес отново имах светло-кафеникаво зацапване, да ви попитам вие утрогестана след вечеря ли го приемате или преди вечеря, защото пак мисля на своя глава да пия две хапчета и тази вечер, а вече утре доктора ще каже какво е положението. В 4г.с и 4 дни съм, четох че такова зацапване може да е признах за извънматочна или прекалено много се филмирам? Благодаря на отзовалите се!❤

# 124
  • Пловдив
Боже, как в 6та седмица пол?

И аз се чудя 😄🥳

# 125
  • София
Ами, то шансът да познае е 50/50 така че 🤣

# 126
Ами, то шансът да познае е 50/50 така че 🤣

Най-вероятно е предположил по пулсациите на бебето какъв ще е пола.Нали ако са под 140 е момче,ако е над 140 момиче. В интерес на истината като негова бивша пациентка при първия ми трансфер направи много пропуски. Аз съм със смесени чувства за док Калчев. Уникален е,позитивен,на много момичета е помогнал,има знания но пациенките му идват в повече. Много пациентки. Имаше период по 20 момичета на ден само за прегледи при него и от това се пораждат пропуски. Иначе съм му благодарна че винаги ми вдъхваше кураж понеже ние сме с двоен фактор. Аз съм с намален резерв а мъжа ми с лоша спермограма и доктора не спираше да ме надъхва че ще успея.Тръгнах с малко фоликули и всички ги пунктирна. Просто накрая напрви доста пропуски.Първия трансфер ми направи и не се получи,заради това че той беше претоварен.Когато се прехвърлих при неговата колежка Македонова,тя пак доста грубо подходи като ми каза че не подлежа много,много на стимулации заради намаления резерв…. едвали не ми каза за донорска яйцеклетка си въпреки че съм на 33. Психически ме срина.  Отказа да ми прави стимулация и ми върна последния ембрион,с който съм бремена в момента. Много е важно отношението на доктора към пациента. Сега съм решила ако не се чувствам добре на женската консултация при даден доктор ще го сменям докато не намеря точния. ☺

# 127
Здравейте момичета,

И аз се включвам след положителен тест, последна ММ 16.11 и първи преглед насрочен за 29.12. Какво да очаквам от първия преглед като изследвания?

# 128
Здравейте момичета,

И аз се включвам след положителен тест, последна ММ 16.11 и първи преглед насрочен за 29.12. Какво да очаквам от първия преглед като изследвания?
При забременяване по естествен път, никакви изследвания няма да ви пуснат. Само ще ви гледат на ехограф дали всичко е нормално. Първите изследвания по ЗК са след като се запишете на ЖК.

# 129
Напоследък гаденето при мен се засили, до степен, че освен препечени филийки и кисело мляко друго не мога да ям. От миризмата на месо и яйца ми се повдига на момента… При вас как е положението?

# 130
Напоследък гаденето при мен се засили, до степен, че освен препечени филийки и кисело мляко друго не мога да ям. От миризмата на месо и яйца ми се повдига на момента… При вас как е положението?
При мен от всичко ми се повдига, на най вече от месо и цигари...

# 131
Момичета, смените ли си козметиката? По конкретно шампоан, косата ми е отвратителна, къпя се и пак е сплескана... Една девойка беше писала за допълнително здравно осигуряване, към кое сте се насочили?

# 132
Аз имам допълнително здравно осигуряване, сключено от работодателя, но то не покрива разходи за бременност и раждане. И честно казано не знам, как се сключва нов договор с тази цел.
Момичета, смените ли си козметиката? По конкретно шампоан, косата ми е отвратителна, къпя се и пак е сплескана... Една девойка беше писала за допълнително здравно осигуряване, към кое сте се насочили?

# 133
Моето допълнително здравно осигуряване, сключено от работодател е към Доверие. Нашият пакет включва проследяване на бременност и раждане на принципа на възстановяване на разходи с лимит до 500 лв. за периода на договора. (нашите се подновяват май месец). Иначе явно има различни пакети, с различно покритие.

# 134
Здравейте , момичета! Първо благодаря за новата тема на Неизвестна ако съм пропуснала.Ще се опитам да се включа с по нещо кратко по всички обсъждани последно теми Simple Smile
sparrow86 не се товари физически до прегледа и се опитай да бъдеш спокойна.Симптомите не са константа , а зацапване май почти всяка жена има по някаква причина за жалост.
Saudade , mariya9777 , добре дошли и до финал! И аз след нова година мисля да си направя контрола на тсх , тъй като ще е минал месец от започването на хормона , а нямах много за сваляне .Утрогестан ако го гълташ , го приемай след храна , че замайва.Иначе ако е вагинално си го слагай  ,когато можеш да полежиш.
Моят корем също е доста издут , но съм убедена , че е от дуфастона задържам и вода и газове.Повечето ми дрехи все още ми стават ,но скоро и аз си купих един клин и един чорапогащник за бременни , да си имам ,но от лидъл.Не се тегля всеки ден , ям всичко ,нямам проблеми с месото и с яйцата .NI_CI, закусвам предимно тестяно за съжаление.
От симптомите гаденето явно беше еднократно , гърдите си ме болят и вече започнах да ставам по няколко пъти до тоалетна.
Yana.GGможе би е добре да преустановиш вегетарианството повреме на Б за да не се налага да приемаш допълнително някои добавки.
Mandariaчакаме добри новини!
Елънче малко те е наплашил док с това повличане на ембриона , дано не се налагат спешните действия.
Момичета ,опитайте се да вложите малко повече воля с цигарите.
За алкохола ми се е налагало за сега само веднъж да се правя на луда .Просто си купих слабо бяло вино ,казвах си наздраве с хората и пиех малка глътка - празници са все пак! Въпреки всичко получих въпроси няколко пъти дали пия , защо не пия и смятам , че всички се усетиха , още повече , че и не пуших.

Общи условия

Активация на акаунт