🤍 Ергенът 🤍

• 119 976
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 90
Не мога да преценя дали е тя, но няма да ме учуди, ако се е записала. Ама тя няма ли да му като леля на него? Знам си, че ще са много златотърсачките, ама дано поне са някои нови лица, че ми е писнало от старите.

Ам човекът има плочки, плочки дават Grinning

# 91
  • София
Аз мисля, че ще участва Виктория Капитонова, която беше в Мастършеф. По същото време не беше активна в инстаграм на сторита, като се завърна беше със стори от Турция. А междувременно най-добрата ѝ приятелка пускаше с кучето на Виктория, тя ѝ го оставя като пътува.

Въпреки че може и да е съвпадение, защото е обвързана.

# 92
Тази Виктория беше рускинята ютюбърка, нали?

# 93
Ами как да му запишат другите качества в промо Grinning Плочките ги има, слагат ги "на витрината" Grinning

# 94
Можеше да си е със закопчана риза и да не се набляга на това намазано с олио обезкосмено тяло. По-скоро прилича на реклама на студио за лазерна епилация

# 95
Да, прекалили са. Досега се въртеше старата реклама и сума ти време му гледахме плочките, а сега и в новата ще ги гледаме. Сякаш в днешно време не е всеки втори с плочки. Grinning

# 96
  • Sunshine state
Не ми харесва на мен този мъж. На това дълго лице брадата изобщо не му отива, а и усмивката една такава куца, абе ..  няма да 'плакна око', дето се вика. Sweat Smile

# 97
  • София
Да се бяха ограничили с показването на плочките от рекламата. Сега като го видях в лице ми спадна ентусиазЪма.

# 98
На първо четене го харесах, ама нещо взех да се разколебавам. Дали си е „пипал” зъбите, странно блестяща усмивка има.

# 99
Дайте снимка, не съм гледала рекламите.

# 100
  • Велико Търново
На предната страница имма линк към рекламата, в първия пост има линк към въпросния Виктор. Все пак темата нали е за това, значи няма как да няма никаква информация и да е без снимков материал.

# 101
  • София
Дайте снимка, не съм гледала рекламите.

Директен
 и още от новата реклама

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 20:19 от Mari_Mar

# 102
# 103
  • София
Нещо в снимките му не е както трябва, не изглеждат нормални. Или са го поляло с много фотошоп, при това некадърно, или той е пипал по лицето си неща, които не трябва, а е оставил неща, които е бил по-добре да пипне. Явно това му е професията. Носът е големичък, веждите твърде тънки, зъбите са като от 80-те от сериала Далас, косата все едно е боядисана с флумастер по ръба на линията и изобщо не е добре. Може на живо да е по-хубав, но на снимките не е добре. Фотографът е кофти.

# 104
Оставете как изглежда, но на мен ми се създава усещане за абсолютна липса на харизма. Разбира се, че ергенът няма как да е Квазимодо, но не са важни толкова плочките и перфектно подредените бели фалшиви зъбки, а неща като чар, харизма, приятен глас. Този Виктор ми се струва леко ръб, та да не излезе, че участничките може да имат повече химия с някое дърво в близката горичка.

Аз знам, че много хора не харесваха Виктория, когато беше в Мастър Шеф, но на мен ми беше приятна и чаровна. Привлекателна и както там я наричаха - хитрушка, но по доста симпатичен начин. Та, ако тя участва, по никакъв начин не мога да си представя жена с нейния чар да го играе заинтересована в някакъв ръб, на който най-голямата му гордост са плочките намазани с олио.

И за да съм още по-голям хейтър - водещият изглежда абсолютно нелепо. Нали този момък учеше да лекар и разправяше как актьорството било само, докато завърши? А сега водещ на "Ергенът" 😁

С всичко лошо, което казвам ще гледам предаването, защото мисля, че дори и да е уникална тъпотия, ще е забавно да осмиваме персонажите, които са събрали.

Общи условия

Активация на акаунт